Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cunoaste cineva metoda de semideg...

De ce in unele tari sunt sparte p...

Marime siguranța AC - 24.000...

E de la monitor sau nu?
 Rezervare gresita

Ce erau chestiile astea pe cerul ...

Apa plata ieftina vs scumpa

Serial: Those About to Die
 Malwarebytes Windows Firewall Con...

hotel pentru copii

Nu pot reinstala windows 11

Replacement grip pentru racheta t...
 clima cu sunet ciudat

Baterie Externa Solara, Power Ban...

An constructie bloc

Am vazut odata un film...
 

3DMark 2006

- - - - -
  • Please log in to reply
1391 replies to this topic

#55
brandonel

brandonel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 759
  • Înscris: 09.09.2002
io am asa:
gigabyte g1-975x
pentium D 930
2x512 ddr2 667 corsair xms2 pro
leadtek 7600 gt 256 mb
wd raptor 150
sursa antec phantom 500

scorul... in jur de 3500 (nu mai tin minte exact)
cred ca cel mai mult conteaza placa video...

#56
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,908
  • Înscris: 15.06.2004
Am pus alta placa video in locul FX-ului 5200 - un GF6800 - scor 992 puncte :(

#57
Lightang3l

Lightang3l

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 15.05.2006
992 IN TOTAL ?????  :o
Sau doar GPU?

Edited by Lightang3l, 04 July 2006 - 17:02.


#58
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,908
  • Înscris: 15.06.2004
In total.
Da, stiu ca e putin. Dar asta e placa. E o 6800 cheala - doar 12 pipes si 128 bus-ul. Si nici sistemul nu e cine stie ce. Dar la ce-mi trebuie mie e super ok. ( nu sunt gamer ). banuiesc ca inca vre-o 2-3 ani de-acuma nu o mai schimb. Si atunci schimb tot compul.

#59
Lightang3l

Lightang3l

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 15.05.2006

 eiffel, on Jul 5 2006, 12:57, said:

In total.
Da, stiu ca e putin. Dar asta e placa. E o 6800 cheala - doar 12 pipes si 128 bus-ul. Si nici sistemul nu e cine stie ce. Dar la ce-mi trebuie mie e super ok. ( nu sunt gamer ). banuiesc ca inca vre-o 2-3 ani de-acuma nu o mai schimb. Si atunci schimb tot compul.

baaa e imposibil sa scoata atat!!! Ia reinstalat windowsul?
Ai drivere bune?
Ce procesor ai?
Cat RAM?

#60
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,908
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

baaa e imposibil sa scoata atat!!! Ia reinstalat windowsul?
Ai drivere bune?
Ce procesor ai?
Cat RAM?

Ba e posibil. Windows curat, nimic instalat decat 3Mark. Incercat cu 3 drivere - CD, Ultimele de la ASUS, ultimele de la nVidia. Rezultate - 992, 993, 992.
Proc - Northwood la 2,4, 1GHz Ram.
Si uite si placa : http://www.asus.com/...amp;modelmenu=1

Rezultatul e perfect normal ptr ea. E apropiat de ce au obtinut altii cu aceeasi placa.

Later edit: acum am sesizat - in link e modelul cu nr 992 - cred ca au facut si ei testul :D

Edited by eiffel, 05 July 2006 - 15:25.


#61
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001
Pune niste drivere mai vechi 84.21 sau un pic mai vechi ;)
E totusi cam putin

#62
Lightang3l

Lightang3l

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 15.05.2006
Man...deci e imposibil nu are cum....yo am facut teste peste teste......niciodata nu am mai vazut aja ceva....tre sa-tzi dea pe putzin 1500-1600....las-o draq de treaba...sigur grejejti u undeva......daca stai in ploiejti...zi ca vin la tine...tre sa vad in direct chestia asta...ca e absurd......

#63
driver11

driver11

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 14.10.2005
Interesante driverele de la nVidia :
- cu Forceware 82.12 am scos  1450
- cu Forceware 84.21      ->     1350
- cu Forceware 91.31      ->     1542

AMD Athlon64 3000+@2010 mhz (skt 754)
2x512 Mb RAM Geil 2-3-3-5
Geforce 6600 GT (500/1000)

Attached File  1542_3dmark2006.JPG   79.97K   197 downloads

#64
The_Napster

The_Napster

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,841
  • Înscris: 01.04.2005
Pe 3dmark 2003 am 1200 marks.
Acum testez si pe  2006...
AMD Sempron 2800+  2GHz
2x kingmax 512MB of RAM
Ati  Radeon  9550 256MB 64/128bit



Al 2-lea atasament e de pe 3dmark 2006...   339 marks... stanjenitor

Attached Files


Edited by The_Napster, 18 July 2006 - 13:02.


#65
red-dog

red-dog

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 11.07.2006
Nu stiu de ce scot asa putin in 3DMark 2006.....unde am gresit setarile?...stie cineva ceva?..este aiurea la un sistem de 4000 ron sa scoata doar atat,oi fi gresit eu setarile in bios?

Attached Files



#66
red-dog

red-dog

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 11.07.2006

 red-dog, on Jul 19 2006, 19:19, said:

Nu stiu de ce scot asa putin in 3DMark 2006.....unde am gresit setarile?...stie cineva ceva?..este aiurea la un sistem de 4000 ron sa scoata doar atat,oi fi gresit eu setarile in bios?
atasez si un test cu  3dmark 2005...

Attached Files

  • Attached File  xd3.jpg   173.23K   235 downloads


#67
red-dog

red-dog

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 11.07.2006

 red-dog, on Jul 20 2006, 08:21, said:

atasez si un test cu  3dmark 2005...
si un test cu 3DMark 2003...

Attached Files

  • Attached File  xd4.jpg   165.17K   170 downloads


#68
red-dog

red-dog

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 11.07.2006

 Lightang3l, on Jul 16 2006, 17:10, said:

Man...deci e imposibil nu are cum....yo am facut teste peste teste......niciodata nu am mai vazut aja ceva....tre sa-tzi dea pe putzin 1500-1600....las-o draq de treaba...sigur grejejti u undeva......daca stai in ploiejti...zi ca vin la tine...tre sa vad in direct chestia asta...ca e absurd......
man?...vad ca esti mai priceput,explica si mie te rog de ce scot asa putin in 3dmarks 2006?...uite aici 3 teste facute cu acelasi sistem fara niciun fel de setari in plus(nu ma prea pricep)...spune te rog unde anume tre sa intru si ce setari sa fac...nu de alta dar am vazut sisteme mai slabe si cu un punctaj mai mare...plzzzz !

Attached Files



#69
tzeegunoo

tzeegunoo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 15.07.2005
Aceeasi placa video cu un Athlon 3000+ scoate 2009 puncte.Deci atat poate un 7600GS.Un punctaj mai mare, doar cu OC este posibil.

#70
Lightang3l

Lightang3l

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 15.05.2006
Man tu vezi ca ai peste 16000 in 2003? ce-tzi mai trebuie?
Asta e ...2006 e Next Generation.....vrei sa-l dai peste cap?
aja e facut 2006...sa rupa placile in 2....e un test ji pentru placile care tre sa apara in viitor.....

Daca vrei sa ai punctaji masiv...iatzi 7900GTX
sau mai bine iatzi ji in SLI :D   te duce pe la 50 000 000 LEI (vechi) doar GPU   :death:

#71
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Totusi , eu cu un sistem de 2500 RON ne-overclock-at scot mai mult de cat el in 3d2005.
Deci , ceva nu e in regula .
@red-dog: pune te rog sistemul .

Edited by cods, 21 July 2006 - 00:29.


#72
red-dog

red-dog

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 11.07.2006
[font=Arial]

 cods, on Jul 21 2006, 01:29, said:

Totusi , eu cu un sistem de 2500 RON ne-overclock-at scot mai mult de cat el in 3d2005.
Deci , ceva nu e in regula .
@red-dog: pune te rog sistemul .
uite man ce sistem am:Placa de baza Asus P5LD2 SE, socket 775 ;Procesor Intel Pentium D 940, 3200MHz, socket 775,dual core;placa video GF 7600 GS de la leedtek;Kit Dual Channel Geil 2 x 512MB, DDR2, 667MHz;Tuner TV Leadtek WinFast PVR2000 ;HDD Seagate Barracuda 7200.9, 300GB, SATA 300 ,16MB buffer;carcasa chieftec cu sursa de 350W si 5 ventilatoare(1 x 120 mm; 4 x92 mm) ...indiferent ce fac ,ce aplicatii rulez, carcasa mea este in permanenta rece tun(a fost o,obsesie a mea fata de primul sistem avut ,sistem ce se incalzea pina intra in protectie si se oprea)...mentionez ca nu sunt nici pe departe un as in calculatoare,am intrat in bios si cred ca am deranjat ceva pe acolo...atasez si 3DMarks 2001

Attached Files



Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate