Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Magazin traditional
#1
Posted 22 February 2016 - 22:29
Salut
Am 17 ani si de ceva timp ma tot gandesc ce o sa fac dupa ce termin scoala...la 18 ani am de gand sa ma apuc sa fac asigurari (pentru a ma putea intretine cat de cat,nu ca nu as primi bani de la ai mei) si pe urma vreau sa merg la ingirie. Dupa ce termin facultatea insa m-am gandit sa imi deschid o afacere: m-am gandit la un magazin cu produse traditionale in Bucuresti , insa ai mei imi spun ca nu e o idee prea buna dar eu sunt foarte convins ca voi reusi. Ma gandeam ca un magazin intr-o zona bunicica,cu produse bune(lactate zona sibiului si din carne tot din sibiu) chiar daca vor fi la un pret mai ridicat vor avea trecere deoarece oamenii s-au cam saturat de produsele din supermarketurile de la noi care sunt facute doar din praf si oase faramitate...voi ce parere aveti? |
#2
Posted 22 February 2016 - 22:37
Sunt cateva in Bucuresti si in general sunt deschise doar Vineri, Sambata, Duminica.
problema este sa gasesti furnizorii si sa ai flux constant + sa fie cu acte in regula, ca daca imbolnavesti niste clienti, ai sfeclit-o. |
#3
Posted 22 February 2016 - 22:48
la mine in cartier vinde sibianul de sparge. are si branzeturi si mezeluri si paine si oua de tara si miere. e coada la el si e fix langa mega-image. a ineput lumea sa aprecieze calitatea
Edited by scotty0, 22 February 2016 - 22:49. |
#4
Posted 22 February 2016 - 22:52
la cati sibieni care vand lapte si produse din lapte sunt in bucuresti , probabil ca sibiul are populatia Republicii molddova.
cat despre vandut, daca nu ai un spatiu ok, e greu, plus chirie, plus salarii o sa fii nevoit sa vinzi tone pe luna ca sa castigi ceva. |
#5
Posted 22 February 2016 - 22:56
#6
Posted 22 February 2016 - 23:31
O sa ai concurenta puternica de la cei care vand branza de turcia cu eticheta de sibiu.Romanii nu stiu/nu isi permit inca sa aprecieze calitatea, in schimb dau bani la greu pe etichete.
|
#7
Posted 22 February 2016 - 23:36
Toata branza este de Sibiu, mere numai de Voinesti, pepeni numa Dabuleni, gem si mustar de Tecuci, cartofi si varza de Lungulețu...etc.
Ce da rezultat in Romania? Sa cumperi dintr-o parte si sa vinzi in alta! Garantat 80%. Restul tine de tine. Am cumparat si eu odata niste sunca de la un sibian, numai ca la bucata mea a uitat sa taie eticheta unora din Pitesti. Edited by medelin992, 22 February 2016 - 23:41. |
#8
Posted 22 February 2016 - 23:40
Radu2016, on 22 februarie 2016 - 22:29, said:
Ma gandeam ca un magazin intr-o zona bunicica,cu produse bune(lactate zona sibiului si din carne tot din sibiu) chiar daca vor fi la un pret mai ridicat vor avea trecere deoarece oamenii s-au cam saturat de produsele din supermarketurile de la noi care sunt facute doar din praf si oase faramitate...voi ce parere aveti? Un magazin intr-o zona bunicica = o chirie bunicica. Eu zic sa-ti faci niste calcule foarte serioase. |
#9
Posted 23 February 2016 - 00:56
Ce e cu obsesia asta cu Sibiul? De ce nu Vaslui sau Bistrita sau Botosani?
|
#10
Posted 23 February 2016 - 06:20
Radu2016, on 22 februarie 2016 - 22:29, said:
Salut Am 17 ani si de ceva timp ma tot gandesc ce o sa fac dupa ce termin scoala...la 18 ani am de gand sa ma apuc sa fac asigurari (pentru a ma putea intretine cat de cat,nu ca nu as primi bani de la ai mei) si pe urma vreau sa merg la ingirie. ...voi ce parere aveti? Ce e aia "ingirie"? Ce as facea eu diferit de tine: Angajeaza-te in doemniu in care vrei sa deschizi afacerea. Cunosti furnizorii, aflii problemele, lantul de distributie, vezi cum se fac controalele, vezi ce se controleaza, inveti clientii (cei care cumpara), faci profilul cleintului etc. Profita la maxim de situatia in care te aflii acum cand traiesti cu parintii |
|
#11
Posted 23 February 2016 - 06:21
Vaslui sau Bistrita sau Botosani nu faceau branza/urda/cas acum 800 de ani...aia din Marginimea Sibiului, da. Toti pe care-i stiu chiar sunt din Marginime, si marfa e superok calitativ, pretul nu e chiar de hypermarket, dar calitatea costa...cine vrea ieftin, sa manance branza pe baza de celuloza+oxid de zinc+aracet. Mai bine dai banii pe mancare, decat pe medicamente si consultatii.
|
#12
Posted 23 February 2016 - 09:02
wizardofoz, on 23 februarie 2016 - 00:56, said:
Ce e cu obsesia asta cu Sibiul? De ce nu Vaslui sau Bistrita sau Botosani? Kniebolo, on 23 februarie 2016 - 06:21, said:
Vaslui sau Bistrita sau Botosani nu faceau branza/urda/cas acum 800 de ani...aia din Marginimea Sibiului, da. Toti pe care-i stiu chiar sunt din Marginime, si marfa e superok calitativ, pretul nu e chiar de hypermarket, dar calitatea costa...cine vrea ieftin, sa manance branza pe baza de celuloza+oxid de zinc+aracet. Mai bine dai banii pe mancare, decat pe medicamente si consultatii. balauru69, on 22 februarie 2016 - 23:40, said: Un magazin intr-o zona bunicica = o chirie bunicica. Eu zic sa-ti faci niste calcule foarte serioase. medelin992, on 22 februarie 2016 - 23:36, said:
Toata branza este de Sibiu, mere numai de Voinesti, pepeni numa Dabuleni, gem si mustar de Tecuci, cartofi si varza de Lungulețu...etc. Ce da rezultat in Romania? Sa cumperi dintr-o parte si sa vinzi in alta! Garantat 80%. Restul tine de tine. Am cumparat si eu odata niste sunca de la un sibian, numai ca la bucata mea a uitat sa taie eticheta unora din Pitesti. fqx, on 22 februarie 2016 - 23:31, said:
O sa ai concurenta puternica de la cei care vand branza de turcia cu eticheta de sibiu.Romanii nu stiu/nu isi permit inca sa aprecieze calitatea, in schimb dau bani la greu pe etichete. joseph_lacroix, on 22 februarie 2016 - 22:52, said:
la cati sibieni care vand lapte si produse din lapte sunt in bucuresti , probabil ca sibiul are populatia Republicii molddova. cat despre vandut, daca nu ai un spatiu ok, e greu, plus chirie, plus salarii o sa fii nevoit sa vinzi tone pe luna ca sa castigi ceva. |
#13
Posted 23 February 2016 - 10:08
Radu2016, on 22 februarie 2016 - 22:29, said: si din carne tot din sibiu) chiar daca vor fi la un pret mai ridicat De ce se asociaza intotdeauna un produs "mancabil" cu un pret ridicat. Nu se poate la un pret normal?Pentru ca pret ridicat inseamna invariabil de vreo trei ori pretul actual,ceea ce nu se justifica deloc. Ca o idee,carcasa de porc se vinde cu 5-7 lei kilogramul.De ce ar fi carnatii asa zisi bio sau eco (o porcarie consumerista acele definitii) 45-60 de lei? |
#14
Posted 23 February 2016 - 10:13
Cum face sibianul branza buna poate face oricine, e irelevant ca aia faceau branza in urma cu 800 de ani.
Daca chiar vrei branza buna mergi la stana si iei direct de la cioban. |
#15
Posted 23 February 2016 - 10:40
|
#16
Posted 23 February 2016 - 10:54
adisz, on 23 februarie 2016 - 10:08, said: De ce se asociaza intotdeauna un produs "mancabil" cu un pret ridicat. Nu se poate la un pret normal?Pentru ca pret ridicat inseamna invariabil de vreo trei ori pretul actual,ceea ce nu se justifica deloc. Ca o idee,carcasa de porc se vinde cu 5-7 lei kilogramul.De ce ar fi carnatii asa zisi bio sau eco (o porcarie consumerista acele definitii) 45-60 de lei? Mizu, on 23 februarie 2016 - 10:13, said:
Cum face sibianul branza buna poate face oricine, e irelevant ca aia faceau branza in urma cu 800 de ani. Daca chiar vrei branza buna mergi la stana si iei direct de la cioban. medelin992, on 23 februarie 2016 - 10:40, said: Si chinezi astia nu au copiat 3310-le, au sarit la iphone. |
#17
Posted 23 February 2016 - 20:09
Radu2016, on 23 februarie 2016 - 10:54, said:
pai in primul rând gândește-te la taxele pe care le plătești pentru a obține aprobările si prețul produselor inițial + transportul apoi o sa îți dai seama poate face oricine știe rețeta si micile secrete pe care nu le știe chiar oricine deci eu cred ca oricine poate face diferența dintre o brânza făcută cu adevărat din lapte si una făcută din praf Costurile nu sunt asa de mari cum crezi,iar transportul e nesemnificativ, gandestete ca pretul /km pentru un tir de marfa(32 de paleti) este de max 4Ron/km in cazul celor dotate cu instalatie frigorifica de 5.7Ron/km adica o nimica toata , de la bucuresti la sibiu sunt 300km adica transportul unui tir de marfa te costa max 1200 ron. produsele asa zise eco /bio sunt un moft, nimic nu justifica pretul de 60Ron/kg de carnati(poate doar prostia celor care cumpara) un porc care ajunge in sistem bio la o greutate de 120 kg are nevoie de 5 luni, indiferent ce ar manca nu justifica pretul, chiar daca ai angaja maseur sau ai chema fanfara zece prajini sa ii cante nu justifica pretul ala. Asta cu sibiul e o prostie ce se gaseste in mare parte doar in Bucuresti. Sunt produse cel putin la fel de bune si in alte zone ale tarii. De exemplu in Dobrogea sunt f multi ciobani( in marea lor majoritate machidoni) care fac produce senzationale si de mai mult timp decat cei din Sibiu. Se spune ca inclusiv Sfantul Andrei cand a propasit in Dobrogea a fost hranit de un cioban. La fel cei din Bucovina sau cei din Zona Bran Moeciu fac produse foarte bune. si fara a avea pretentii de prima donna, fac bucovinenii o pastrama de te lingi pe degete. Daca tu iti imaginezi ca doar sibienii fac branza din lapte te inseli amarnic, cu exceptia unor produse fabricate in sistem industrial care mai contin conservanti si potentiatori de gust-producatori ce se gasesc inclusiv in Sibiu , restul fac produse corecte la un pret decent. Este unul in vrancea care face niste produse din carne senzationale dupa reteta traditionala-il gasetei pe net a participat la o multime de emisiuni, si nu mai vinde cu 50 Ron kg de carnati. Ata timp cat exista fraieri care sa plateasca vor exista si smecheri care sa le ia banii. |
#18
Posted 23 February 2016 - 21:07
joseph_lacroix, on 23 februarie 2016 - 20:09, said: Costurile nu sunt asa de mari cum crezi,iar transportul e nesemnificativ, gandestete ca pretul /km pentru un tir de marfa(32 de paleti) este de max 4Ron/km in cazul celor dotate cu instalatie frigorifica de 5.7Ron/km adica o nimica toata , de la bucuresti la sibiu sunt 300km adica transportul unui tir de marfa te costa max 1200 ron. produsele asa zise eco /bio sunt un moft, nimic nu justifica pretul de 60Ron/kg de carnati(poate doar prostia celor care cumpara) un porc care ajunge in sistem bio la o greutate de 120 kg are nevoie de 5 luni, indiferent ce ar manca nu justifica pretul, chiar daca ai angaja maseur sau ai chema fanfara zece prajini sa ii cante nu justifica pretul ala. Asta cu sibiul e o prostie ce se gaseste in mare parte doar in Bucuresti. Sunt produse cel putin la fel de bune si in alte zone ale tarii. De exemplu in Dobrogea sunt f multi ciobani( in marea lor majoritate machidoni) care fac produce senzationale si de mai mult timp decat cei din Sibiu. Se spune ca inclusiv Sfantul Andrei cand a propasit in Dobrogea a fost hranit de un cioban. La fel cei din Bucovina sau cei din Zona Bran Moeciu fac produse foarte bune. si fara a avea pretentii de prima donna, fac bucovinenii o pastrama de te lingi pe degete. Daca tu iti imaginezi ca doar sibienii fac branza din lapte te inseli amarnic, cu exceptia unor produse fabricate in sistem industrial care mai contin conservanti si potentiatori de gust-producatori ce se gasesc inclusiv in Sibiu , restul fac produse corecte la un pret decent. Este unul in vrancea care face niste produse din carne senzationale dupa reteta traditionala-il gasetei pe net a participat la o multime de emisiuni, si nu mai vinde cu 50 Ron kg de carnati. Ata timp cat exista fraieri care sa plateasca vor exista si smecheri care sa le ia banii. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users