Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Lantul hotelier PAªA
Last Updated: Feb 26 2016 09:35, Started by
Ioanaandreeaepure94
, Feb 24 2016 13:15
·
0
#1
Posted 24 February 2016 - 13:15
Buna ziua
Este cineva care a fost in unul din cele 3 hoteluri? Grand Pasa,5 stele, Pasa Beach,4 stele dar pe plaja, si Golden Rock? Care ar fi cea mai buna varianta? Mentionez ca ma intereseaza mancarea, daca vom gasi la hotel kebab,humus,pide,mancarea lor tradionala. Mentionez perioada, 15 septembrie. Daca aceste 3 hoteluri nu se incadreaza, care ar fi alta optiune? Multumesc Edited by Ioanaandreeaepure94, 24 February 2016 - 13:19. |
#2
Posted 24 February 2016 - 15:55
La toate hotelurile turcesti care functioneaza in sistemul All Inclusive , carnea este in proportie de 75 % din tocaturi . Motivul este ca ceea ce nu se mananca la masa precedenta , se toaca si se transforma in chiftele de toate felurile , tocaturi prajite , etc.
5 stele la astia sunt cam 4 , pe bune , iar 4 , inseamna 3 . Oricum , mancare este OK si in Septembrie este extrem de cald , asa ca nu veti manca prea mult ( iti zice asta unu de 100 de kg care mananca ca un spart ). Macarea este rezonabila . Nu vei gasi mancaruri de top la astfel de hoteluri daca asta cauti . |
#3
Posted 24 February 2016 - 18:05
Am fost si la Grand Pasa si la Pasa Beach. Personal prefer Pasa Beach, large room side sea view (block A). Ambele hoteluri au avut mancare foarte buna, nu le pot diferentia din acest punct de vedere.
|
#5
Posted 24 February 2016 - 21:22
#6
Posted 25 February 2016 - 10:22
#8
Posted 25 February 2016 - 12:17
De regula toate resturile alimentare sunt puse in asa zisa supa de la restaurant - coji, bucati de carne si oase, pielite, zgarciuri, totul condimentat si cu foarte multa sare...
Fripturile bine facute sunt de asemenea de evitat, pentru ca se foloseste carnea veche, ramasa de mai demult, nu prea iti dai seama dupa gust daca este proaspata sau nu. |
#9
Posted 25 February 2016 - 13:24
Pt. Patrulescu:
Nu ştiu la ce hoteluri ai stat tu, dar eu de 12 ani de când merg în Turcia n-am întâlnit aşa ceva! Ce supă cu resturi alimentare? Turcii fac 2-3 supe de legume(roşii, linte, ciuperci etc.) şi nimic altceva..... Poate la hotelurile unde ai stat tu aşa era, unde am stat eu: Rixos, Delphin, Limak, Akka, Papilon etc. nu am întâlnit mâncare reciclată! Ce procent de 75% carne tocată?! Citesc şi rămân consternată, poate este vorba despre o altă Turcie pe care eu n-am întâlnit-o! Despre lanţul Pasha în tot aceşti ani am citit numai lucruri bune! pt Ioanaandreeaepure94: Mai citeşte şi tu pe celelalate site-uri de turism review-uri despre lanţul Pasa şi singură o să găseşti răspunsul! O zi bună, |
#10
Posted 25 February 2016 - 13:49
criss_65, on 25 februarie 2016 - 13:24, said:
Pt. Patrulescu: Nu ştiu la ce hoteluri ai stat tu, dar eu de 12 ani de când merg în Turcia n-am întâlnit aşa ceva! Ce supă cu resturi alimentare? Turcii fac 2-3 supe de legume(roşii, linte, ciuperci etc.) şi nimic altceva..... Poate la hotelurile unde ai stat tu aşa era, unde am stat eu: Rixos, Delphin, Limak, Akka, Papilon etc. nu am întâlnit mâncare reciclată! Ce procent de 75% carne tocată?! Citesc şi rămân consternată, poate este vorba despre o altă Turcie pe care eu n-am întâlnit-o! Despre lanţul Pasha în tot aceşti ani am citit numai lucruri bune! pt Ioanaandreeaepure94: Mai citeşte şi tu pe celelalate site-uri de turism review-uri despre lanţul Pasa şi singură o să găseşti răspunsul! O zi bună, Foarte adevarat, merg de noua ani in Turcia, asa ca am cu ce sa compar. Ambele hoteluri sunt foarte bune, un mare plus pentru Pasa Beach datorita amplasamentului. Dealtfel, anul acesta voi merge din nou aici, sunt indragostita de Marmaris. Antalya cu hotelurile ei de multe mii de euro nu m-a impresionat prea mult. |
|
#11
Posted 25 February 2016 - 14:04
#12
Posted 25 February 2016 - 16:30
criss_65, on 25 februarie 2016 - 13:24, said:
Pt. Patrulescu: Nu ºtiu la ce hoteluri ai stat tu, dar eu de 12 ani de când merg în Turcia n-am întâlnit aºa ceva! Ce supã cu resturi alimentare? Turcii fac 2-3 supe de legume(roºii, linte, ciuperci etc.) ºi nimic altceva..... Poate la hotelurile unde ai stat tu aºa era, unde am stat eu: Rixos, Delphin, Limak, Akka, Papilon etc. nu am întâlnit mâncare reciclatã! Ce procent de 75% carne tocatã?! Citesc ºi rãmân consternatã, poate este vorba despre o altã Turcie pe care eu n-am întâlnit-o! Despre lanþul Pasha în tot aceºti ani am citit numai lucruri bune! pt Ioanaandreeaepure94: Mai citeºte ºi tu pe celelalate site-uri de turism review-uri despre lanþul Pasa ºi singurã o sã gãseºti rãspunsul! O zi bunã, Am cautat pareri despre acest hotel,Pasa Beach,insa am gasit putine pareri,cele mai multe foarte vechi, 2009,2010. Poate nu an cautat eu in locul potrivit. Multumesc pentru pareri. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users