![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
mobi site
Last Updated: Feb 13 2016 08:01, Started by
serjo
, Feb 11 2016 21:53
·
0

Posted 11 February 2016 - 21:53

Salut,
Am nevoie ca cineva sa ma indrepte spre o documentatie adecvata pentru urmatorul use case: Vreau sa fac pa pagina asemanatoare google.com sau tripadvisor.com (ma refer mai mult la partea de search) pe bootstrap. Problema apare atunci cand accesez site-ul de pe mobil: vreau ca la click pe campul search, atunci cand apare tastatura, capul search sa se deplaseze in susul paginii. Asa cum este acum, fiind pe bootstrap, este responsive dar campul search este acoperit de tastatura. Nu am idee incotro sa apuc, ce sa studiez sa-mi iasa asta, daca se poate pe bootstrap. Multumesc. Edited by serjo, 11 February 2016 - 21:53. |
Posted 11 February 2016 - 22:27

N-am folosit niciodată bootstrap dar, din câte ştiu eu, bootstrap se adaptează site-ului (design-ului prin html şi css). Deci dacă nu greşesc privind adaptarea, atunci ce trebuie tu să modifici este principalul fişier css al site-ului, care n-are legătură cu bootstrap (neapărat).
Eu aşa cred, pentru că nu văd altfel cum s-ar putea înţelege bootstrap cu enşpe mii de teme. Deci, umblă la fişierul css. Vezi margin, padding, position. Dacă nu stii css, dă link către site, să aruncăm un ochi. Edited by vasileiorgu, 11 February 2016 - 22:33. |
Posted 13 February 2016 - 08:01

Salut, pare ceva usor de rezolvat, da-ne un link sau trimite pe privat fisierele si te ajutam.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users