![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
2 bsod-uri consecutive in aceasi zi
Last Updated: Feb 17 2016 18:45, Started by
aeolus_-
, Feb 16 2016 21:09
·
0

Posted 17 February 2016 - 18:20

am si eu 2 intrebari.Acum dupa ce am reinstalat windowsul si am am pus toate driverele la zi pot sa sterg acele foldere: SysReset si Windows.BT sau sa le las in pace?
Attached Files |
Posted 17 February 2016 - 18:36

Posted 17 February 2016 - 18:42

Nu mai baga spaima-n om.
![]() Poate sterge fisierele alea fara nici o grija, insa tot e recomandat sa ai un punct de restaurare pentru orice eventualitate. |
Posted 17 February 2016 - 18:45

Nu mai baga spaima-n om. ![]() Poate sterge fisierele alea fara nici o grija, insa tot e recomandat sa ai un punct de restaurare pentru orice eventualitate. Sistem Restore este bine sa fie activ......in caz ca...... ![]() Edited by xmanyacs77, 17 February 2016 - 18:45. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users