Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

BBC Earth HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
51 replies to this topic

#1
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009
Attached File  bbc_earth.png   365.31K   11 downloads

BBC EARTH este un brand factual global care își propune să inspire publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Din punct de vedere comercial și internațional, brand-ul este gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. Încă de la lansare, brand-ul s-a dezvoltat prin mai multe platforme de televiziune, evenimente live, social media, atracții turistice, lansări și proiecții în cinematografe și online pe BBC.com. Din 2015, brand-ul BBC EARTH a lansat la nivel internațional o serie de programe noi, menite să-i ofere publicului conținut factual premium.

Program: http://port.ro/bbc_e...02-18&i_where=1

BBC Earth: Marea Captură, o nouă serie documentară


BBC Earth va lansa o nouă serie documentară, Marea Captură, marţi, 23 februarie, de la ora 23:00. Producția Marea Captură urmăreşte un concurs de pescuit grandios ce are loc în cele mai dificile şi dramatice destinaţii ale lumii, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit.

Attached File  s1.jpg   64.28K   11 downloads

Noua serie structurată în şase părţi, produsă de renumita Divizie BBC Natural History şi prezentată de Ben Fogle, ilustrează opt entuziaşti care concurează într-un ambiţios concurs de pescuit și care pornesc într-o aventură ce îi poartă în cele mai dificile destinaţii de pescuit din lume: de la jungla plină de ţânţari din Laos, până la munţii acoperiţi de zăpadă din British Columbia.

Attached File  s2.jpg   62.36K   8 downloads

Luptând cu clima tropicală şi cu temperaturile sub zero grade, concurenţii sunt nevoiţi să apeleze la o multitudine de tactici de pescuit şi tehnici de supravieţuire. Competitorii sunt jurizaţi de pescarul Matt Hayes care este însoţit în fiecare locaţie de experţi locali.

Attached File  s3.jpg   77.68K   6 downloads

Aceştia pun sub test fiecare aspect al aptitudinilor precum şi capacitatea de a rezista provocărilor, fiind nevoiţi să combine propriile talente cu tehnicile locale de pescuit în încercarea de a înşela mediul înconjurător.

Attached File  s4.jpg   69.65K   6 downloads

Filmat în diverse locaţii precum Islanda, Costa Rica, Zambia şi presărat de dificultăţile specifice unei competiţii intense, documentarul explorează pericolele reale ale lumii incredibile a pescuitului şi ilustrează o varietate de peşti şi comportamentele lor.

Attached File  s5.jpg   47.5K   4 downloads

Sursa: http://hdsatelit.blo...noua-serie.html

Edited by Kalman2007, 18 February 2016 - 18:40.


#2
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,223
  • Înscris: 05.06.2002
la nextgen il receptionez de cel putin jumatate de an. a aparut in locul lui BBC World daca nu ma insel.

Attached Files



#3
Shock-G

Shock-G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,426
  • Înscris: 27.01.2010
A inlocuit BBC Knowledge, prin primavara anului trecut.

Edited by Shock-G, 18 February 2016 - 19:11.


#4
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,223
  • Înscris: 05.06.2002
Knowledge, ai dreptate.

#5
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,850
  • Înscris: 11.01.2006
Fara BBC ENT  sau BBC HD nu are nici un haz,adica fara canalele de divertisment britanic.

#6
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,223
  • Înscris: 05.06.2002
mie mi s-a parut a fi un downgrade schimbarea lui bbc knowledge cu world. schimbarea asta de unde vine? de la operatorul de cablu care a cumparat un post mai ieftin sau de la cei de la bbc?

#7
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
De la BBC.

#8
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,999
  • Înscris: 07.11.2006
Sunt 100% convins ca acest documentar l-am vazut deja pe unul din canalele Viasat.
Dupa poze,evident.
In prima poza este un morun urias,daca nu ma insel.

#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
@'Fane': B.B.C. Knowledge a devenit B.B.C. Earth. B.B.C. World News este un alt canal.

#10
Tudor75

Tudor75

    peRFect

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,147
  • Înscris: 14.12.2007
Cat de mult imi doresc sa apara si-n versiunea HD acest post, in grila RDS-ului. Oricum, din vara il voi avea in grila IPTV-ului de la Tpom. ;)

#11
vladul_care_este

vladul_care_este

    TV / Radio & Satelit Maniac

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 27.01.2009
Un post mult prea slab. Noroc cu posturile Viasat si cele de documentare proprii ale RCS unde putem sa vedem emisiuni BBC de calitate.

#12
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

Documentare noi la BBC Earth: „Minunile stranii ale lumii” și „Vânătorii mărilor sudice”


BBC Earth va lansa joi, 3 martie, două noi serii documentare care vor inspira telespectatorii cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Cu tematici diferite, cele două documentare vor pătrunde în lumi aparent separate, dar care sunt parte integrantă a frumuseții și diversității planetei Pământ, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit.

Documentarul Minunile Stranii ale Lumii va fi transmis începând cu 3 martie, ora 23:00 și ilustrează cele mai stranii fenomene ale lumii înconjurătoare oferind o perspectivă diferită, dar revigorantă asupra planetei noastre.

Attached File  Minunile Stranii ale Lumii_01.jpg   69.98K   4 downloads

Cum a schimbat soarele peisajul muzicii clasice? Ce au în comun caprele și păianjenii? Ne-ar putea ajuta pânza de păianjen să dezvoltăm o piele blindată?

Attached File  Minunile Stranii ale Lumii_02.jpg   96.01K   4 downloads

Acest documentar ne poartă într-o călătorie fascinantă pentru a afla răspunsurile la unele dintre cele mai stranii întrebări de pe planetă. Cu ajutorul unor oameni de știință renumiți, al colaboratorilor și al unor experimente uimitoare, acest documentar ne dezvăluie secretele din spatele științei bizare, ale ciudățeniilor din lumea animalelor, ale vremii capricioase, ale minunilor medicale și ale fenomenelor naturale remarcabile.

Attached File  Minunile Stranii ale Lumii_03.jpg   42.58K   3 downloads

Documentarul Vânătorii Mărilor Sudice va fi difuzat începând cu 3 martie, ora 23:50.

Una dintre regiunile de pe planeta noastră în care omul își demonstrează abilitățile amfibiene extraordinare mai presus decât în toate celelalte: Triunghiul de Corali din sud-vestul Pacificului. Departe de lumea modernă, acesta este ultimul loc de pe Pământ unde încă poți întâlni oameni care și-au trăit întreaga viață pe mare.

Attached File  Vanatorii Marilor Sudice_01.jpg   95.81K   3 downloads

Fiecare comunitate izolată s-a adaptat diferit, dar fiecare dintre aceste comunități a găsit un mod ingenios de a depăși provocările mediului în care trăiesc. Acești oameni sunt renumiți pentru abilitățile unice care le-au permis să supraviețuiască dedesubtul apelor oceanului cât si deasupra lor. De la vânătorii de balene din Lamalera și prada lor uriașă, prinsă doar cu ajutorul unor harpoane aruncate cu mâna, până la pescarii cu sulița Bajau din Sulawesi, care urmăresc fundul oceanului cu doar o singură gură de aer – ei sunt într-adevăr ultimii oameni ai mărilor.

Dorind să cerceteze temeinic acest vast peisaj marin, exploratorul Will Millard călătorește pentru a-i întâlni, a trăi alături și a învăța de la ultimii oameni ai mărilor. Totul se întâmplă într-un moment în care mari schimbări își fac simțită prezența și pe tărâmurile acestor oameni. Plin de aventuri și întâmplări spectaculoase, acest documentar explorează la un nivel personal și intim unul dintre ultimele locuri sălbatice de pe Pământ și oamenii care trăiesc acolo.

Sursa: http://hdsatelit.blogspot.ro/2016/03/documentare-noi-la-bbc-earth-minunile.html

#13
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

BBC Earth prezintă "Nouă luni definitorii"


BBC Earth prezintă noua serie documentară, "Nouă luni definitorii" având premiera în exclusivitate pe data de 8 octombrie, de la ora 19:50, conform unui comunicat remis către HD Satelit. Câstigătorul premiului de știință, jurnalistul Micheal Mosely, spune povestea evenimentelor critice care se întâmplă în pântecele mamei și care îți pot schimba viața pentru totdeauna.

Attached File  noua luni definitorii bbc.jpg   49.84K   3 downloads

Modul în care zâmbești, mediile în care prosperi, culoarea ochilor copiilor tăi – totul despre tine depinde de cele mai rafinate coregrafii biologice găsite în natură, fiecare mutare fiind programată cu precizie. Din momentul în care ești conceput până la momentul în care te naști, documentarul "Nouă luni definitorii" demonstrează modul în care această perioadă crucială îți poate determina viitorul.

Cu acces privilegiat la primele bătăi ale inimii umane, seria documentară "Nouă luni definitorii" folosește imagistica revoluționară pentru a captura toate etapele dezvoltării umane. Fiecare piesă a unei noi științe care se află încă în faza de pionierat este întemeiată din povești de viață adevărate. Aici putem enumera câțiva copii canadieni al căror viitor a fost făurit în timpul uneia dintre cele mai violente furtuni de gheață, un model internațional care redefinește frumusețea în Republica Dominicană. Acești oameni extraordinari dezvăluie modul în care cele mai fine limite determină cine ești cu adevărat.

De la producătorii documentarelor "Human Universe" și "Stargazing International", acest serial îți va tăia respirația și se va concentra asupra metamorfozei tale de la o singură celulă până la etapa finală a sarcinii, care te pregătește pentru intrarea în lume. Concentrandu-se pe povești adevărate și unice, "Nouă luni definitorii" te va introduce în poveștile cu cvadrupleți care reprezintă limitele reproducerii umane, tânăra fată născută în corpul unui băiat și grupul de insulari din Sudul Pacificului care văd lumea în alb-negru. 100 de trilioane de celule. 280 de zile. O viață umană. Este o cursă contra cronometru și fiecare moment contează.

Sursa: https://hdsatelit.blogspot.ro/2016/10/bbc-earth-prezinta-noua-luni-definitorii.html

#14
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Mama, ce tari sunt astia de la pseudo-blogul HD satelit! Va dati seama? BBC a remis un comunicat catre ei.

View PostKalman2007, on 05 octombrie 2016 - 15:04, said:

BBC Earth prezintă "Nouă luni definitorii


...conform unui comunicat remis către HD Satelit...

Imi cer iertare, dar pur si simplu nu ii suport si de aceea nu m-am putut abtine.

Edited by costiMembruAnonimita79, 05 October 2016 - 18:54.


#15
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009
Da. HDSatelit chiar primește comunicate. :) E ușor să fim răutăcioși fără să știm ceva.

Edited by Kalman2007, 05 October 2016 - 19:24.


#16
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,509
  • Înscris: 16.12.2006

View Postcosti_ionita79, on 05 octombrie 2016 - 18:53, said:

Mama, ce tari sunt astia de la pseudo-blogul HD satelit! Va dati seama? BBC a remis un comunicat catre ei.


Imi cer iertare, dar pur si simplu nu ii suport si de aceea nu m-am putut abtine.

Daca ziceai ca nu suporti paginademedia zau ca te intelegeam. Cu HD Satelit ce ai ? Oamenii sunt chiar ok.

#17
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Am motivele mele. II citeam cu cativa ani in urma, dar mi-au dat motive, in repetate randuri, sa nu ii mai citesc.
Da, nici cei de la Pagina de media nu sunt diferiti.
OK. Rog moderatorii sa imi stearga postarea anterioara si pe aceasta, deoarece nu vreau sa inflamez spiritele. Multumesc anticipat!

Kalman 2007 si Catalin, am tot respectul pentru voi si pentru informatiile postate de voi pe forum. Posted Image

Edited by costiMembruAnonimita79, 06 October 2016 - 11:53.


#18
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Editorii blog-urilor pot cere permisiunea de a primi comunicate, programe lunare etc.. Îți spun pentru că și eu sunt implicat într-un proiect asemănător.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate