Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE

Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou
 350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China

Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania
 Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi

cod CAEN magazin online cu aproba...

Vocuher eMag peste pret comanda a...
 Punct alb pe gingie

Schema scaner Lexmark X215

Descarcare poze raw de pe card mi...

Frigiderele in 1960
 

Atentie la consulatul român din italia

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
moscow

moscow

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 26.01.2014
Am fost sa mi fac buletin pentru că îmi expirase de 4 zile. Fiind născut pe 4 ianuarie, fusese consulatul inchis cu ocazia sarbatorilor, reușisem sa mi iau liber pe 8 de la lucru. Am incercat sa sun la consulat să mă informez dar stiam că niciodată nu răspunde careva la telefon. Sunasem si in decembrie in zilele lucrătoare bineînțeles dar degeaba. M-am uitat pe site-ul lor, pe cel al drpciv si am plecat la drum. Ce vreau să mentionez e ca informatiile afișate pe site-ul consulatului sau al ambasadei în legătură cu reînnoirea ci sunt false și induce lumea in eroare. Să nu aveți surprize neplăcute trebuie să va luați bani mai mulți . Informațiile de pe site nu corespund cu cele de la avizierul de la consulat. Eu am avut noroc pentru că mă stiam cu buletinul expirat si stiam că abea așteaptă ăștia să mă exfolieze de bani. Deci, atenție mare !

#2
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,401
  • Înscris: 15.12.2009
Concret, care au fost diferentele?

#3
sanderoalex

sanderoalex

    Nefumător înrăit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,601
  • Înscris: 26.03.2009
i-au  facut  boletin  de  vaslui!

Edited by sanderoalex, 20 February 2016 - 16:08.


#4
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Daca ai reusit sa-ti faci BULETIN la consulat eu zic sa te consideri norocos, indiferent de pret. Daca ti-au mai ramas ceva bani poti sa bagi si ceva donatii la biserica (nu conteaza care ca toate sint la fel oricum).

#5
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,642
  • Înscris: 30.10.2009

View Postmoscow, on 20 februarie 2016 - 15:44, said:

M-am uitat pe site-ul lor, pe cel al drpciv si am plecat la drum. Ce vreau să mentionez e ca informatiile afișate pe site-ul consulatului sau al ambasadei în legătură cu reînnoirea ci sunt false și induce lumea in eroare.
Sper că ai greșit acum când ai scris, nu când te-ai uitat. Nu de alta, da' nu cred că ești Kitt... ăla-i site-ul celor de la permise și înmatriculări.

Site-ul consulatului n-are informații greșite. Ce e diferit la avizier?

@f300
N-a reușit că nu se fac la consulat, l-au exfoliat :)
Titlu de călătorie + procură specială = 125 de euro.

Edited by althea, 20 February 2016 - 16:40.


#6
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View Postalthea, on 20 februarie 2016 - 16:38, said:


Sper că ai greșit acum când ai scris, nu când te-ai uitat. Nu de alta, da' nu cred că ești Kitt... ăla-i site-ul celor de la permise și ĂŽnmatriculări.

Site-ul consulatului n-are informații greșite. Ce e diferit la avizier?



Poate a confundat serviciul de evidenta a persoanelor cu serviciile consulare. Nu a realizat ca nu se afla in Ro.

#7
moscow

moscow

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 26.01.2014
Da, greseala , îmi cer scuze. Pe spatiul consulatului nu precizează pretul titlului de călătorie sau la procură specială, nu mai stiu exact la care din ele. La avizierul de la consulat in schimb scrie tot ce îți trebuie. Am deschis subiectul pentru că erau oameni care au avut probleme din cauza asta, unul de exemplu nu a avut bani de ajuns. Am scris in viteză si in loc de spclep am scris drpciv. Am mai făcut pasaport copilului si datele de pe site erau corecte , nu au fost surprize in schimb in cazul ăsta am observat că datele de la avizier nu corespund cu cele de pe sait.

Edited by moscow, 20 February 2016 - 22:22.


#8
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View Postmoscow, on 20 februarie 2016 - 22:14, said:

Da, greseala , îmi cer scuze. Pe spatiul consulatului nu precizează pretul titlului de călătorie sau la procură specială, nu mai stiu exact la care din ele. La avizierul de la consulat in schimb scrie tot ce îți trebuie. Am deschis subiectul pentru că erau oameni care au avut probleme din cauza asta, unul de exemplu nu a avut bani de ajuns. Am scris in viteză si in loc de spclep am scris drpciv. Am mai făcut pasaport copilului si datele de pe site erau corecte , nu au fost surprize in schimb in cazul ăsta am observat că datele de la avizier nu corespund cu cele de pe sait.

Ti-am dat like, pentru ca apreciez onestitatea. Poate esti plecat de ceva timp din RO si ai uitat unele lucruri.

#9
moscow

moscow

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 26.01.2014
Nu voi uita niciodată nimic de România. Așa cum e , e țara mea, copilului meu i am dat nume românesc și va învață limba maternă acasă. Chiar si consulul a apreciat că sunt unul din puținii români care au dat nume românesc copilului. Când i am spus de problema de pe site-ul lor, a spus că o cunoaște și că se va remedia, pentru că mai multe persoane au avut probleme. Până la remedierea, mulți vor fi întorși din drum si vor pierde zile si bani.

#10
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Daca vrei intr-adevar sa ajuti pune exact linkul de site si spune: asta costa de fapt atit, asta nu apare, etc.

"informatiile sint false si induce lumea in eroare" nu ajuta prea mult.

#11
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,726
  • Înscris: 25.06.2007

View Postmoscow, on 20 februarie 2016 - 15:44, said:

Am fost sa mi fac bulletin
De ce nu iti faci pasaport de cetatean roman cu domiciliul in strainatate?

#12
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Cred ca mai intii trebuie sa-si faca buletin ... dupa care sa renunte la el si sa-si faca pasaport+CRDS :-)

#13
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,726
  • Înscris: 25.06.2007

View Postf300, on 21 februarie 2016 - 10:06, said:

...
Acum da, asa trebuie, insa putea aplica pt pasaportul CRDS din timp.

#14
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,723
  • Înscris: 13.01.2005

View Postf300, on 21 februarie 2016 - 10:06, said:

Cred ca mai intii trebuie sa-si faca buletin ... dupa care sa renunte la el si sa-si faca pasaport+CRDS :-)

Nu, nu trebuie. Și-a făcut nevastă-mea pașaport CRDS avînd buletinul expirat.

#15
moscow

moscow

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 26.01.2014
Timpul meu e limitat dar am spus unde e problema. Chestia e că nu mai am poza de la avizier.

#16
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

View Postmufa, on 21 februarie 2016 - 11:45, said:

Nu, nu trebuie. Și-a făcut nevastă-mea pașaport CRDS avînd buletinul expirat.

Fara sa aibe pasaport sau buletin valabil?

View Postmoscow, on 21 februarie 2016 - 12:27, said:

Timpul meu e limitat dar am spus unde e problema. Chestia e că nu mai am poza de la avizier.

Mda, poti sa postezi de n ori inclusiv cu cind te-ai nascut si alte povesti dar nu poti sa spui o data clar care taxa cit costa, macar ca ordin de marime...

#17
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,723
  • Înscris: 13.01.2005

View Postf300, on 21 februarie 2016 - 13:14, said:

Fara sa aibe pasaport sau buletin valabil?
Buletinul era expirat, pașaportul era încă valabil.

#18
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Pai aia e altceva, oricum buletinul trebuie sa-l predai, oricum nu il ai (si pasaportul ma gindesc ca e suficient) daca esti deja CRDS. Daca avea initiatorul pasaport valabil sigur nu se deranja cu buletinul, il facea cu urmatoarea ocazie in tara cu 9 lei sau cit costa.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate