![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Nu reusesc sa schimb parola Id-ului Apple
Last Updated: Jan 30 2016 10:32, Started by
Legi
, Jan 30 2016 00:44
·
0

Posted 30 January 2016 - 00:44

Salutare!
Ma confrunt cu o situatie fara iesire......cel putin pentru mine! Cand am achizitionat primul iphone contul Apple mi l-a facut domnisoara de unde am luat telefonul. Azi am vrut sa imi schimb parola. Ca adresa de mail pentru recuperare mi-a setat o adresa care nu exista, se termina in .con si nici nu imi apare confirmata pe telefon. La intrebarile de securitate am dat numai raspunsuri gresite iar acum cand incerc sa mai raspund imi scrie ca id-ul Apple este blocat. Telefonul functioneaza dar vreau sa imi schimb parola. Ma puteti ajuta? |
Posted 30 January 2016 - 06:08

Incearca aici: https://www.apple.co...iphone/contact/, daca mai ai factura telefonului.
|
Posted 30 January 2016 - 10:32

Fa alt cont.
Daca nu ai fost atent sa introduci mailul bun si sa retii raspunsurile... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users