![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Melodie ,, un zâmbet pe 16 mm''
Last Updated: Dec 26 2019 21:15, Started by
tulceanu
, Feb 04 2016 13:53
·
0

Posted 04 February 2016 - 13:53

Vă salut!
http://www.220.ro/um...-Mm/FhL7PoZkGF/ Știți cine cânta melodia? Mă puteți îndruma unde să o caut? Vă mulțumesc. |
Posted 04 February 2016 - 15:15

Poate chiar Marin Traian, parca a mai comis-o odata cu Fata Morgana...
|
Posted 04 February 2016 - 15:17

ai incercat cu programelele de recunoastere muzicala?
|
Posted 04 February 2016 - 21:12

Profit de ocazie, acolo sunt doua melodii: cea de generic si cea de fundal din documentar. Cea de generic poate a fost creata dedicat, cealalta - poate o recunoaste cineva.
Multumesc! |
Posted 13 February 2016 - 11:23

Profit de ocazie, acolo sunt doua melodii: cea de generic si cea de fundal din documentar. Cea de generic poate a fost creata dedicat, cealalta - poate o recunoaste cineva. Multumesc! pentru cea din fundalul reportajului, vezi cine cinta melodia din circiuma din star wars IV. posibil sa fie aceeas formatie, au niste similitudini de sound si melodie. |
Posted 26 December 2019 - 21:15

Salut! Am cautat-o si eu astazi pe Shazam: Big Clark - Clark's Experiment. In schimb, n-am gasit s-o descarc de pe net. E doar de Discogs de vanzare vinyl (pentru colectionari..........
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users