Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Antena satelit DIGi prin fibra op...

Recomandare imprimanta

Masina spalat indesit wisl 85 nu ...

Modificare frecventa rami ddr4
 Ramon(2023)

Probleme internet (ping,packetloss)

Adictia la medicamente opioide.

reziliere contract
 E normal sa aiba viteza mai mica ...

Kaufland - Pareri / Sugestii / Re...

Ce fel de calorifere/radiatoare s...

Ce inseamna C.I+?
 O luna de permis si un Ford Monde...

Problema baterie opel astra h

Prioripost

ce puteam face in aceasta situatie?
 

Wordpress + Woo permalinks

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
13ochi

13ochi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 18.02.2009
Am un site Wordpress cu Woocommerce instalat pe local ptr al folosi in viitor ca magazin.
Am cateva produse urcate pe site dar am o problema cu legaturile permanente (cred) si cu faptul ca nu sunt afisate WIDGET-urile Woocommerce in Sidebar-ul Shop.
Mai precis, in sidebarul dedicat shop-ului ar trebui sa apara filtrele de pret si cele de atribute (Woocommerce Price Filter si Woocommerce Layered Nav) iar acestea nu apar desi sunt puse si activate la locul lor in zona Widgets.
Din aceasta cauza consider ca este o problema de parmalinks. Am 8 zile de cand tot incerc variante de rezolvare si nimic. Magazin fara filtre = 0.
Va rog, ma poate ajuta cineva?
Multumesc!


P.S. Culmea este ca am alt site pe local IDENTIC dar care functioneaza perfect si am copiat setarile la cel care nu functioneaza dar degeaba. Ciudat! Ceva imi scapa.

Edited by 13ochi, 17 February 2016 - 10:56.


#2
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,343
  • Înscris: 07.08.2008
Sigur nu ai modificat cumva pagina categoriei si ai facut(din greseala) sa nu iti mai afiseze acolo widget-uri?

#3
13ochi

13ochi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 18.02.2009

View Posttigerheart, on 17 februarie 2016 - 11:03, said:

Sigur nu ai modificat cumva pagina categoriei si ai facut(din greseala) sa nu iti mai afiseze acolo widget-uri?

Ma poti indruma te rog ce sa verific mai exact?
Pe alte forumuri scrie ca doar pagina SHOP va afisa filtrele dar in realitate sunt afisate si pe paginile de categorii ca child pentru SHOP.

Edited by 13ochi, 17 February 2016 - 11:06.


#4
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,343
  • Înscris: 07.08.2008
Ai zis ca mai ai un site identic.. Banuiesc ca te referi ca e identic si la tema, nu? Atunci fa un back-up la tema de pe site-ul cu probleme si apoi copiaza fisierele temei de pe site-ul ok in tema site-ului cu probleme. Vezi daca mai ai apoi probleme.

#5
13ochi

13ochi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 18.02.2009

View Posttigerheart, on 17 februarie 2016 - 11:08, said:

Ai zis ca mai ai un site identic.. Banuiesc ca te referi ca e identic si la tema, nu? Atunci fa un back-up la tema de pe site-ul cu probleme si apoi copiaza fisierele temei de pe site-ul ok in tema site-ului cu probleme. Vezi daca mai ai apoi probleme.

Tema este identica, pluginurile identice, totul este identic dar functionarea diferita.
Am incercat in trecut metoda si nu a mers in sensul ca nu s-au pastrat setarile in integralitate si a tot trebuit sa ajustez tema din nou dar fara sa garanteze functionalitatea identica cu primul site.
Ma rog. O sa incerc si varianta asta inca odata.
Te rog sa-mi spui la partea cu categoria, ce sa verific mai exact tigerheart?

Nu afiseaza aceste filtre nici daca setez "/shop/%product_cat%" ca baza a magazinului si nici daca setez doar "/product" sau "/shop"

Edited by 13ochi, 17 February 2016 - 11:42.


#6
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 10.12.2006
Daca iei siteul identic si il pui dincolo dar se comporta totusi diferit, problema e la setarile serverului, nu suporta ceva functie din Woocommerce.

#7
13ochi

13ochi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 18.02.2009

View PostMizu, on 17 februarie 2016 - 11:20, said:

Daca iei siteul identic si il pui dincolo dar se comporta totusi diferit, problema e la setarile serverului, nu suporta ceva functie din Woocommerce.

Ambele sunt pe local, pe acelasi server cu aceleasi resurse.
Woocommerce System arata OK in ambele cazuri.
Cand o sa-l tranfer online o sa vad atunci ce apare dar pana atunci sa-l fac sa mearga pe asta asa pe local (AMPPS).

Edited by 13ochi, 17 February 2016 - 11:26.


#8
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,834
  • Înscris: 10.12.2006
Poi atunci e evident ca-ti scapa tie ceva, nu te putem noi ajuta pe ghicite, tu ai siteurile in fata.

#9
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,343
  • Înscris: 07.08.2008

View Post13ochi, on 17 februarie 2016 - 11:20, said:

Te rog sa-mi spui la partea cu categoria, ce sa verific mai exact tigerheart?
Eu ti-am zis sa verifici prima data daca tema e problema. Ti-ai bagat nasul prin fisierele temei si sa modifici ceva prin ele? Ca poate ai modificat ceva aiurea si atunci de aia nu mai afiseaza widget-urile. Daca pui un alt widget in sidebar, de exemplu unul cu text, ti-l afiseaza?

#10
13ochi

13ochi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 18.02.2009
Este aceeasi tema cu aceleasi plugin-uri in ambele variante.
Nu vad de ce sa fie tema problema in aceste conditii...
Pentru ca este o tema child o sa verific ce spui pentru ambele variante.

Edited by 13ochi, 17 February 2016 - 15:45.


#11
13ochi

13ochi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 18.02.2009

View Posttigerheart, on 17 februarie 2016 - 12:49, said:

Eu ti-am zis sa verifici prima data daca tema e problema. Ti-ai bagat nasul prin fisierele temei si sa modifici ceva prin ele? Ca poate ai modificat ceva aiurea si atunci de aia nu mai afiseaza widget-urile. Daca pui un alt widget in sidebar, de exemplu unul cu text, ti-l afiseaza?

Am verificat, orice widget este afisat mai putin cele Woocommerce.

#12
13ochi

13ochi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 18.02.2009
Nu are nimeni nici o idee?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate