![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Probleme instalare Windows pe laptop
Last Updated: Jul 01 2017 14:00, Started by
CeAsFaceDaca
, Feb 03 2016 18:10
·
0

Posted 03 February 2016 - 18:10

Salut,luna trecută mi-am achiziționat un laptop nou nouț iar la momentul acela am zis să pun windows 7 32bits. L-am instalat,totul a fost okey am instalat și driverele și luna aceasta am reușit să cumpăr un cd și un stick cu windows 8 pentru a-l instala . L-a instalare m-am confruntat cu următoarele probleme (poze cu telefonul) :
http://imgur.com/a/4LJiS Vreau să știu ce are și cum aș putea rezolva . Nu sunt vreun profesionist sau expert așa că explicați-mi ”mură-n gură” Mersi,seară plăcută. Edited by CeAsFaceDaca, 03 February 2016 - 18:11. |
Posted 03 February 2016 - 18:29

Vreau să știu ce are și cum aș putea rezolva . Nu sunt vreun profesionist sau expert așa că explicați-mi ”mură-n gură” Mersi,seară plăcută. |
Posted 03 February 2016 - 18:29

Instalezi de pe stick nu?
Stick-ul respectiv e bagat intr-un slot USB 3.0 nu? Baga windowsul pe stick usb 2.0 - testat anterior cu alte instalari daca se poate, si neaparat intr-un slot usb 2.0. |
Posted 03 February 2016 - 18:57

Mediul de bootare este defect.
Prin "defect" mă refer la faptul că stickul/cd-ul are fișiere corupte.
Instalezi de pe stick nu? Stick-ul respectiv e bagat intr-un slot USB 3.0 nu? Baga windowsul pe stick usb 2.0 - testat anterior cu alte instalari daca se poate, si neaparat intr-un slot usb 2.0. dar poate fi și asta o cauză. |
Posted 03 February 2016 - 21:01

Și de pe stick și de pe cd îmi dă aceleași probleme , am și un pc iar pe pc se poate instala fără probleme deci e ceva de la laptop , stick-ul sau cd nu are niciun defect/probleme și chiar nuștiu ce are.
|
Posted 01 July 2017 - 14:00

Exacct aceeasi probl o am si eu, pe un pc - unul nou, piese bune. E o solutie sa copiez cd-ul cu driverele pe stick-ul cu win 8??
Stick-ul sa il bag in slotul 3.0? sa fac ceva prin bios? sau care e solutia? Multum. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users