Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Eternul neg de pe deget

Colectionari de telefoane

Tavan plin de apa in baie, de la ...
 Aplicație funcționala pentru flip...

Taiat gheare pisica - Cu ce, ce r...

Retragere email trimis

German maister
 Sfat Sistem hi-fi

Cați kilowati am consumat?

Alegere antigel - G11/G12 etc

Problema centrala
 Caut o culegere de probleme de fi...

Nu-mi mai pot practica meseria di...

Alternativa daca cade curentul: c...

Înștiințare - schema de ...
 

Instalator de pachete custom în VB.Net

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
AlexFL

AlexFL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 08.10.2015
Salut!
De ieri m-am apucat să lucrez la un installer pentru software.

Poze: [ https://i.imgur.com/Rpbr2OF.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Urmează să adaug un MDI Form-urile pt pașii de instalare în acel spațiu gol.

Păreri, sfaturi etc..

Revin cu noi poze.

#2
qwertyuiop123467890

qwertyuiop123467890

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,023
  • Înscris: 08.03.2014
Cum ai adaugat acele "taburi" caut documentatia pe net de ceva vreme si tot n-am gasit...?

#3
AlexFL

AlexFL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 08.10.2015

View Postqwertyuiop123467890, on 10 februarie 2016 - 18:24, said:

Cum ai adaugat acele "taburi" caut documentatia pe net de ceva vreme si tot n-am gasit...?
Taburi cum au unele installere sau..?
Vrei să apară checked după o apăsare de buton, sau după un progres terminat?

Edited by AlexFL, 10 February 2016 - 18:32.


#4
qwertyuiop123467890

qwertyuiop123467890

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,023
  • Înscris: 08.03.2014
Adica, ceva de genul cum e la un instaler: (Cum ai spus tu cu checked, adica, cand eventul .click se exercita pe un obiect) Fara sa schimbi form-ul sa se schimbe interfata, stiu ca nu m-am exprimat cum ar trebui, dar cred ca ti-ai dat seama ceea ce doresc sa fac..

Ca sa fiu mai clar, de exemplu cum au browserele. Nu de genul acela sunt taburile din aplicatia ta?

Edited by qwertyuiop123467890, 10 February 2016 - 18:36.


#5
AlexFL

AlexFL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 08.10.2015
Am înțeles.
Creezi o nouă clasă (Add item¨- Class) și lipești tot codul de aici :   http://pastebin.com/raw/UhdVrDM1 (este întreaga temă FlatUI în care am modificat checkbox-ul să nu poată fi activat apăsând pe el) (deci mai pe scurt, îl poți activa NUMAI din butoane, timere etc..)

Pentru a afișa o altă "interfață" trebuie să folosești MDI.
1. Creezi o nouă formă în care vrei să pui conținutul.
2.Creezi un panel.
3.Creezi un buton unde vei scrie :

NUMELEFORMEI.TopLevel = False
Me.Panel1.Controls.Add(NUMELEFORMEI)
NUMELEFORMEI.Show()

În loc de NUMELEFORMEI, pui numele formei care ai făcut-o.
Dacă vrei să faci un installer, recomand să pui codul de mai sus ca task pe care să îl ruleze prima formă la pornire.
Ex:
Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
NUMELEFORMEI.TopLevel = False
Me.Panel1.Controls.Add(NUMELEFORMEI)
NUMELEFORMEI.Show()
End Sub

.
Dacă ai nelămuriri nu ezita să îmi spui.
O să postez codul sursă după ce termin installerul.

Edited by AlexFL, 10 February 2016 - 18:54.


#6
qwertyuiop123467890

qwertyuiop123467890

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,023
  • Înscris: 08.03.2014

View PostAlexFL, on 10 februarie 2016 - 18:52, said:

Am înțeles.
Creezi o nouă clasă (Add item¨- Class) și lipești tot codul de aici :   http://pastebin.com/raw/UhdVrDM1 (este întreaga temă FlatUI în care am modificat checkbox-ul să nu poată fi activat apăsând pe el) (deci mai pe scurt, îl poți activa NUMAI din butoane, timere etc..)

Pentru a afișa o altă "interfață" trebuie să folosești MDI.
1. Creezi o nouă formă în care vrei să pui conținutul.
2.Creezi un panel.
3.Creezi un buton unde vei scrie :

NUMELEFORMEI.TopLevel = False
Me.Panel1.Controls.Add(NUMELEFORMEI)
NUMELEFORMEI.Show()

În loc de NUMELEFORMEI, pui numele formei care ai făcut-o.
Dacă vrei să faci un installer, recomand să pui codul de mai sus ca task pe care să îl ruleze prima formă la pornire.
Ex:
Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
NUMELEFORMEI.TopLevel = False
Me.Panel1.Controls.Add(NUMELEFORMEI)
NUMELEFORMEI.Show()
End Sub

.
Dacă ai nelămuriri nu ezita să îmi spui.
O să postez codul sursă după ce termin installerul.

Multumesc mult! Voi incerca sa fac, tot nu am inteles pentru ce mi-ar trebui acel class.. Din ce am inteles, din cod, e pentru un desing mai frumos? :)

#7
AlexFL

AlexFL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 08.10.2015

View Postqwertyuiop123467890, on 10 februarie 2016 - 18:59, said:


Multumesc mult! Voi incerca sa fac, tot nu am inteles pentru ce mi-ar trebui acel class.. Din ce am inteles, din cod, e pentru un desing mai frumos? Posted Image
Cu un checkbox normal nu merge, pentru că nu îl poți edita în așa fel încăt să nu meargă apăsat, ci să fie activat DOAR prin buton.  Și..da. Acel class conține o temă pentru vb, cu itemul checkbox editat în așa fel încât să NU MEARGĂ apăsat, ci să fie activat doar prin buton etc..)

#8
emillian

emillian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,041
  • Înscris: 06.11.2006
Eu nu inteleg un lucru.... ce anume va instala aplicatia ta....?

#9
AlexFL

AlexFL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 08.10.2015

View Postemillian, on 10 februarie 2016 - 19:40, said:

Eu nu inteleg un lucru.... ce anume va instala aplicatia ta....?
Va fi open-source, și oricine va putea edita sursa în așa fel încăt să își facă propriul installer pentru aplicațiile făcute de el. L-am construit mai mult pentru începători.

#10
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,110
  • Înscris: 24.02.2007
Cod inca n-am ce critica, dar ca aspect, acel gradient nu se incadreaza in peisaj, iar linia verticala pare si ea in plus, mai ales ca-i despartita (de ce?) de zona din dreapta.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate