![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Amiko 8150
Last Updated: Feb 24 2016 14:44, Started by
andreiandrei5
, Feb 23 2016 23:27
·
0

Posted 23 February 2016 - 23:27

Buna seara.
Am un decodor amiko 8150,de 3 luni pana ieri a mers bine dar astazi a inceput sa faca figuri pe hot bird mai precis pe frecventa 11662 V 27500.In rest celelante frecvente functioneaza perfect,am incercat tot ce sa putut face am resetat decodorul l-am scos din priza, am schimbat lnb-ul,am upgradat decodorul,am bagat invers stecherul in priza (crezand ca pune faza la comun)si nimic tot ce am incercat nu a mers. Folosesc un diseqc cu 4 intrari si am observat daca elimin diseqc merge relativ bine adica apar mici macroblocuri dar doar la frecventa aceasta restu merg perfect.As vrea sa stiu daca se poate face ceva si daca se poate agrava problema si la celelalte frecvente. Edited by andreiandrei5, 23 February 2016 - 23:29. |
Posted 23 February 2016 - 23:47

Da' semnalu' scade când ai macroblocuri (sau ce figuri face, că nu ai detaliat)? Ai macroblocuri pe canalele FTA sau pe alea... codate?
Edited by 0x0c, 23 February 2016 - 23:51. |
Posted 24 February 2016 - 14:44

am macroblocuri doar pe acea frecventa si la canale codate si la fta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users