![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Doresc sa inchiriez o masina in Bucuresti
Last Updated: Sep 22 2017 09:39, Started by
buletincalin
, Feb 02 2016 05:18
·
0

Posted 02 February 2016 - 11:40

Va salut pe toti, Sapt viitoare o sa ajung in Bucuresti si am nevoie sa inchiriez o masina. Imi puteti spune va rog niste firme unde preturile sunt decente? Nu as vrea ceva chiar entry lever, dar nici sa dau foarte multi bani nu as vrea, undeva la maxim 30 de euro/zi. Cate zile? Undeva la 5-7... Am cautat pe internet, dar preturile difera foarte mult, un seria 5 il gasesc si la 60 de euro/zi si la 30 de euro/zi. Mi e teama sa nu fie diferite taxe ascunse, sau cum a patit un prieten cand a returnat masina, i au fost imputate unele zgarieturi si julituri si a pierdut garantia. O sa fac ceva poze la masina initial, dar totusi prefer sa fie fara garantie. Ceva recomandari? La vreo 30euro pe zi gasesti ceva gen vw golf, opel astra etc. PS: nu am nici o legatura cu ei, sunt pur si simplu un client multumit. |
Posted 03 February 2016 - 19:13

Posted 03 February 2016 - 19:39

Posted 03 February 2016 - 20:49

astia ofera asigurare full? Este citat din conditiile lor de inchiriere. Mergi pe site si gasesti raspuns la aproape orice intrebare. |
Posted 03 February 2016 - 22:22

nu ma intereseaza asigurarea cu fransiza, mai pe inteles vreau asigurare cu raspundere ZERO si fara sume blocate....raspunsul asta nu e pe site, daca lucrezi la ei raspunde concret
|
Posted 03 February 2016 - 22:59

nu ma intereseaza asigurarea cu fransiza, mai pe inteles vreau asigurare cu raspundere ZERO si fara sume blocate....raspunsul asta nu e pe site, daca lucrezi la ei raspunde concret Eu folosesc in medie de vre-o 2 ori pe luna masini de la Europcar Germania (deplasari in job), am de la ei si o carte vip, am inchiriat in ultimii 10 ani peste suta de masini. Fransiza normala la Europcar Germania este de la 950 euro in sus. Ma refer la fransiza la asiguarrea full-casco. Exista posibilitatea de a fi redusa la 450 euro, costa ceva, nu stiu cat. Exista posibilitatea de a fi redusa la 0 euro, costa circa 30 euro pe zi (deci pe langa pretul masinii) si nu se poate face la toate categoriile, in general la alea mai mici pana medii. Banuiesc ca daca vrei neaparat, posibil sa se poata si la eurocars, este ceva de intrebat individual si personal la ei. In general este aproape totul posibil pe lumea asta, depinde de pret. Eu nici nu am intrebat, nu cred ca s-ar fi meritat daca ar fi fost posibil. Am avut masinile inchiriate 15-16 zile. Daca ar fi trebuit sa platesc vre-o 30 euro extra pe zi, nu ar fi fost cine stie ce avantaj. Ce este aia raspundere ZERO? Sa vad asigurarea aia ptr masina cu raspundere zero... Daca ai o culpa, ai intotdeauna o raspundere! Si nu vei gasii pe lumea asta o asigurare care sa nu-ti blocheze o suma x!!! La majoritate nici nu poti inchiria o masina fara carte de credit. La putinele unde este posibil, numai cele mai mici masini si siguranta se lasa cash. Am intalnit asa ceva prin Spania si prin America de Sud. Dar nu vrei sa sti cum aratau masinile... Ai facut vreodata un testdrive la un dealer? Banuiesc. Inainte ai semnat ceva. Ai citit cat de mare este fransiza? De obicei undeva un jur de 1000euro. PS: si daca te intrebi de ce nu inchiriez in Ro de la Europcar. Simplu, ptr ca preturile sunt nerusinat de mari. La fel la celelalte company mari Avis, Sixt etc. Cred ca Ro are pe departe cele mai mari preturi la rent-car din Europa. Edited by Passenger001, 03 February 2016 - 23:02. |
Posted 04 February 2016 - 15:55

Ce este aia raspundere ZERO? Sa vad asigurarea aia ptr masina cu raspundere zero... Daca ai o culpa, ai intotdeauna o raspundere! Si nu vei gasii pe lumea asta o asigurare care sa nu-ti blocheze o suma x!!! ![]() LE eu nu am spus nimic de "fara carte de credit" ![]() Edited by Octavian_SK, 04 February 2016 - 16:06. |
Posted 04 February 2016 - 17:05

Eu nu prea vad diferentele...
- la Sixt Romania exista casco de 3 feluri: fransiza full, Top Cover 12euro/zi numai jumatate fransiza, Super Top Cover 24euro/zi fransiza 0 euro. Eventual interesant ptr cineva care inchiriaza putine zile. Noi mergem de obicei 15-16zile vara. Numai asigurarea extra ar costa vreo 400euro. Deci ma joc, sau risc cum vrei sa numesti, vreo 300-400 euro in caz daca se intampla ceva si ar trebuii sa platesc fransiza din buzunar. Ultimii 3 ani am platit 0 euro, daca as fi avut Super Top Cover as fi aruncat vre-o 1200 euro pe geam. Precum vezi, totul este matematica si probabilitate. Tot ce am scris aici, se poate citi la Sixt.ro - Hertz, mai exact Hertz Praha, numai cu fransiza. Cea mai mica fransiza ptr un Polo de ex: vreo 739euro. Fara casco raspunde clientul pana la 11.000 euro. Citat Hertz: "At the time of pick-up we will take a deposit from your card. The deposit is amount is calculated based on the cost of your rental, a full tank of fuel and your selection of extras. This payment must be paid with a card issued in the name of the main driver." - La KlassWagen scrie concret: fransiza blocata ptr casco. http://www.klasswage...ct/contract.pdf Preturile sunt normale. La chirie 16 zile, 42euro/zi ptr Skoda Octavia, 81euro/zi ptr BMW seria 5. Nimic deosebit. Singurul lucru care ma deranjaza, au o flota foarte mica, ma refer cu putine modele. La 4 adulti cu cel putin 4 geamante si inca 1001 genti mai mici, ai nevoie de ceva mare. Si sa nu ne intelegem gresit: la vre-o zgarietura ceva nu s-a uitat pana acum niciodata nimeni. Aici este vb ca pui masina in pom si faci o dauna de mai multe mii de euro sau alta dauna serioasa. PS: sper sa nu fi pus vre-un link interzis... Apropos: ptr vara 2016 as avea nevoie de ceva si mai mare, ptr ca 4 adulti plus un copil cu scaun, ceva gen Mercedes V sau VW Multivan. Cele de la eurocars nu sunt prea noi ca sa zic asa, mai mult dube decat masini comfortabile. Iar sixt are numai Renault Traffic, tot cam duba cu putin comfort. La fel KlassWagen. Cineva vre-o idee? Pretul este secundar, masina sa fie top. Mersi. Edited by Passenger001, 04 February 2016 - 17:11. |
Posted 04 February 2016 - 17:46

Din ce am vazut si KlassWagen e cu fransiza, nu? Vorbeste cu ei, au si asigurare full, 10-15 euro pe zi functie de perioada cred
Apropos: ptr vara 2016 as avea nevoie de ceva si mai mare, ..... La fel KlassWagen. - ai dreptate flota lor nu-i foarte mare, masinile noi sunt din gama Jetta, Fluence, focus, Dacia, fiesta - Masina "mare" am inchiriat anul trecut de la ei, Subaru Tribeca 7 locuri, nu sunt foarte noi insa si sunt inscrise pe BG ![]() ai putea sa ii contactezi si te lamuresti...btw n-am nici o treaba cu ei doar ca de acolo am luat in ultimii trei ani....am avut si serie 5 tot cu numere de BG, sa vezi ce fata fac trecatorii cand opresti regulamentar sa le dai prioritate la trecere de pietoni sau cand nu blochezi intersectia ![]() |
Posted 04 February 2016 - 20:05

|
Posted 05 February 2016 - 08:49

De auzit am auzit toti. Cu posesia e mai greu. |
Posted 05 February 2016 - 08:51

N-am sa fiu eu inteleptul care sa se apuce sa caute piatra...
E cum zici tu. ![]() |
Posted 21 September 2017 - 09:57

De la ce firme ati mai închiriat din aeroport Otopeni?eu am inchiriat de la fmn,rentexpress,payless,kronos(de ăștia mi-a plăcut cel mai mult dar au masinile cam praf) dar pur si simplu nu prea mi-a plăcut,fmn era ok dar au crescut preturile.
As vrea sa mai recomandați cateva firme cu care ati avut experiențe plăcute. Edited by Marius19891989, 21 September 2017 - 10:02. |
Posted 22 September 2017 - 09:39

autoboca
mi au dat o masina nou nouta , avea numere rosii au numai masini noi in flota, desi ofera nu e prea diversificata. Am dat pentru un Polo 235euro pe 5 zile cu asigurare full si garantie blocata de doar cateva zeci de euro pentru chestii pe care nu le acoperea asigurare. Banii au fost deblocati pe loc cand am predat masina. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users