![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
cosmote urban tab 8 rescriere rom fara un fw original ?
Last Updated: Jul 11 2019 20:05, Started by
giancarlo2
, Feb 21 2016 13:28
·
0

Posted 21 February 2016 - 13:28

Salut! ma confrunt cu o problema delicata, nu primesc fw oficial pentru cosmote urban tab 8 , stiu, o sa imi ziceti sa o trimit la garantie, insa nu mai am garantie la ea! Tableta s-a blocat in imaginea cosmote etc, din meniul recovery hard reset merge dar nu are efect, tot ramane pe logo!
Suportul e cel de la allview, bineanteles ca mi-au zis ca nu pot sa imi dea fw original sa o flash-uiesc din motive de confidentialitate ! Cum naiba orice firma cat de cat serioasa pune un fw original pe site , numai aici nu se poate ! Am zis deocamdata sa nu pierd timpul sa ma cert cu ei si sa caut ajutor aici ! Din cate stiu o solutie ar fi un dump rom de pe o tableta care functioneaza si flash cu sp tools (procesor mt8389) ! pasii pentru un dump se gasesc aici (postarea nr3) : http://freaktab.com/...ek-phone-tablet cineva care are aceasta tableta m-ar putea ajuta sa faca acest dump rom? cu siguranta , utilizatorii acestei tablete au nevoie de un fw stock, chiar si cel care ar incerca acest back-up trebuie sa il tina la pastrare, la un moment dat garantia se termina! Deci daca aveti ceva cunostinte urmariti tutorialul din link ca nu e greu de facut si help-me daca se poate ! Andy! Edited by giancarlo2, 21 February 2016 - 13:32. |
Posted 21 February 2016 - 16:42

da. este cu 3g ! (de preferat back upul sa se faca la un firmware curat)
Edited by giancarlo2, 21 February 2016 - 16:45. |
Posted 24 April 2016 - 06:14

aici un tutorial video cum se face [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9rjzw2Uq_Cw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
pot sa ajut prin teamviewer daca nu va descurcati ! |
Posted 11 July 2019 - 20:05

Buna!Mai ai nevoie de fw?Am si eu acea tableta si te pot ajuta.Stiu ca au trecut 3 ani,dar acum am gasit acest topic din greseala.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users