![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ajutor descrifrare document medical
Last Updated: Feb 01 2016 19:01, Started by
mihai_costea
, Feb 01 2016 16:04
·
0

Posted 01 February 2016 - 16:04

Buna ziua, am de tradus acest document medical si nu reusesc nicicum sa-l descifrez in prima faza, pentru al putea traduce.. Am facut doua poze pentru a fi mai usor de citit.
Din prima poza am deslusit asa: "Multiple cicatrici postraumatice si postoperatorii, fata posterioara brat si cot drept cu deformare postraumatica a articulatiei cotului cu mobilitate redusa si imposibilitate extensiei complete a cotului" ![]() ![]() Edited by mihai_costea, 01 February 2016 - 16:32. |
Posted 01 February 2016 - 16:31

Posted 01 February 2016 - 19:01

La diagnostic scrie : Sechele posttraumatism prin accident rutier (2013) cu deformarea grava a articulatiei cotului drept
La recomandari : Consult ortopedic si tratament de specialitate Sechelele cicatriciale de la nivelul cotului nu prezinta indicatii necesitatii pentru tratament in vederea .... aspectului estetic ( stiu ca ultima propozitie nu prea are sens dar cam atat am putut extrage din ea, dat fiind faptul ca e o poza a unui xerox cred; unde sunt acele punctulete chiar nu pot distinge acel cuvant. sper sa iti fie de ajutor) Edited by DrAlex1987, 01 February 2016 - 19:02. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users