![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
vand butasi mure soiurile Chester si Loch Ness
Last Updated: Oct 13 2017 23:04, Started by
dombix
, Feb 22 2016 20:29
·
0

Posted 22 February 2016 - 20:29

Vand aproximativ 50-80 butasi (prin marcotare) de mur soiurile Chester si Loch Ness.
Soiurile sunt foarte rezistente la frig. Anul acesta nu mai m-am extins dar ele au marcotat singure si i-mi e mila de ele sa le arunc si daca le veti cumpara va va multumi cu multe fructe sanatoasa. Pentru membri grupului mai vechi de 3luni pret 3lei/firu iar pentru restul 4 lei/firul. Cine e interesat astept mesaje pe privat sau pe acest topic. Edited by dombix, 22 February 2016 - 20:42. |
Posted 01 March 2016 - 18:58

Astazi am onorat comenzile primite dar murii au fost darnici cu mine si as mai avea aproximativ 40 de marcote. Din cauza temperaturilor ridicate mugurii au inceput sa inverzeasca si noii lastar vor sa scoata capul la lumina. Dupa data de 10 martie nu mai iau comanda deoarece consider ca va scade mult rata de prindere deoarece intra in vegetatie. Eu am plantat primi butasi de mur pe 7 aprilie 2013, dar primavara asta e foarte calduroasa.
|
Posted 04 March 2016 - 19:01

Am primit astazi butasii de mur si multi altii pe langa cei comandati de la dombix.
Au ajuns toti foarte bine, desi i- am primit prin posta romana, asa ca au calatorit un pic mai mult timp ( locuiesc departe de drumul curierilor ). Multumesc frumos, Sa aveti parte de toate cele bune Edited by letuvio, 04 March 2016 - 19:03. |
Posted 05 March 2016 - 10:10

Si in cazul meu au ajunsi butasii de mure,am fost anuntat ca au ajuns de persoana pentru care i-am comandat.
Numai bine si sanatate! |
Posted 05 November 2016 - 19:56

Mai am aproximativ 50 marcote de Loch Ness pentru aceasta toamna.
Pret, 3lei/fir |
Posted 10 November 2016 - 17:01

Recomand cu placere pe domnul vanzator, am continuat colaborarea inceputa in primavara si in aceasta toamna, au ajuns marcotele la inceputul saptamanii!
|
Posted 03 March 2017 - 20:00

Mai am de vanzare marcote din soiul Loch Ness si cateva de Chester. Pret-3lei/buc..
|
Posted 04 March 2017 - 17:37

Posted 08 March 2017 - 16:41

S-a epuizat stocul de butași ( marcote).Ne auzim in toamna. Vă doresc un an bogat.
|
|
Posted 10 March 2017 - 19:44

Continuat colaborarea inceputa de un an si in aceasta primavara cu domnul vanzator pentru 20 de marcote mur Chester, ca de obicei racomand cu placere .Azi am fost anuntat ca a sosit coletul.Numai bine si sanatate de pe meleaguri maramuresene!
|
Posted 17 July 2017 - 14:00

Cine ma poate ajuta cu niste butasi de mur soiul Chester , Black Satin(20 de bucati din fiecare).
As mai dori de asemenea si 2 soiuri de zmeur(15 din fiecare) . Ce imi recomandati? Vreau sa ii plantez la primavara. Multumesc! |
Posted 13 October 2017 - 23:04

Incepe sezonul plantari murilor.Marcotele sun in proporție de 80-85 la sută soiul Loch Ness iar restul Chester. In plantație sun amestecate soiurile și mi-e foarte greu să-i scot pe soiuri așa că vor fi amestecate in proporțiile mai sus menționate. Prețul-3 lei/buc.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users