![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Antivirus Symbian
Last Updated: Feb 10 2006 14:32, Started by
Diomondus
, Jan 27 2006 14:36
·
0

Posted 27 January 2006 - 14:36

Sunt curios voi ce AV folositi pentru Symbian?
Ati gasit din intamplare si ceva free? Eu n-am reusit. Poate ca am sa cumpar unul care nu e free dar nu ma hotarasc pe care. Desi vad ca pe aici lumea nu prea este interesata de AV, va intreb: ati testat ceva din domeniul asta? Care v-a multumit? Eu am testat doar: Symantec (varianta care vine trial pe CD) http://www.symantec....symb/index.html si F-Secure http://www.f-secure....eless/download/ Am vazut ca si Kaspersky a scos ceva dar numai pentru S60 (Pe S80 nu au nimic.) (http://www.kaspersky.com/mobile ) |
Posted 27 January 2006 - 17:06

si eu mi-am luat un 6680 si mi-e cam frica sa instalez aplicatii inainte sa imi bag antivirus doar ca...ciuciu antivirus, nu am nimic. norton ala cica e bun
|
Posted 28 January 2006 - 09:44

Eu am F-Secure, dar l-am pus de curand asa ca nu stiu cat de bun este, dar inainte nu am avut anti-virus si nu am reusit performanta de al virusa!
![]() Stiu ca niciodata nu este prea tarziu! Edited by RTL, 28 January 2006 - 10:06. |
Posted 28 January 2006 - 10:26

Eu am folosit pe 6600 atat Kaspersky cat si Symantec.Ambele m-au avertizat in timp ce eram prin diferite locuri ca fisierele pe care doresc sa le instalez sunt virusate.Care e mai bun e greu de spus.
|
Posted 02 February 2006 - 09:58

Salut,
pe mine ma intereseaza ce antivirus gratuit de PC folositi pentru a scana fisierele inainte de a le pune pe telefon? sau care antivirus stie sa gaseasca virusi de telefon... |
Posted 06 February 2006 - 15:03

sau care antivirus stie sa gaseasca virusi de telefon... Nu prea cred ca exista ce vrei tu. "Virusii de telefon" sunt pentru diverse platforme (Ex: S60, S80, S90, UIQ, etc). E cam greu sa strangi intr-un antivirus informatii pentru toate platformele. Eu m-am mai relaxat dupa ce am citit asta pe my-symbian.com : "We have never heard of any viruses for the Series 80 platform but companies writing antivirus software apparently have different opinion as more and more antivirus programs for Nokia 9500/9300 keep appearing on the market." Asa incat sunt destul de linistit cu al meu 9500. Edited by Diomondus, 06 February 2006 - 15:03. |
Posted 09 February 2006 - 13:05

exista antivirusi de windows, de exemplu bit defender 9 mi-a gasit dupa update un virus de symbian, commwarrior, aflat intr-un joc -sis- (carmagedon 3d atentie!!!)
Edited by ionutz_cjv5, 09 February 2006 - 13:06. |
Posted 09 February 2006 - 14:54

Posted 10 February 2006 - 14:32

Aha, e bine de stiut. Dar cum adica "dupa update"? UPDATE= INNOIREA DEFINITIILOR DESPRE VIRUSI (DE PE NET) are antivirus-ul posibilitatea de update automat de asemenea mai scanez orice fisier pun pe mobil cu kaspersky online file scan succes |
Posted 10 February 2006 - 14:32

Aha, e bine de stiut. Dar cum adica "dupa update"? UPDATE= INNOIREA DEFINITIILOR DESPRE VIRUSI (DE PE NET) are antivirus-ul posibilitatea de update automat de asemenea mai scanez orice fisier pun pe mobil cu kaspersky online file scan succes |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users