Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Unde mai gasesti oamenii dupa adr...

Site nou in wordpress

Intrebare touchpad
 Win7 pe HDD sau SSD?

Precontract vanzare cumparare apa...

Ce scula de debitat pal e folosit...

Arzator dublu aragaz.
 Presiune Centrala Ariston.

DVR 4 canale functioneaza cu un ...

Redactare CV

Limite maxime amenzi contraven...
 Folie protectoare pentru ecrane (...

Spalare masina sau nu

Alternative la "we are sunset...

Īncheiere penala dezinvestire
 

copie de rezerva cpanel

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 20.05.2012
este corect sa fac de aici un back-up al site-ului din cpanel ?

Attached Files



#2
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,282
  • Înscris: 07.08.2008
Da, e corect.

#3
LensFlare

LensFlare

    Tin Foil Mask Society

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,429
  • Înscris: 09.05.2005
O alta metoda ar fi sa descarci prin FTP fisierele si sa exporti baza de date a site-ului, backup-ul total salveaza tot (inclusiv conturile de mail).

#4
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 20.05.2012
bun, si cand vreau sa il repun pe un alt host cum fac, unde intru ?

#5
LensFlare

LensFlare

    Tin Foil Mask Society

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,429
  • Înscris: 09.05.2005
Pai muti fisierele si importi baza de date din phpmyadmin, e posibil sa fie nevoie sa fie nevoie modifici din baza de date calea catre fisiere daca a fost folosita calea lunga /nume/home/etc. catre fisiere.

Edited by LensFlare, 15 February 2016 - 09:08.


#6
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 20.05.2012
eu vreau sa mut hostul, nu pot muta tot din cpanel ?

#7
LensFlare

LensFlare

    Tin Foil Mask Society

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,429
  • Înscris: 09.05.2005
Nu e chiar atat de simplu de mutat, nu poti pur si simplu sa importi backup-ul.

P.S. Majoritatea firmelor webhosting iti ofera si mutarea gratuita la ei, daca nu te descurci singur. Probabil o sa-ti ceara datele de acces la contul de gazduire curent si muta ei totul.

Edited by LensFlare, 15 February 2016 - 10:38.


#8
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,282
  • Înscris: 07.08.2008
In principiu, cam asa poti face:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ndPou9vygHI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Vezi sa nu uiti si de adresele de e-mail.

#9
pavelescu

pavelescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,038
  • Înscris: 02.02.2005

View Postspeedhubro, on 15 februarie 2016 - 09:54, said:

eu vreau sa mut hostul, nu pot muta tot din cpanel ?
Faci upload la arhiva si noul host face restore. Nu poti face tu full restore din cpanel.

#10
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 20.05.2012
eu fac mutarea, deoarece am achizitionat un server dedicat, eu i-am dat restore, doar ca nu gasesc fisierele toate la locul lor!

oare ce nu am facut bine, cine ar putea sa ma ajute ?

Edited by speedhubro, 15 February 2016 - 14:41.


#11
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,282
  • Înscris: 07.08.2008
Cum mai exact ai facut acel restore?

#12
pavelescu

pavelescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,038
  • Înscris: 02.02.2005
Ai avut ceva erori la restore? Dezarhiveaza arhiva si vezi daca sunt fisierele care spui ca lipsesc.

#13
speedhubro

speedhubro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 20.05.2012
Nu lipsesc,, doar ca nu le-a pus  la loc, nici bazele de date!

#14
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,402
  • Înscris: 11.11.2005
Selecteaza tot din File Manager, (public_html), arhivezi, descarci. Din phpmyadmin, exporti baza de date. Pe hostingul nou creezi o baza de date, import baza de date exportata.
Modifici config-ul la site...daca e wordpress...etc...si pui numele bazei de date de pe hostingul nou, pass....etc..

Arhiva descarcata, o urci in serverul nou tot public_html, dezarhivezi...

Edited by xxvirusxx, 15 February 2016 - 23:40.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate