![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Recunoastere camera video
Last Updated: Feb 15 2016 19:23, Started by
Andr33iy98
, Feb 14 2016 22:48
·
0

Posted 14 February 2016 - 22:48

Salut,
Un bridge Sony este vazut instantaneu pe un pc cu windows 8.1,iar pe un laptop imi arata ca se instaleaza driverul,dar nu-mi apare in this pc folderul. Este acelasi windows instalat de pe acelasi dvd. Mai am o problema,intr-o camera am semnal wifi ,in alta camera nu mai am,desi in acea camera aveam mai demult(am acelasi router) Am reinstalat driverele si tot asa face,iar daca merge in cea de-a 2 -a camera ,merge foarte greu sau deloc. O fi e la receptorul wireless din laptop ? |
Posted 15 February 2016 - 01:35

Posted 15 February 2016 - 11:19

No, pai atunci ia alt router cu antene de dB mai mari sau schimba antenele la routerul actual.
|
Posted 15 February 2016 - 19:23

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users