![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Extragere css
Last Updated: Feb 13 2016 07:59, Started by
softpedistul
, Feb 03 2016 13:14
·
0

Posted 03 February 2016 - 13:14

Am o pagina html și css-ul aferent plin de multe inutilități nefolosite.
Cum fac să extrag rapid din css într-un nou fișier doar ceea ce este folosit de html-ul respectiv? |
Posted 03 February 2016 - 13:53

Cat de mare e (pagina si fisierul css)?
Foarte posibil sa fie si vreun tool din asta care sa iti identifice exact ce vrei tu, dar, metoda "muncitoreasca" este: - sa atunci un ochi peste codul html al paginii (ai zis ca ai doar una), si vezi acolo care sunt identidicatorii si clasele folosite (si numai pe alea sa le lasi in css) - incearca ceva gen Firebug (de la Mozilla). Si acolo te poti juca cu css-ul, inhiband sau nu proprietatile. Rezultatul se vede imediat. Si asa poti sa iti dai seama care e folosit si care nu. |
Posted 03 February 2016 - 16:30

Ceva imi spune ca nu-i pagina ta si vrei doar sa afli cum sa furi designul mai repede.
![]() |
Posted 03 February 2016 - 21:26

softpedistul, on 03 februarie 2016 - 13:14, said:
Am o pagina html şi css-ul aferent plin de multe inutilităţi nefolosite. Cum fac să extrag rapid din css într-un nou fişier doar ceea ce este folosit de html-ul respectiv? Salut, daca imi trimiti fisierul html+css sau linkul unde le ai poate te pot ajuta eu cu o solutie, trebuie sa vad exact ce este acolo si ce trebuie eliminat. Poate le si compactezi putin, adica de exemplu daca ai 7 elemente cu un cod de culoare #00000 le pui pe toate in linie cu aceiasi proprietate si scutesti coduri inutile. |
Posted 12 February 2016 - 10:53

alexupit, on 03 februarie 2016 - 16:30, said:
Ceva imi spune ca nu-i pagina ta si vrei doar sa afli cum sa furi designul mai repede. ![]() Pe aproape, dar nu chiar. Am luat treaba asta free făcută în bootstrap, pe care vreau să o fac după cum îmi trebuie, însă în style.css sunt multe „bălării”. http://www.free-css....page192/dashgum colombo2003, on 03 februarie 2016 - 13:53, said:
Cat de mare e (pagina si fisierul css)? Foarte posibil sa fie si vreun tool din asta care sa iti identifice exact ce vrei tu, dar, metoda "muncitoreasca" este: - sa atunci un ochi peste codul html al paginii (ai zis ca ai doar una), si vezi acolo care sunt identidicatorii si clasele folosite (si numai pe alea sa le lasi in css) - incearca ceva gen Firebug (de la Mozilla). Si acolo te poti juca cu css-ul, inhiband sau nu proprietatile. Rezultatul se vede imediat. Si asa poti sa iti dai seama care e folosit si care nu. Mulţam! |
Posted 13 February 2016 - 07:59

Incearca cu inspect element si sterge in paralel ce nu iti trebuie, este de munca dar asa inveti si iti dai seama exact cum arata si e structurata sursa siteului tau.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users