![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Viza SUA - Viza b1 b2 si restul
Last Updated: Dec 02 2023 09:09, Started by
cosminn
, Oct 13 2005 15:15
·
24

Posted 01 August 2023 - 16:10

Nationals of VWP countries who have been present in Cuba on or after January 12, 2021 (with limited government/military exceptions).
Nationals of VWP countries who have been present in Iran, Iraq, Libya, Somalia, Sudan, Syria or Yemen on or after March 1, 2011 (with limited government/military exceptions). Nationals of VWP countries who are also nationals of Iran, Iraq, Sudan or Syria. hai ca au bagat si Cuba pe lista, pai cum sa mergi la Varadero sa stai la plaja in loc sa mergi la Miami, pai ce-i aia, tradare ![]() |
Posted 01 August 2023 - 16:11

Inca e valabila. Dar eu am luat B2 si m-am dus, e 2 pagini dupa viza iraniana si iraqi ![]() Imi expira in cateva luni ultima viza pe 10 ani. Si nu am chef iar de hartoage ![]() Tot speram sa renunte la prostia asta Trump-easca. Am fost tinuta o data la interviu suplimentar din cauza vizei de Iran. Ca mai si seamana vizele intre ele. A gasit-o cautand-o pe aia de SUA ![]() |
Posted 01 August 2023 - 16:12

Nationals of VWP countries who have been present in Cuba on or after January 12, 2021 (with limited government/military exceptions). Nationals of VWP countries who have been present in Iran, Iraq, Libya, Somalia, Sudan, Syria or Yemen on or after March 1, 2011 (with limited government/military exceptions). Nationals of VWP countries who are also nationals of Iran, Iraq, Sudan or Syria. hai ca au bagat si Cuba pe lista, pai cum sa mergi la Varadero sa stai la plaja in loc sa mergi la Miami, pai ce-i aia, tradare ![]() Hai ca m-a linistit. In decembrie merg si in Cuba ![]() |
Posted 01 August 2023 - 16:14

Pai vizele se reinnoiesc fara interviu acum.
Eu am fost in 2021 in secondary dar aia pentru ca eram eu panicat. Si chiar nu i-o interesat... la modul ca eu am vreo 5 libaneze, iran, iraq, kuweit, ksa, uae si restul grupului ![]() Ultima oara la NYC m-o intrebat doar "first time?" Si cand am luat viza, nu m-o intrebat nimic (pe 9 ianuarie 2020, ziua cand iranul o doborat UIA la cateva zile dupa ce US le-o terfelit ceva general militar.. cand am vazut stirile dimineata am crezut ca ma duc degeaba la consulat) Edited by Lex404, 01 August 2023 - 16:15. |
Posted 01 August 2023 - 16:15

Dar asta cu Cuba chiar ca e interesanta.
TUI are zboruri si vacante cacalau spre Cuba. Imposibil sa nu se faca ceva galagie. |
Posted 01 August 2023 - 16:20

Pai știu, ca e o destinație foarte populară pentru europeni. Toate agențiile au… când o sa vrea sa meargă in America welp, nu mai pot. Problema e ca o sa fie prea târziu pentru mulți…
|
Posted 01 August 2023 - 16:41

Pai știu, ca e o destinație foarte populară pentru europeni. Toate agențiile au… când o sa vrea sa meargă in America welp, nu mai pot. Problema e ca o sa fie prea târziu pentru mulți… Vazusem deja situatia asta cand au dat regula cu Iranul. Doar ca asa cum ai zis si tu- Cuba e f populara ca destinatie all inclusive. E mai ieftina decat Mexic. Zboruri directe. Hmmm. Chiar sunt curoasa daca va rezista regula |
Posted 21 August 2023 - 10:51

Buna dimineata tuturor, cel putin la mine e dimineata
![]() - putem fi vazuti de controlul de frontiera amandoi odata ? Am cautat pe google informatii de gen dar nu am fost lamurit; - La ce ne putem astepta la controlul de frontiera in afara de "first time" ? - este bine sa avem copii dupa toate actele noastre, contracte de munca, permise de sedere in UK, etc. la noi ? - Asigurare medicala de calatorie ati facut ? Si o situatie mai speciala: sotia are viza pe numele vechi, suntem in curs de a face toate documentele din UK pentru recunoasterea casatoriei si in Romania, asta implica si schimbatul de nume si documente romanesti, a mai calatorit cineva cu pasaportul vechi si nume schimbat dupa casatorie in US ? Sau ati aplicat pentru o noua viza ? Ambasada SUA mi-a recomandat sa aplicam pentru o noua viza pentru sotie. Va multumim pentru eventualele raspunsuri. |
Posted 21 August 2023 - 12:07

Quote putem fi vazuti de controlul de frontiera amandoi odata ? Am cautat pe google informatii de gen dar nu am fost lamurit; Quote La ce ne putem astepta la controlul de frontiera in afara de "first time" ? Quote este bine sa avem copii dupa toate actele noastre, contracte de munca, permise de sedere in UK, etc. la noi ? ![]() Quote Asigurare medicala de calatorie ati facut ? Quote sotia are viza pe numele vechi, suntem in curs de a face toate documentele din UK pentru recunoasterea casatoriei si in Romania, asta implica si schimbatul de nume si documente romanesti, a mai calatorit cineva cu pasaportul vechi si nume schimbat dupa casatorie in US ? Sau ati aplicat pentru o noua viza ? Ambasada SUA mi-a recomandat sa aplicam pentru o noua viza pentru sotie. Va multumim pentru eventualele raspunsuri. A fost cineva recent pe aici in situatia asta, din cate inteleg poti merge, dar tre sa cari dupa tine certificatul de casatorie sau dovada schimbarii numelui. Asta pe langa caratul pasaportului vechi. |
Posted 21 August 2023 - 12:35

Multumesc mult de raspuns, noi mergem la unchiul meu, nu prea stiu cum sa ii explic decat ca merg sa vizitez familia si vom sta la el, stiu adresa lui pe de rost, doa rnumarul de telefon nu il stiu pe de rost (prea lung!); am cumparat asigurare de calatorie acum si o sa scot copii dupa permisele de sedere.
|
|
Posted 21 August 2023 - 13:10

Sa aveti adresa completa, numarul de telefon si numele complet al persoanei care va gazduieste. Ori salvate in telefon toate in contact card, ori undeva la indemana.
|
Posted 26 September 2023 - 14:59

https://www.congress...e-bill/814/text
Nu știu dacă ați văzut, dar există pe masa senatului propunerea ca RO să intre în VWP, suportată de ambele partide. Ce înseamnă asta? Nu am văzut statisticile pe anul fiscal curent încă, dar bănuiesc ca rata de refuz a României a scăzut sub 6.5% iar asta va permite ca România să fie pusă sub pregătiri până când condiția de 3% e îndeplinită (în loc să aștepți condiția și să iei decizia apoi, care durează). Provisional e maxim 2 ani dacă condiția nu e îndeplinită cu deferență de max 3.5%, și asta se pliază cumva cu ce a spus doamna ambasador ca există o posibilitate ca din 2025 RO să intre în VWP. sau pe 2023, care se termina acum, rata e foarte mica si spera ca si pe 2024 sa fie mica, astfel incat conditiile sa fie implinite in 2 ani fiscali ![]() FY22 RO refusal rate: 12.61% Edited by Lex404, 26 September 2023 - 15:10. |
Posted 26 September 2023 - 16:59

Ani de zile a fost parca in jur de 10%, dupa care maximul din '22 de 13% si dintr-o data sa scada la jumate, nu mai zic de "inspre 3%"? Asa sa fie....
Anyway, banii i-am dat, la coada am stat, am pe 10 ani, pe mine nu ma mai ajuta :/ |
Posted 27 September 2023 - 08:48

De cand se tot spune asta ca "e posibil", sa tot fie vreo 5 ani.
|
|
Posted 18 October 2023 - 10:51

Am fost in septembrie 10 zile pe coasta de vest, mi-au pus viza pe 6 luni pana in martie. In decembrie o sa ma duc de sarbatori pe coasta de est. O sa zica ceva ca ma duc la scurt timp? Viza o lasa pe aceeasi pana in martie, ca oricum n-am nevoie de mai mult, ca tot 10 zile stau.
|
Posted 18 October 2023 - 17:17

Sunt doua vize: una e cea pe care ai primit-o la ambasada si iti spune pe cat timp este valabila si la cate intrari ai dreptul (majoritatea acum sunt pe 10 ani cu intrari multiple dar pot fi si alte variante). Cea de-a doua viza este de fapt o stampila pe care ti-o pune cand intri si care specifica data pana la care trebuie sa parasesti SUA.
Daca intri din nou in decembrie (presupunand ca ai acest drept conform vizei) vei primi o alta stampila cu data pana la care trebuie sa pleci. Nu poti tu sa le ceri o anumita data, ti-o pun ei. Edited by mdt, 18 October 2023 - 17:18. |
Posted 18 October 2023 - 17:20

Cum adica ti-a pus 'viza' pe 6 luni? Vrei sa zici stampila cu termen de iesire? Interesante variatiuni, asta vara am primit stampile fara niciun termen (doar la intrare), iar acum un an nici macar stampila, nimic. Bine, te au in sistem oricum. Cred ca ideea e sa nu stai mai mult de 6 luni o data, care parca e oricum in conditiile acestui tip de viza, nu ca nu poti sa mergi de cate ori si cand vrei tu, ca d-aia ai viza pe x ani multiple entry.
Edited by kayman, 18 October 2023 - 17:21. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users