Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum scot peretele alb

Mariri de taxe si tva

Intrebari legate de AC si functia...

Whole Lotta Rosie vs Whole Lotta ...
 Dezavantaje calorifere aluminiu

Baterie moarta !?

Cadou nedorit. Cum scap de el?

Theo Rose x Domino x Alessandra -...
 R.I.P. Donald Sutherland

Problema de soft ...

PPC suprataxeaza voit fara nici o...

Gaura dreapta in perete gros
 Manea cu saxofon si tipa misto

Fedex tot imi trimite facturi de ...

Portretul combinatorului la tiner...

Fals/ uz de fals?
 

Windows can't be installed on this drive

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,376
  • Înscris: 01.09.2012
Am si eu o problema nu pot trece de acea faza cu crearea partitiilor , ceva solutii?
Am formatat una dintre ele pentru ca cealalta este ocupata cu poze , filme , etc si nu vreau sa o sterg

Attached Files


Edited by alexandrubold, 16 February 2016 - 11:31.


#2
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Fa o poza.

#3
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,376
  • Înscris: 01.09.2012
Am atasat si poza

#4
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Sterge si partitia de 100MB, apoi vezi daca merge.
Windows 8 are nevoie de 350MB.

Apoi selectezi partitia stearsa, New si Apply

Edited by xxvirusxx, 16 February 2016 - 11:36.


#5
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,376
  • Înscris: 01.09.2012
Am sterso , tot nu vrea s se creeze partitia aceea de 244 de gb

Attached Files


Edited by alexandrubold, 16 February 2016 - 11:39.


#6
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Ai avut cumva si 10??

#7
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,376
  • Înscris: 01.09.2012

View Postxxvirusxx, on 16 februarie 2016 - 11:40, said:

Ai avut cumva si 10??
Da am avut 10 , si cand am dat sa pornesc laptopul azi mi-a dat un mesaj gen No boot device si ma trimitea in bios

Edited by alexandrubold, 16 February 2016 - 11:43.


#8
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Cred ca fara instalare pe curat nu scapi.
Totusi mai asteapta raspunsuri de la cei care au facut upgrade-uri la 10 si au patit ceva asemanator.


De era dupa mine, mutat datele, formatare tot, instalare pe curat :)

#9
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,376
  • Înscris: 01.09.2012

View Postxxvirusxx, on 16 februarie 2016 - 11:48, said:

Cred ca fara instalare pe curat nu scapi.
Totusi mai asteapta raspunsuri de la cei care au facut upgrade-uri la 10 si au patit ceva asemanator.
De era dupa mine, mutat datele, formatare tot, instalare pe curat :)
Pai si eu as vvrea macar pozele sa le pun pe un stick dar nu mai pot intra in windows , in rest nu m-ar mai interesa nimic as sterge tot

Edited by alexandrubold, 16 February 2016 - 11:53.


#10
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Poti folosi un linux live, apoi iti copii ce vrei.

#11
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,376
  • Înscris: 01.09.2012
Eu postez de pe telefon , habar nu am cum se pune linux live , nu am avut de aface cu asa ceva pana acum

#12
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
De asta e bine sa faci un back-up inainte, ca cine stie ce se mai intampla pe urma.
Ca sa pui un linux ai nevoie de un PC functional.

Oricum mai asteapta si alte pareri

#13
anoniymus

anoniymus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,463
  • Înscris: 18.10.2014

View Postalexandrubold, on 16 februarie 2016 - 11:30, said:

Am si eu o problema nu pot trece de acea faza cu crearea partitiilor , ceva solutii?
Am formatat una dintre ele pentru ca cealalta este ocupata cu poze , filme , etc si nu vreau sa o sterg

Nu e nimic complicat. Apasa new, si dupaia seteaza partitia si vezi mai departe ca o sa mearga.

#14
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Sursa comentariilor de mai sus:
http://forum.softped...0#entry18766602

View Postalexandrubold, on 16 februarie 2016 - 11:37, said:

Am sterso , tot nu vrea s se creeze partitia aceea de 244 de gb

Apasa pe pe "New" ca sa creezi o partitie si abia dupa aceea o selectezi pentru instalare.
Ce iti afiseaza la "Show details"?

Edited by _-_, 16 February 2016 - 23:04.


#15
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,376
  • Înscris: 01.09.2012
Problema e ca ieri am pus Windows 7 a mers fara probleme  , azi iar a facut asa . Ceasul din bios e dat peste cap , data e cea curenta . Din cate am inteles de la cineva problmema ar fi hardul , il vede fizic dar software nu

Attached Files


Edited by alexandrubold, 17 February 2016 - 15:48.


#16
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,376
  • Înscris: 01.09.2012
Nu stie nimeni sa-mi sspuna care ar fi cauza ?

#17
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Daca nu raspunzi la intrebarea pe care ti-am adresat-o mai sus, atunci nimeni nu poate sa iti spuna:

View Post_-_, on 16 februarie 2016 - 23:03, said:

Ce iti afiseaza la "Show details"?

Ce rost ar avea sa facem presupuneri? Pot fi multe cauze, unele rezolvabile foarte simplu, altele rezolvabile mai greu. De exemplu, eu am primit acel mesaj din cauza ca aveam conectat un HDD extern la un port USB cand incercam sa instalez, altii l-au primit din cauza ca aveau UEFI activat in BIOS Setup, dar HDD-ul era partitionat MBR s.a.m.d. Iti poti da seama care este problema, nu dupa mesajul general ("Windows can't be installed on this drive"), ci dupa codul de eroare afisat cand apesi pe "Show details" sau in functie de ce scrie la detalii.

#18
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,376
  • Înscris: 01.09.2012
Am rezolvat pana la urma cu metoda asta chiar daca a trebuit sa sterg tot pana la urma   [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7sIfo9Mrafs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Acum sper sa nu ma trezesc iar a doua zi cu mesajul " no bootable device " :)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate