![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
aplicatie web database management !
Last Updated: Feb 13 2016 08:13, Started by
tony2012
, Feb 09 2016 14:02
·
0

Posted 09 February 2016 - 14:02

Exista pe net o aplicatie web cu ajutorul careia:
- sa pot adauga utilizatori cu diverse niveluri de permisiuni la accesarea unor tabele din baza de date (inclusiv interogarea bazei de date); - sa pot creea diverse tabele care sa fie completate pe baza unor formulare web de catre utilizatori; - sa pot exporta tabelele creeate in format excel. Ma gandesc la o aplicatie care sa aiba in spate MySQL. M-am tot uitat pe net dar nu am gasit nimic, mai ales ceva free open-source ca sa faca asta. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ? |
Posted 09 February 2016 - 15:30

Mersi de raspuns dar nu ma ajuta complet aplicatia aia google.
Eu as vrea instalez o aplicatie pe un domeniu web care sa fie accesata cu user si parola, de diferiti utilizatori cu diverse grade de permisiuni. Pe partea de admin eu o sa ma ocup cu creerea tabelelor unde vor fi stocate datele (creere coloane sau cap de tabel). Utilizatori as vrea sa intre cu parola si pe baza unui formular sa adauge date in diverse tabele. Tot utilizatori as vrea sa poata sa interogheze datele pe un anume interval de timp in vederea printarii rapoartelor. Exista o aplicatie de genul asta pe net ? Chiar acum ma uitam pe aplicatia asta: https://www.zoho.com dar nu e deloc ieftina. Ma gandeam daca ar exista ceva gratis sau la un pret mai aproape de salariile romanilor. |
Posted 09 February 2016 - 16:39

Te pot ajuta eu contra-cost, iti pot construi eu aplicatia. Daca te intereseaza, trimite un PM si discutam pretul si detaliile.
|
Posted 13 February 2016 - 08:13

Nu stiu daca am inteles bine dar cred ca un cms + plugin rezolva ce vrei tu: wordpress + buddypress. Search pe google pt detalii.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users