Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Friptura de vita - Cum alegem carnea
Last Updated: Sep 09 2023 10:49, Started by
snipest
, Jan 29 2016 09:33
·
0
#812
Posted 08 February 2019 - 07:11
overseas, on 08 februarie 2019 - 01:37, said:
pai ce au aia la casolete? bucatele de gulas, ceva bucati de pulpa si niste osso bucco. la mega-urile mai de soi mai au pulpa maturata vrac (frageda si buna) si la congelatoare mai au ceva fripturi. cand am chef de un biftec tartar, iau de la ei o casoleta cu o bucatica mica de pulpa, cat mai macra, curata si fara pielite si imi fac repede o amestecatura. bucatica e mica, ca acasa n-am concurenta la el, ca n-am decat fraieri pe langa mine care n-apreciaza rafineurile. si nici nu pastrez nimic din ce nu mai pot manca pe loc, ca-i carne cruda, plus ca se marineaza repede si isi schimba gustul in timp, aproape la cateva minute distanta. in tartar nu pun decat galbenus de ou, ceapa tocata fin, capere taiate, castraveciori murati in saramura, mustar (1-1,5 lingurite), sare si piper. nu pun uorcester deloc, nici lamaie si nici alte porcarii care schimba gustul de carne si care i-ar grabi marinarea. ingredientele le amestec fix cand ma apuc de mancat si am painea deja prajita. iar ca proportii, netinand cont de galbenusuri (ca daca e carnea mai multa spre 150-200 gr bag doua), restul ingredientelor le pun in proportie de 1 parte ingrediente si dublu ca volum carnea. adica gramajoara de carne arata inainte de combinare cam de doua ori mai mare decat gramajoarea de legume tocate. am observat in timp ca e proportia ideala pentru mine, daca e prea multa carne parca le duci dorul acrelilor, daca sunt prea multe legume, nu mai simt carnea, care incepe sa se si marineze mai repede. Edited by casuta__papusilor, 08 February 2019 - 07:31. |
#813
Posted 08 February 2019 - 10:48
Ultima data la Mega am luat ceva ceafa de manzat Angus marinata dupa reteta lui chef Hadean, la vreo 80 lei/ kg, chiar avea o aroma deosebita.
Cateva minute pe gratar de fonta. Pozele sunt pe telefonul nevestei Edited by overseas, 08 February 2019 - 10:49. |
#814
Posted 08 February 2019 - 18:23
rugati sotia, poate e draguta cu noi, sa urce ceva poze aici.
va multumim. poze cu friptura, nu cu dvs. |
#815
Posted 08 February 2019 - 19:14
Gasiti in Carrefura piept de angus nigga, la oferta, 2 bucati la pret de una, evident expira miine, 35 lei kg Merita
|
#816
Posted 08 February 2019 - 21:15
Hackerit telefonu sotiei. Livrat poza. Peisaj cu vita moarta.
S-a consumat cu varza de Bruxelles si vin negru de curte. Attached Files |
#817
Posted 08 February 2019 - 21:26
Sotia ta are aifon. Poza nasoala. Senzor mic.
Fripta rare, eu am mai trantit-o pe gratar dupa faza asta, am preferat medium. Nu's de ce... |
#818
Posted 08 February 2019 - 21:33
As mai fi facut-o putin dar nu-mi place sa o carbonizez deasupra.
|
#819
Posted 08 February 2019 - 21:48
In limbaj gastronomic se numeste caramelizare.
Nici mie nu-mi place sa vad flacara pe carne insa daca ma uit pe YouTube vad foarte multi care lasa flacara sa atinga fleica. O intorc de pe o parte pe alta de numa' |
#820
Posted 08 February 2019 - 22:38
|
#821
Posted 15 February 2019 - 17:10
postez dublu.
la o saptamana, ca vad ca doarme topicul. 18 lei, 2 euroi bucata. 2 fripturici to be cre ca au putin peste 400 de grame fiecare. vitel, dupa cum par de roze. daca nu trantesc una azi in tigaie, de 2 ori cate 2 minute pe fiecare parte, maine le rup pe gratar, in ti.gania mea din Frumusani. sau s-o ard pe oaia lu Daia?! ca sincer, inca nu m-am decis ce-mi place mai mult, cotletu de berbecut sau antricotu de vita. d-aia le si halesc alternativ. din nehotarare! deci, poze cu bere becks, offtopic: Attached FilesEdited by casuta__papusilor, 15 February 2019 - 17:19. |
#822
Posted 18 February 2019 - 10:34
pe aia din stanga, am mancat-o aseara.
la tigaie. m-am intors din drumul spre tara, ca s-a aprins becu la baterie. s-a dus dracu grataru. am prajit-o in putin ulei. poze n-am, ca mi-era foame. daca vreti, pun unele cu niste oaie, ca nu-ti dai seama. Edited by casuta__papusilor, 18 February 2019 - 10:39. |
#823
Posted 22 March 2019 - 17:41
Stimati devoratori de vitoasă,
A incercat cineva ceva de aici ? https://premiumangus.ro/en/ Pare quality |
#824
Posted 22 March 2019 - 22:24
Eu nu am incercat, mi se pare oferta lor prea putin ofertanta dupa gustul meu.
Unde e ribaiu simplu? Nu vreau pachete. |
#825
Posted 12 April 2019 - 17:43
Trei si patru centimetri grosime, vita romaneasca maturata 21 de zile, 49 de lei kg.
Attached FilesEdited by nnestor, 12 April 2019 - 17:43. |
|
#827
Posted 13 April 2019 - 17:06
Si este si foarte buna, e mult mai fresh, fresh in sensul ca nu are gustul ala specific pe care il au multe din fripturile premium de import de pe rafturi.
|
#828
Posted 14 April 2019 - 23:59
Producatorul reuseste sa asigure calitatea aia(cel putin vizuala) constant? Sau e un pachet din 10 la nivelul ala?
skin packaging? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users