![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ajutor site wordpress
Last Updated: Feb 07 2016 18:14, Started by
alogsm
, Feb 07 2016 15:44
·
0

Posted 07 February 2016 - 15:44

Ieri am schimbat tema pentru ca vechia tema numai erea compatibila cu ultima vers de wordpress. Noua tema este cumparata si am instalat-o pe mai nulte site-uri si acolo merge perfect. Nu am plugin-uri instalate decat cele necesare pentru tema care sunt cumparate si cu licenta.
Nu ma lasa sa incarc poza jpeg imi da HTTP Eror si din cate am citit se pare ca problema este la hosting itdatatelecom.ro zice ca nu este de la ei. Site-ul mi se vede diferit pe doua calculatoare diferite, va trimit pozele sa vedeti diferenta, am incercat pe tri browsere diferite si e aceasi problema. Va rog frumos sa ma ajutati sa fie site-ul functional sa pot sa incarc poze jpeg si sa pot sa modific tema. Multumesc.... Attached Files |
Posted 07 February 2016 - 16:13

Instaleaza WP intr-un folder pe acel cont de gazduire (fara sa mai instalezi tema sau pluginuri extra) si vezi daca iti face la fel. Daca da, trimite-le la astia niste capturi de ecran.
|
Posted 07 February 2016 - 16:23

Le-am trimis si ei mi-au zis ca nu este de la ei. Nu stiu ce sa mai fac. Site-ul este www.expertreview.ro nu stiu cod nu stiu la cine sa apelez.
Pot incarca doar png-uri care ocupa foarte mult. Daca schimb hosting-ul mi se rezolva problema? Va rog ajutati-ma ! Multumesc. |
Posted 07 February 2016 - 16:32

adică ai testat şi cu tema default din WordPress? Presupun că doar tema ar putea fi de vină dacă nu e hostingul.
|
Posted 07 February 2016 - 16:47

-instaleaza si pe local host, sau fa un cont gratis pe hostinger si vezi cum arata acolo
|
Posted 07 February 2016 - 17:01

Am testat cu tema default si tot nu merge. Poza se incarca dar nu o vede si imi da eroare HTTP. Inca ceva ciudat cand instalez tema default imi arata design-ul de la tema noua. In plus nici din libraria media numai pot incarca poza. Iar acum nici png-urile numai imi merg. Pur si simplu numai stiu ce sa fac.
|
Posted 07 February 2016 - 17:39

fă un backup şi dă-mi acces cu un cont de admin.
Sigur nu foloseşti caching, fie doar si pentru css javascript. Sau poate cloudflare, dar asta pot verifica singur. Edited by NelsonMandela, 07 February 2016 - 17:42. |
Posted 07 February 2016 - 18:14

instalezi un plugin gen BackWPup Free. Sau mai simplu intri în cPanel sau ce ai pe server şi faci backup de acolo.
Pot să fac mai repede, dar nu vreau să fie vorbe la proces că înainte era altfel. Edited by NelsonMandela, 07 February 2016 - 18:21. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users