![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
schimbare butuc
Last Updated: Feb 19 2016 23:08, Started by
Talkabout
, Feb 19 2016 21:58
·
0

Posted 19 February 2016 - 22:52

usa e de aia grea, se simte si cand o inchizi..
iar butucul asta ce l-am dat jos, nu e de ala usor.. pare ceva calitativ |
Posted 19 February 2016 - 22:56

Se gasesc si cu fluture si de oricare vrei. Dar un butuc bun, este foarte scump. Vrei sa poata fi "hacuit" usor , ia unul de 10 lei. Vrei sa fie rezistent in timp si efractie , ia unul mai scump. Nu conteaza ce vezi tu legat de amprenta cheii. Uite un exemplu aleatoriu: http://www.cilindru....s-cu-buton.html Ai aici si ce este MAster si ce ala un butuc ieftin si unul mai sigur......depinde de buget. |
Posted 19 February 2016 - 22:58

uite aici, ce vand astia de la assa abloy, in materie de cilindri: http://www.assaabloy...dri-de-siguran/
prin brosurile alea sunt poze din care iti poti face o idee cum sa alegi un cilindru ( cote, tipuri)
Ai aici si ce este MAster si ce ala un butuc ieftin si unul mai sigur......depinde de buget. E vorba de sistem master, nu cilindru/butuc master! Stiu ce inseamna sistem master; credeam ca te referi la altceva cand ai spus butuc master! |
Posted 19 February 2016 - 23:07

bun, si astia de la assa lucreaza maine oare, acolo pe preciziei? cumpar
butuce direct de la ei |
Posted 19 February 2016 - 23:08

suna-i! nu stiu nici daca mai au magazinul la poarta!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users