![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
licenta tema wordpress
Last Updated: Feb 19 2016 14:56, Started by
Kelso
, Feb 15 2016 14:10
·
0

Posted 15 February 2016 - 14:10

Stiti ca in style.css se poat adauga detalii despre tema. Daca vreau sa vand pe themeforest ce trebuie sa trec la licenta ?
|
Posted 15 February 2016 - 14:19

Pai cred ca asta e ultima ta grija in legatura cu themeforest, mai bine iti pui problema daca iti vor accepta produsul.
P.S. Vezi live demo la cateva themes de pe themeforest si copiezi de acolo. |
Posted 15 February 2016 - 14:49

In style.css treci cateva lucruri despre tema(denumire, descriere, autor, etc.), NU licenta.
|
Posted 15 February 2016 - 16:12

Pai cred ca asta e ultima ta grija in legatura cu themeforest, mai bine iti pui problema daca iti vor accepta produsul. P.S. Vezi live demo la cateva themes de pe themeforest si copiezi de acolo. Nu îmi fac griji din cauza asta, sunt sigur că îmi vor accepta tema. Am văzut acolo teme absolut hidoase. Recent un tip a încărcat o temă identică cu una din topul vânzărilor. Mai mulți useri l-au acuzt pe autor de rip iar adminii le-au șters comentariile. Căcat. M-am uitat, aveau licenta de la gnu.org. Nu prea mă pricep eu, dar aia nu e pentru chestii free ? |
Posted 15 February 2016 - 16:13

Standard Licenses
The majority of our items (themes, code, graphics, 3D and flash) are covered by our Standard Licenses. If your end product including the item is going to be free to the end user then a Regular License is what you need. An Extended License is required if the end user must pay to use the end product. http://themeforest.n...censes/standard |
Posted 15 February 2016 - 16:41

Posted 16 February 2016 - 08:16

Nu îmi fac griji din cauza asta, sunt sigur că îmi vor accepta tema. Am văzut acolo teme absolut hidoase. Recent un tip a încărcat o temă identică cu una din topul vânzărilor. Mai mulți useri l-au acuzt pe autor de rip iar adminii le-au șters comentariile. Căcat. M-am uitat, aveau licenta de la gnu.org. Nu prea mă pricep eu, dar aia nu e pentru chestii free ? Ai mai pus materiale la ei ? (envato) Daca nu, prima data dai cu capu tare si dupa mai vorbim ![]() Edited by THEBADASS, 16 February 2016 - 08:16. |
Posted 19 February 2016 - 13:12

Posted 19 February 2016 - 14:56

Ai toate informatiile aici: https://help.market....ories/200216014
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users