Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...
 

Denuvo va eradica pirateria online?

- - - - -
  • Please log in to reply
182 replies to this topic

#19
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,815
  • Înscris: 07.08.2008

 BB-8, on 07 februarie 2016 - 22:33, said:

Denuvo, o tehnologie "anti-spargere" dezvoltata de austrieci, ar putea incheia Epoca de Aur a Pirateriei Online.....

Pirateria online nu inseamna doar jocuri piratate Posted Image ... mai include si alte tipuri de programe + fisiere foto/video/audio. Asa ca NU, nu e o tehnologie care ar putea duce la incetarea pirateriei.

Edited by tigerheart, 07 February 2016 - 22:52.


#20
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,886
  • Înscris: 01.01.2010
Orice nas isi are nasul. Pirateria este vazuta oarecum romantic. Fenomenul nu este nici pe departe atat de nociv pe cat se doreste sa para.
Fara piraterie Windows pe PC ar fi un no name in Romania. Elevii l-ar invata la scoala, dar acasa ar trece pe Linux. Si-ar lua notele si apoi, bye bye Windows, hello Linux.
Fenomenul pirateriei este o masura pentru a produce bani. In loc sa-ti faci reclama, ajuti lumea sa-ti cunoasca softul.

Despre jocuri: se poate trai si fara. Cred ca daca esti jucator inrait si stii ce inseamna un astfel de produs, ar trebui sa-l cumperi de la cei care ti-au facut vacanta mai frumoasa.
In acest scop, nu ar strica sa existe un buton de paypal in toate jocurile, fiecare sa dea cat poate. Ati fi surprinsi de ce fac oamenii cand sunt pusi pe...bune.

Scurt si la obiect: pirateria este o unelta. Unii s-au invatat sa o foloseasca. Uitati-va la Youtube. Cine mai cumpara muzica acum?! Privit prin alti ochi, cel putin initial, cand pentru a se face cunoscuti au permis oricarea absolut a oricarei forme de continut audio video pe servere, oricum, Youtube ar parea mama pirateriei audio-video. Totusi, cam toti cantaretii (la muzica ma refer in special), au inteles ca Youtube iti face de fapt reclama. Iesi in evidenta, faci bani.

Orice nas isi are nasul...

Edited by YOUR_GOD, 07 February 2016 - 23:15.


#21
mihnearau

mihnearau

    viitor banat

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,485
  • Înscris: 19.12.2015
odata cu moartea singleplayer vor muri si jocurile!

#22
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
Un articol de cetit pentru cei care cred ca pirateria inseamna reclama si nu invers (adica popularitatea duce la piraterie):
http://www.huffingto..._b_8980402.html

Cat despre tehnologie in sine... poate este cazul sa nu mai faca astia jocuri si lumea sa se uite la PC/Tableta ca la bibelouri. Posted Image
Sau sa le faca pe toate online, cu 1/2 din joc ruland strict pe servere.

Edited by dexterash, 07 February 2016 - 23:00.


#23
BB-8

BB-8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 07.02.2016

 Adm, on 07 februarie 2016 - 22:39, said:

Tehnologia evolueaza, e doar o chestie de timp pana cand se ajunge ca protectia sa fnu mai poata fi sparta deloc sau pana sa dureze foarte mult ca sa fie sparta, ca sa mai conteze.


  Pana in 2030 e clar ca pirateria online va fi  eradicata. Mi s-ar parea prea de cacao totusi sa se mai pirateze atunci si sa nu se dezvolte ceva care sa puna de hac pirateriei.

Perioada 1990-2020 va fi perioada de debut a internetului cand efectiv e in faza beta, se va  scrie in manuale scolare ca a fost  o jungla virtuala in care fiecare facea ce voia......dar din 2020 incolo ar  trebui totusi sa devina ceea ce trebuia sa fie de la bun inceput si pentru ce a fost de fapt proiectat: un spatiu public comercial-informational curat  si un mijloc de comunicare sigur si eficient.....atat, nu o piata neagra.  
Parca si vad ca atunci cand vom fi bunici, le vom povesti nepotilor cum  descarcam jocuri ilegal de pe net la fel cum le povesteau piratii din secolul XVIII nepotilor lor cum jefuiau corabii, devastau insule si cutreierau cele sapte mari.  

Quote

Problema este ca tendinta va fi clar de crestere a preturilor.

Aici va fi buba.  Dar totusi, jucatorul va invata sa fie mai selectiv cand vine vorba de cumparat jocuri. Poate ca majoritatea site-urilor de "specialitate" au recenzii platite de producatori si   recenzori independenti si obiectivi care scriu materiale de calitate nu prea mai sunt (dar nici nu prea mai e nevoie sa citesti recenzii sa te convingi cum e jocul) ,   dar ai la indemana live-streamingul  pe Twich sau You Tube unde te poti convinge 100% daca merita cumparat jocul. Iar un un live-stream face totusi cat miliarde de cuvinte.  

Fa comparatie intre ce recenzii se scriau acum 10 ani ( erau unele site-uri unde  se scriau recenzii  cat o teza de doctorat si doar din pasiune, plus ceva poze atasate)  si ce e acum: mai putin continut scris si un clip video  de prezentare.   Lumea  nu prea se mai oboseste sa citeasca recenzii, prefera sa se uite la un live-stream sau video-review   si decid daca e bun sau nu jocul.  

Nu vei cumpara decat strict alea care iti plac cu adevarat sau care ti se par de calitate.

 tigerheart, on 07 februarie 2016 - 22:50, said:

Pirateria online nu inseamna doar jocuri piratate Posted Image ... mai include si alte tipuri de programe + fisiere foto/video/audio. Asa ca NU, nu e o tehnologie care ar putea duce la incetarea pirateriei.
Mersi captain obvious.....din moment ce topicul e deschis tocmai pe aria jocuri, e logic ca e vorba doar de jocuri......ca asa deschideam pe aria de Software.

 mihnearau, on 07 februarie 2016 - 22:56, said:

odata cu moartea singleplayer vor muri si jocurile!

Nu, nu vor muri. Dupa cum observi,  ai parte de mai mult fun in multiplayer cu alti jucatori decat in singleplayer cu niste booti cu AI scriptat. Pana cand inteligenta umana va fi depasita de inteligenta artificiala, mai e mult timp.

Edited by BB-8, 07 February 2016 - 23:17.


#24
_-AppleS-_

_-AppleS-_

    ✮✮✮✮✮✮✮✮

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 09.07.2014
Si totusi traim in epoca Open Source , cand partide ca partidul Pirat cer ReformaDreptuluiDeAutor si de asemenea ne indreptam spre era automatizarii tuturor domeniilor de activitate , astfel lumea va deveni din ce in ce mai somera si va trebui sa munceasca ceva care necesita mult mai multa pregatire de aici rezulta ca nimeni nu mai are timp nici de joaca si nici bani de jocuri nu vor mai avea curand , prost moment si-au ales .

Si pana la urma dependenta de jocuri se forma din aceste titluri piratate (un dealer de droguri trebuie sa ofere primele doze gratis ca sa-si prinda clienti), oricum la final nimeni nu o sa mai dea 2 bani pe jocuri , configuratiile hardware sunt oricum scumpe si cum zicea chiar initiatorul : ne putem uita pe twitch la altii cum se joaca , nici nu mai stresam mintea degeaba si nici nu mai rosim ochii fara rost , noroc bun .
Singurul joc pe care l-am mai jucat in ultimi 2 ani foarte rar a fost CS-GO , plin de codati si absolut patetic joc , alceva nici macar nu m-am obosit , oricum nu am timp , iar jocurile sunt pline de clisee la care doar copii sau adultii cu minte de copii pot pune botul .

Ah si sa vezi ce afacere se naste din open source .

Edited by _-AppleS-_, 07 February 2016 - 23:10.


#25
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,288
  • Înscris: 07.02.2003

 BB-8, on 07 februarie 2016 - 22:33, said:

Denuvo, o tehnologie "anti-spargere" dezvoltata de austrieci, ar putea incheia Epoca de Aur a Pirateriei Online......cel putin in privinta jocurilor pe PC.
Te-au pus aia sa trollesti cu tehnologia asta din 2014 ? Sau ai tu dificultati cu un prgram si cauti solutii ? Posted Image Eu zic sa stai linistit, pentru orice e o solutie.
Si nu uita aspectul economic, tehnologia in sine este foarte scumpa... studiourile mici nu o vor integra iar sincer in ultima vreme numai posirci ies ca jocuri... ca nu mai merita sa iei nimic de la granzi.

Edited by andreic, 07 February 2016 - 23:28.


#26
BB-8

BB-8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 07.02.2016

 _-AppleS-_, on 07 februarie 2016 - 23:08, said:

Si totusi traim in epoca Open Source , cand partide ca partidul Pirat cer ReformaDreptuluiDeAutor
Ok, stii vreun partid-pirat care a ajuns la guvernare sau prin parlament? Posted Image  Abia daca e un membru , si culmea, un german, care ocupa un loc in Parlamentul European.  



Quote

si de asemenea ne indreptam spre era automatizarii tuturor domeniilor de activitate , astfel lumea va deveni din ce in ce mai somera si va trebui sa munceasca ceva care necesita mult mai multa pregatire de aici rezulta ca nimeni nu mai are timp nici de joaca si nici bani de jocuri nu vor mai avea curand , prost moment si-au ales .
Vezi ca chiar si in Europa si SUA   inca mai sunt destule zone in care dai la sapa.  Din moment ce inca nu ne aflam in epoca in care robotii prepara shaorma sau dau cu sapa peste tot , stai chill, inca nu o sa ajungi somer din acest motiv. Pana la singularitate tehnologica si automatizare mai e cale lunga, vreo 200-300 de ani si nici nu va fi un fenomen global (vezi lumea a treia).

Si dupa cum spuneam, producatorii au clientii lor preferati care dau si sute-mii de dolari pentru continut extra si microtranzactii si prefera sa se axeze numai pe ei decat pe niste simpli clienti muritori de rand   dintr-o tara de mana a treia  de la coada Europei.  

Quote


ne putem uita pe twitch la altii cum se joaca , nici nu mai stresam mintea degeaba si nici nu mai rosim ochii fara rost , noroc bun .

Pentru ca lumea a devenit tot mai lenesa si sa se si joace.  

A devenit o moda de la o vreme vizionarea unui live stream ca la film, vezi episodul din South Park
http://southpark.cc....s/s18e09-rehash

Si ghici ce, live-streamerii fac milioane  la greu ca individu' de mai jos:
http://www.businessi...eo-games-2015-7

 andreic, on 07 februarie 2016 - 23:25, said:

Si nu uita aspectul economic, tehnologia in sine este foarte scumpa... studiourile mici nu o vor integra iar sincer in ultima vreme numai posirci ies ca jocuri... ca nu mai merita sa iei nimic de la granzi.
Aici ai dreptate.E adevarat ca unii nu stiu sa-si vanda produsele si apeleaza la publicitate si totodata tin cu coltii de putinul profit pe care spera sa-l faca, recurgand la diverse mijloace radicale...dar totusi, au dreptul sa o faca.


E adevarat ca Witcher 3 a fost vandut in 1,3 milioane de exemplare doar pe PC, sau GTA V-2 milioane de exemplare pe PC!  
Dar pentru ca au ce sa vanda, au profit  garantat  si de aia nici nu s-au complicat sa bage DRM.


Pe cand o  Lara Croft mulsa de 20 de ani de are tatzele  flescaite  care pare amatoare  la explorat  pe langa Drake din Uncharted   nu mai are ce sa vanda.  Sau un alt joc plin de buguri si cu  microtranzactii la preturi nesimtite pe deasupra , dar o ditamai publicitate de l-a popularizat la nivel global.


Dar asta nu inseamna ca trebuie justificata pirateria pentru ca producatorii au dreptul sa recurga la orice mijloace pentru a-si obtine profitul. Puneti-va si voi in locul lor.

Edited by BB-8, 07 February 2016 - 23:41.


#27
mihnearau

mihnearau

    viitor banat

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,485
  • Înscris: 19.12.2015
eu in locul lor m-as apuca de munca si as lasa jocurile la o parte

Edited by mihnearau, 07 February 2016 - 23:41.


#28
_-AppleS-_

_-AppleS-_

    ✮✮✮✮✮✮✮✮

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 09.07.2014

 BB-8, on 07 februarie 2016 - 23:37, said:

producatorii au dreptul sa recurga la orice mijloace pentru a-si obtine profitul. Puneti-va si voi in locul lor.
Sa recurga la ce vor ei , atata timp cat exista Open Source , Free to play si alte balarii free si acum Twitch te poarta prin tot jocul fara sa te stresezi , isi baga singuri bete in roate , mai ales ca titlurile acestea foarte aplaudate nu le-as juca nici gratis , sunt atat de pline de clisee si trase la xerox incat trebuie sa fi semi-autist si intarziat grav mental daca stai mai mult de 2 ore in ele adunat .

#29
BB-8

BB-8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 07.02.2016

 mihnearau, on 07 februarie 2016 - 23:41, said:

eu in locul lor m-as apuca de munca si as lasa jocurile la o parte
De ce ai renunta tu la o afacere  prospera  cand ai totusi niste  fanboy  care sunt dispusi sa-ti cumpere jocul si sa plateasca sute de dolari pe editiile de colectie si pe microtranzactii? Si culmea, nu prea iti bati capu'  sa scoti o capodopera de joc.


Uite ca   Bob Kotick, trio-ul de la EA si  Peter Molyneux , desi au scos numai mediocritati in ultimii ani, tot au supravietuit, ba chiar o duc bine.  Si ghici ce, nu dau doi bani pe  gamerii   experti  care se plang  pe forumuri   fiindca  cauta  calitate, nici pe notele de pe metacritic oricat de mici sunt , ci doar profitul.
Nu le iau apararea, dar asta e pura REALITATE!

Pana nu te pui in pielea lor, nu ai idee ce vorbesti. Posted Image

Edited by BB-8, 08 February 2016 - 00:08.


#30
gerbil

gerbil

    Membru' activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,049
  • Înscris: 10.09.2005

 Baghe, on 07 februarie 2016 - 22:40, said:

Hah, era chiar sa cred. M-am dus pe torent, am "intrebat" de noul tomb rider si, ca sa vezi, primul era chiar 3DM Tomb rider 10 days ago.
So, nope.

Cred că ai vistat. Nu există încă crack pentru Tomb  Raider. Este o prostie dar tot trebuie jocul original cumpărat de o rudă să-i dai share.

Da, acest denuvo v4 se pare că este dificil de spart deocandată. Așa a fost și starforce acum ceva ani iar jocul Suffering 2 a fost crackat de abia peste 1 an. Eu cumpăr doar jocuri ieftine, eventual la oferte sau de pe g2a. Jocurile noi au niște prețuri foarte nesimțite, 40, 50, 60 euro. Să aștepte ei până le cumpăr eu.

Edited by gerbil, 07 February 2016 - 23:54.


#31
BB-8

BB-8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 07.02.2016

 _-AppleS-_, on 07 februarie 2016 - 23:45, said:

Sa recurga la ce vor ei , atata timp cat exista Open Source , Free to play si alte balarii free si acum Twitch te poarta prin tot jocul fara sa te stresezi , isi baga singuri bete in roate , mai ales ca titlurile acestea foarte aplaudate nu le-as juca nici gratis , sunt atat de pline de clisee si trase la xerox incat trebuie sa fi semi-autist si intarziat grav mental daca stai mai mult de 2 ore in ele adunat .
Si tu crezi ca alde Bob Kotick sau Peter Moore ar da doi centi pe ce spui tu cand fac milioane de dolarei de la  fanboy semiautisti cu mult hype   care le cumpara jocurile?  Uite asta incercam sa iti demonstrez. Din momentul in care faci profit, mai are rost sa-ti bati capu'  tu ca producator pe calitatea jocului sau sa mai tii cont  si sa ai un pic de compasiune pentru cei   sarantoci de la coada Europei  care  se simt nevoiti sa dea  50 euro pe un joc  dintr-un salariu minim  de 200 euro?

Asa se fac afacerile tati!Posted Image

 gerbil, on 07 februarie 2016 - 23:54, said:

  Jocurile noi au niște prețuri foarte nesimțite, 40, 50, 60 euro. Să aștepte ei până le cumpăr eu.
Astepti, dar nici  asta nu mi se pare cea mai buna forma de protest. Pentru ca atunci cand se vor ieftini jocurile  astea noi, nu prea o sa mai gasesti pe nimeni pe servere cu care sa te joci in multiplayer.....asta daca nu cumva le vor inchide din moment ce mai toti se vor orienta spre alea noi aparute.  Deci , tot tu ramai cu buza umflata.

Edited by BB-8, 08 February 2016 - 00:09.


#32
Gh3r0m

Gh3r0m

    Le Potato Master

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,981
  • Înscris: 14.04.2008

 Adm, on 07 februarie 2016 - 22:39, said:

Tehnologia evolueaza, e doar o chestie de timp pana cand se ajunge ca protectia sa fnu mai poata fi sparta deloc sau pana sa dureze foarte mult ca sa fie sparta, ca sa mai conteze.

Problema este ca tendinta va fi clar de crestere a preturilor.

Ar fi nesimtire curata sa cresti preturile, majoritatea jocurilor din ziua de azi nu merita 60$ la lansare.
Multi oameni le vor juca dupa ce trec 2 ani, cand vor fi 15$ pe Steam.

Edited by Gh3r0m, 08 February 2016 - 00:02.


#33
BB-8

BB-8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 07.02.2016

 Gh3r0m, on 07 februarie 2016 - 23:59, said:

Ar fi nesimtire curata sa cresti preturile, majoritatea jocurilor din ziua de azi nu merita 60$ la lansare.
Majoritatea o sa le joace dupa 2 ani de la lansare, cand vor fi 15$ pe Steam.
Si cand nu vor mai fi prea multi pe servere cu care sa te joci in multiplayer. Asta e, trebuie sa ne adaptam, mai mult jocurile au ajuns niste telenovele  de tip "Tanar si Nelinistit", de genu' ,  termini campania single-player in cateva ore/zile si joci multiplayer un an pana cand dintr-o data anunta o noua continuare.   Ori le joci la lansare,  ori nu le mai joci deloc pentru ca la momentul respectiv nu mai este de actualitate,  nu mai este fun sa-l joci dupa 2 ani cand stii ca deja are doua  continuari.

Asta-i piata de gaming actuala, se merge pe emigrare periodica, chiar anuala, de la un joc la continuarea sa si tot asa.E un trend care tine de peste 10 ani.  





Legat de preturi, nu trebuie sa disperam ca nu exista doar Steam si Origin.  

Avem GoG, nuuvem si altele+perioade de reducere. Macar sa ai si banii aia putini cand sunt reducerile.

Edited by BB-8, 08 February 2016 - 00:06.


#34
Hedonist

Hedonist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,490
  • Înscris: 10.03.2014
1. Guvernele nu vor permite un nivel infailibil de protectia a datelor.
2. Nu exista de nespart cata vreme imaginea si sunetul trebuie sa ruleze, fisierele sa fie executate.
______________
Acum insa viitorul este mai complex, se merge inspre cloud, un model de afacere e urmaorul:

1A Film lansat in premiera in Weekend la cinema, si dupa in functie de cererea/interesul cinematografelor.
1B Film difuzat de televiziune in premiera, urcat pe site-ul propriu (cu reclame cu tot), si peste o zi, dat drumul pe internet, tot pt un onorariu micut.
2. Dupa weekend lansat pe siteuri de filme, gen NETFLIX
3. Televiziuni comerciale
4. Blurayuri, VHSuri, Pickupri, etc pt colectionari si fani.

In cazul jocurilor exista jocul online, dar si aici se poate pirata, mai ales daca se merge pe servere private/descentralizate
Si isi face aparitia gamingul in cloud, unde nu-ti mai trebuie platforma capabila de gaming, va merge gen 4K pe grafica integrata si in browser.
La o expozitie am avut ocazia sa joc Crysis 3 in browser, aveau un server ce putea tine 10 clienti pe full hd sau 3 pe 4k. Bitrateul de 20 si ceva de Mbps pt full hd.

Edited by Hedonist, 08 February 2016 - 00:15.


#35
BB-8

BB-8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 07.02.2016

 Hedonist, on 08 februarie 2016 - 00:09, said:

In cazul jocurilor exista jocul online, dar si aici se poate pirata, mai ales daca se merge pe servere private/descentralizate

Cand descarci jocuri   de pe Pirate Bay , sa zicem ca producatorii mai trec cu vederea avand in vedere ca esti unul dintre milioanele care descarca  ilegal,  mai ales ca sunt incarcate doar versiuni copiate si mutilate ale jocurilor  pe care le vei juca doar offline (no multiplayer-principalul element de fun al jocului ca produs).

Dar cand te-ai bagat pe un server privat  ilegal pe WoW   , ai cam belit-o   pentru ca vei fi foarte  usor de depistat, iar producatorii vor avea  dreptul sa te cheme la tribunal oricand . Bine, mai putin din Romania.....nu stiu  cum te-ar putea  chema Blizzard din California pe tine ca roman  sa te prezinti la tribunal ca te-ai jucat pe un  server piratat....si tocmai pe unu' rupt in fund care n-are bani de bilet de  avion  spre SUA .Posted Image



In schimb, EA sau Ubisoft te-ar putea chema la tribunal pentru ca le descarci jocurile ilegal  din moment ce au sedii pe aici. Ca nu prea se complica sa-i reclame pe romanii rupti in fund  , e partea a doua.

Edited by BB-8, 08 February 2016 - 00:28.


#36
Hedonist

Hedonist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,490
  • Înscris: 10.03.2014
Zicea Ponta ca a facut TVAul 9% pt "cultura"... intr-o tara masiv exportatoare de soft, din pacate softul nu are TVA redus, ceea ce e un pacat.
Poate cei ce au fost anul acesta la filme / concerte sa confirme valoarea TVAului de pe bilete?

 BB-8, on 08 februarie 2016 - 00:15, said:

Dar cand te-ai bagat pe un server privat  ilegal pe WoW   , ai cam belit-o   pentru ca vei fi foarte  usor de depistat, iar producatorii vor avea  dreptul sa te cheme la tribunal .
WOW se joaca de peste 10 ani piratat in Romania, Counterul are 15 ani, se trageau fire prin copaci sa joci cu vecinul, acum daca se pirateaza un joc care este strict multiplayer de genul MMORPG sau CS (pe care nu-l joaca nimeni ofline), iti dai seama ca online il joaca, de regula fie in VPNuri fie pe servere piratate.

Tu crezi ca producatorii n-au statistici de piata, nu vad cum creste "informatizarea" in Romania? Valve, Microsoft nu prezinta statistici, dar sunt multumiti... Paduchi ca Ubisoft si EA, care-si bat joc de studentii din Romania pe salarii mizere, sa dea faliment dupa mine!

In tarile civilizate ai timp sa returnezi un produs softwear, eu am returnat Call of Duty Ghosts, ca-l facusera film, trageai de 2 ori, vedeai juma de ora filme, mi-am luat banii inapoi.

Edited by Hedonist, 08 February 2016 - 00:32.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate