![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Recunoastere camera video
Last Updated: Feb 15 2016 19:23, Started by
Andr33iy98
, Feb 14 2016 22:48
·
0

Posted 14 February 2016 - 22:48

Salut,
Un bridge Sony este vazut instantaneu pe un pc cu windows 8.1,iar pe un laptop imi arata ca se instaleaza driverul,dar nu-mi apare in this pc folderul. Este acelasi windows instalat de pe acelasi dvd. Mai am o problema,intr-o camera am semnal wifi ,in alta camera nu mai am,desi in acea camera aveam mai demult(am acelasi router) Am reinstalat driverele si tot asa face,iar daca merge in cea de-a 2 -a camera ,merge foarte greu sau deloc. O fi e la receptorul wireless din laptop ? |
Posted 15 February 2016 - 01:35

Posted 15 February 2016 - 11:19

No, pai atunci ia alt router cu antene de dB mai mari sau schimba antenele la routerul actual.
|
Posted 15 February 2016 - 19:23

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users