![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ajutor descrifrare document medical
Last Updated: Feb 01 2016 19:01, Started by
mihai_costea
, Feb 01 2016 16:04
·
0

Posted 01 February 2016 - 16:04

Buna ziua, am de tradus acest document medical si nu reusesc nicicum sa-l descifrez in prima faza, pentru al putea traduce.. Am facut doua poze pentru a fi mai usor de citit.
Din prima poza am deslusit asa: "Multiple cicatrici postraumatice si postoperatorii, fata posterioara brat si cot drept cu deformare postraumatica a articulatiei cotului cu mobilitate redusa si imposibilitate extensiei complete a cotului" ![]() ![]() Edited by mihai_costea, 01 February 2016 - 16:32. |
Posted 01 February 2016 - 16:31

Posted 01 February 2016 - 19:01

La diagnostic scrie : Sechele posttraumatism prin accident rutier (2013) cu deformarea grava a articulatiei cotului drept
La recomandari : Consult ortopedic si tratament de specialitate Sechelele cicatriciale de la nivelul cotului nu prezinta indicatii necesitatii pentru tratament in vederea .... aspectului estetic ( stiu ca ultima propozitie nu prea are sens dar cam atat am putut extrage din ea, dat fiind faptul ca e o poza a unui xerox cred; unde sunt acele punctulete chiar nu pot distinge acel cuvant. sper sa iti fie de ajutor) Edited by DrAlex1987, 01 February 2016 - 19:02. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users