![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Lag in jocuri pe Windows 8 - fost "Problema Wndows 8 ?"
Last Updated: Feb 22 2016 17:04, Started by
AlexDev
, Feb 21 2016 16:36
·
0

Posted 21 February 2016 - 16:36

Salut ieri mi-am luat un laptop nou cu un sistem destul de decent ( Acer Aspire E15 , E5-551-T4SI) procesorul este AMD Quad-Core A10-7300 cu turbo core pana la 3.20 ghz . Problema este urmatoarea avea linux pe el m-am chinuit si am bagat win 8 ( win 7 nu ma lasa imi cere drivere ... ) L-am instalat pe 32 biti , merge foarte bine si chiar eram multumit ... pana am descarcat primul joc ( fifa 15) merge perfect pana intru in meniul jocului cand capatat un lag foarte mare ... si nu este jucabil ( pe can i run it imi arata cum ca pot sa ma joc ) m-am gandit ca nu merge .. apoi am incercat fifa 14 si a facut la fel mi-am descarcat world of warcraft la fel ... laptopul arata ca poate rula aceste jocuri indeplinind toate cerintele dar nu stiu care este problema ... ma gandesc ca e de la windows ? win 7 nu pot sa il bag ... ma gandesc ca procesorul nu intra in functiune coplet si nu ruleaza la 3.2 ghz si ramane la cat e el 1.8 parca de ieri ma tot chinui ... am bagat drivere direct x 10 -11 si tot ce m-a mai dus capul dar nu gasesc o solutie ... va rog daca se poate sa imi dati niste idei sau o solutie . In cazul in care am pus topicul unde nu trebuie nu il sterge ti va rog ... sunt nou pe site . ( acesta este laptopul http://www.altex.ro/...radeon-r6-linux)
|
Posted 21 February 2016 - 16:56

De ce Windows 8 si nu Windows 8.1 ? E cu destul peste. Trebuia sa-l pui pe 64 bit.
PS: Tu chiar credeai ca o sa te joci in conditii optime pe laptopul ala? |
Posted 21 February 2016 - 17:07

pai si crezi ca daca il pun pe 8.1 si pe 64 biti va merge ?
am vazut cum ca trebuie sa imi activez turbo boost din bios dar nu am vazut nimic de genu pe acolo cand am bootat windowsul |
Posted 21 February 2016 - 18:27

si eu sunt utilizator de acer ,aspire v3 571g. daca esti impatimit de jocuri care solicita resurse serioase ,EVITA procesoarele AMD si placile Radeon . Mergi pe INTEL si NVIDIA ,cel putin 630 M. instaleaza AMD CATALIST si vezi ce se mai poate . Bafta. si daca are 4 GB RAM ,baga arhitectura pe 64 biti, asa se activeaza turbo boost.
Edited by pirvu73, 21 February 2016 - 18:29. |
Posted 21 February 2016 - 18:31

Nene, daca producatorul nu ofera drivere mai jos de windows 8.1, de ce va incapatanati sa instalati windows 7 ?
De ce nu puneti Vista ? ba XP, daca se poate ?! Intra aici==>http://www.acer.com/...content/drivers (Romania) sau aici==>http://www.acer.com/...content/drivers (USA ) si urmeaza pasii: 1) selecteaza Notebook; 2) apoi Aspire; 3) dai scroll pana la Aspire E5-551 Mai jos trebuie sa selectezi sistemul de operare (windows 10 sau 8.1) pt. a vedea driverele specifice sistemul de operare ! |
Posted 21 February 2016 - 18:45

ma, nenea windows are niste drivere generice. cauta driverele pe site-ul producatorului si nu vei mai avea probleme
|
Posted 22 February 2016 - 17:04

Am rezolvat problema ! Pe windows 8 nu imi aparea nici un driver pt placa video si nici cu 3dp chip nu gaseam nici unul am reusit sa bag win 7 si atunci mi-au aparut driverele de grafica .
p.s acum ma joc fifa 15 la high si merge fara probleme ![]() ![]() ![]() Edited by AlexDev, 22 February 2016 - 17:05. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users