![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Problema Illustrator
Last Updated: Feb 17 2016 08:26, Started by
rola_ocb
, Jan 31 2016 21:30
·
0

Posted 31 January 2016 - 21:30

Lucrez la tutorialul asta http://vectips.com/t...in-illustrator/ si nu pot trece de punctul 4. Fac linia curbata cu pen tool, selectez tot cu Ctrl+A, dar cand dau divide din Pathfinder panel imi iese o dunga orizontala pe centrul frunzei si nu pot continua mai departe. Am tot cautat solutii pe net, dar nu am gasit nimic, in comentarii spunea cineva "You just have to make sure the objects have no fill.". Dar cum fac asta? Eu ma descurc ok in Photoshop, numa la Illustrator sunt foarte incepator
![]() |
Posted 31 January 2016 - 21:40

Vezi că pentru PenTool îți trebuie neapărat două mânere în fiecare capăt al curbei (fiecare curbă, iar în imagine eu văd ca ai trei). Prima tragere (drag din A în
![]() După ce tragi curba, apasă A (săgeata albă de selecție) și o să vezi dacă ai două mânere la fiecare punct de ancorare. |
Posted 01 February 2016 - 00:22

Thx acu m-am lamurit
![]() ![]() |
Posted 01 February 2016 - 00:32

Cu drag! S-a întâmplat să știu chinuiala cu Pentool că m-am lovit de ea recent, la un curs de design. Profa a zis că nu promovăm dacă nu știm să-l folosim, așa că aproape o săptămână am tot desenat curbe cu blestemăția asta de PenTool.
Și eu îți mulțumesc pentru link, tutorialul e super!! |
Posted 04 February 2016 - 17:26

Da, dupa ce m-am obisnuit sa lucrez cu pen toolu a fost destul de simplu
![]() ![]() Attached FilesEdited by rola_ocb, 04 February 2016 - 17:35. |
Posted 15 February 2016 - 20:21

Postez tot aici ca sa nu mai deschid topic nou. Lucrez la o carte de vizita cu dimensiunile de 95 x 55mm, pe orizontala arata ok, dar daca fac o alta varianta pe verticala, intotdeauna va fi ceva mai lunga. Artboardu are aceeasi dimensiuni, 95 x 55mm, dar pe ecran se vede mai lunga daca este pozitionata vertical fata de cea orizontala
![]() edit: e iluzie optica, a trebuit sa masor cu ruleta pe ecran ca nu-mi venea sa cred ![]() Attached FilesEdited by rola_ocb, 15 February 2016 - 20:37. |
Posted 16 February 2016 - 08:13

Da, dupa ce m-am obisnuit sa lucrez cu pen toolu a fost destul de simplu ![]() ![]() Hahaa unde ai gasit clientul pentru fata cu frunza =))) ?
Postez tot aici ca sa nu mai deschid topic nou. Lucrez la o carte de vizita cu dimensiunile de 95 x 55mm, pe orizontala arata ok, dar daca fac o alta varianta pe verticala, intotdeauna va fi ceva mai lunga. Artboardu are aceeasi dimensiuni, 95 x 55mm, dar pe ecran se vede mai lunga daca este pozitionata vertical fata de cea orizontala ![]() edit: e iluzie optica, a trebuit sa masor cu ruleta pe ecran ca nu-mi venea sa cred ![]() Esti amuzant ![]() ![]() |
Posted 16 February 2016 - 12:40

Hahaa unde ai gasit clientul pentru fata cu frunza =))) ? Esti amuzant ![]() ![]() Alea's facute pentru mine, deocamdata nu lucrez decat pentru prieteni pe gratis, ca sa-mi fac portofoliu si sa mai incerc una alta. Eu am mai lucrat si ca freelancer in alt domeniu artistic si sunt foarte atent la detalii, n-as cere bani pe chestii facute repede la vrajeala. ![]() Din Rulers imi dadea ok masura, da nah, cand ma benoclam la artboard tot parea mai lunguiet, si am vrut sa fiu 100% sigur, d-aia am incercat si ruleta ![]() ![]() Edited by rola_ocb, 16 February 2016 - 12:41. |
Posted 17 February 2016 - 08:26

Ideea e sa nu faci doar tutoriale, incearca sa faci si de capul tau reproductii la materiale care ti se par o provocare. Ideea e ca anumite rezultate le poti realiza prin metode multiple in PS de exemplu, trebuie sa stii sa le alegi. Daca vrei sa ai sursa de inspiratie si sa vezi "ce se poarta" intra pe http://graphicriver.net/. Si pentru logo-uri pe https://logopond.com/
Bafta! ![]() |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users