Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...

citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale
 Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...

Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamant
 cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator

Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...
 Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...

Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Extragere css

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

softpedistul

softpedistul

Active Member

• Grup: Members
Am o pagina html și css-ul aferent plin de multe inutilități nefolosite.
Cum fac să extrag rapid din css într-un nou fișier doar ceea ce este folosit de html-ul respectiv?

colombo2003

colombo2003

Senior Member

• Grup: Senior Members
Cat de mare e (pagina si fisierul css)?

Foarte posibil sa fie si vreun tool din asta care sa iti identifice exact ce vrei tu, dar, metoda "muncitoreasca" este:
- sa atunci un ochi peste codul html al paginii (ai zis ca ai doar una), si vezi acolo care sunt identidicatorii si clasele folosite (si numai pe alea sa le lasi in css)
- incearca ceva gen Firebug (de la Mozilla). Si acolo te poti juca cu css-ul, inhiband sau nu proprietatile. Rezultatul se vede imediat. Si asa poti sa iti dai seama care e folosit si care nu.

alexupit

alexupit

Active Member

Ceva imi spune ca nu-i pagina ta si vrei doar sa afli cum sa furi designul mai repede. :)

THEBADASS

THEBADASS

Junior Member

• Grup: Validating

softpedistul, on 03 februarie 2016 - 13:14, said:

Am o pagina html şi css-ul aferent plin de multe inutilităţi nefolosite.
Cum fac să extrag rapid din css într-un nou fişier doar ceea ce este folosit de html-ul respectiv?

Salut, daca imi trimiti fisierul html+css sau linkul unde le ai poate te pot ajuta eu cu o solutie, trebuie sa vad exact ce este acolo si ce trebuie eliminat. Poate le si compactezi putin, adica de exemplu daca ai 7 elemente cu un cod de culoare #00000 le pui pe toate in linie cu aceiasi proprietate si scutesti coduri inutile.

softpedistul

softpedistul

Active Member

alexupit, on 03 februarie 2016 - 16:30, said:

Ceva imi spune ca nu-i pagina ta si vrei doar sa afli cum sa furi designul mai repede. Posted Image

Pe aproape, dar nu chiar.
Am luat treaba asta free făcută în bootstrap, pe care vreau să o fac după cum îmi trebuie, însă în style.css sunt multe „bălării”.
http://www.free-css....page192/dashgum

colombo2003, on 03 februarie 2016 - 13:53, said:

Cat de mare e (pagina si fisierul css)?

Foarte posibil sa fie si vreun tool din asta care sa iti identifice exact ce vrei tu, dar, metoda "muncitoreasca" este:
- sa atunci un ochi peste codul html al paginii (ai zis ca ai doar una), si vezi acolo care sunt identidicatorii si clasele folosite (si numai pe alea sa le lasi in css)
- incearca ceva gen Firebug (de la Mozilla). Si acolo te poti juca cu css-ul, inhiband sau nu proprietatile. Rezultatul se vede imediat. Si asa poti sa iti dai seama care e folosit si care nu.
Dap, am făcut-o „muncitoreşte”.
Mulţam!

THEBADASS

THEBADASS

Junior Member

• Grup: Validating
Incearca cu inspect element si sterge in paralel ce nu iti trebuie, este de munca dar asa inveti si iti dai seama exact cum arata si e structurata sursa siteului tau.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate