Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cautarea pe google android nu merge

Caut serviciu serios de captura v...

Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...
 podea ciment denivelata

Îndepartare bule folie reflectoriz...

Revista imobiliara cu poze... cir...

Recomandare soundbar pentru laptop
 Veți renunța in 2025 la...

Coaxial pentru cablare casa

"Gipane" cu girofar care ...

Mai e cineva pe forum, in afara d...
 COSAFA CUP 2024

Cartela internet cu roaming - com...

Service Liebherr

Modificare lucrare cimentata
 

Plugin Facebook like nu functioneaza in Firefox

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
colombo2003

colombo2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,312
  • Înscris: 16.07.2008
De putina vreme, doar in Firefox, constat ca pluginul Facebook pentru like-uri nu mai este afisat deloc in pagina; ca si cum n-as avea asa ceva.
Ciudat ca in celelalte browsere majore, toate actualizate, informatia este afisata (corect).

S-a schimbat ceva? Voua va functioneaza?
Multumesc

<body>
<div id="fb-root"></div>
<script>
  (function(d, s, id) {
   var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
   if (d.getElementById(id)) return;
   js = d.createElement(s); js.id = id;
   js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";
   fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
  }
  (document, 'script', 'facebook-jssdk'));
</script>
...
...
...
<div id="facebook">
  <div class="fb-like" data-href=https://www.facebook.com/aici_e_numele_paginii data-layout="button_count" data-action="like" data-show-faces="true" data-share="true"></div>
</div>
...
...
...



#2
vasileiorgu

vasileiorgu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 248
  • Înscris: 08.11.2015
Aş zice că ai o problemă la site. Cu css-ul poate.

Codul tău merge. Testează-l într-o pagină blank (pe server).

#3
colombo2003

colombo2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,312
  • Înscris: 16.07.2008
Nope, nici intr-o pagina de test, separate, numai acest cod, fara css, nu funtioneaza (numai in Firefox). :(
Chiar nu inteleg de ce, si nu stiu ce-as mai putea incerca si ce-as putea face.

#4
colombo2003

colombo2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,312
  • Înscris: 16.07.2008
Gata, rezolvat!
Era din setarile browserului (Firefox).

PS. Multumesc, se poate inchide!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate