Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Friptura de vita - Cum alegem carnea
Last Updated: Sep 09 2023 10:49, Started by
snipest
, Jan 29 2016 09:33
·
0
#793
Posted 15 December 2018 - 11:08
Calitatea carnii de la Block House este okay. Nu ceva nemaipomenit, dar raportul pret/caliate este bun. Eu prefer pe cea din Uruguay, mi se pare mai bine impanata si maturata decat cea din Argentina. Folosec mult bucatile ptr friptura (TripTip). Foarte buna de friptura la cuptor, gulas, sau de tocat. Din ultima am facut un Ragu alla Bolonegse si apoi o Lasagna.
Attached Files |
#794
Posted 15 December 2018 - 12:14
Mizu, on 10 decembrie 2018 - 13:58, said:
...mi-am amintit si de topicul asta. Am ajuns pentru prima oara in B si am tras la Red Angus Steakhouse deoarece era cel mai aproape de zona in care ne aflam si afara erau vreo -7°C, nu-ti venea sa te plimbi. Am comandat la plezneala un MASTER RIB EYE STEAK AUSTRALIA (350 gr) 133 lei. La preturile astea cred ca eram singurii romani din local, de la celelalte mese nu am auzit decat limbi exotice. Si chelnerul e obisnuit sa salute direct in engleza cand vine la masa. De mentionat ca cea mai buna (la gust) friptura am manca-o cumparand de la macelarie carne de manzat cu 20 de lei/kg, care nu se prea preta la gratar dar a avut un gust cum nici nu stiam ca poate avea carnea. In comparatie, acest steak australian cu serviciile incluse (esti totusi la restaurant) ar merita vreo 20 de lei. Atata ca mie imi lipseste experienta si imi ating mai greu obiectivul de patrundere a carnii. Am avut la masa una medium si una medium rare care au aratat ca bucatarul stie ce face. Dar cam atat. |
#795
Posted 17 December 2018 - 16:38
Am mancat de mai multe ori la Block House dar niciodata nu a fost asa buna, chestia aia a fost cu adevarat speciala.
De exemplu la Asador am mers in alta zi si nu era la nivelul ala, chiar daca era ceva bun, nu nemaipomenit. Attached Files |
#797
Posted 07 January 2019 - 09:40
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/D8csqyWvFj8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Fascinanata estetica a bucatariei japoneze, cu preturi cu tot The Filet Steak goes for 16,000 Yen (141 USD) /100g, the Yonezawa Sirloin Steak for 15,000 Yen (132 USD) /100g. |
#798
Posted 07 January 2019 - 09:47
E fascinanta pana incepe sa iti taie friptura cubulete.
|
#799
Posted 07 January 2019 - 10:02
Nici astea nu-s oribile:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lt2vixTuiUg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Mizu, on 07 ianuarie 2019 - 09:47, said:
E fascinanta pana incepe sa iti taie friptura cubulete. De ce? Tu o musti? Edited by vrajitoruldinoz, 07 January 2019 - 10:05. |
#800
Posted 08 January 2019 - 18:24
N-am mai luat de luni bune vitica maturizata si m-am aruncat la 3 ribaiuri, am pus lemnele in gratar sa arda. Sper sa ma tina obiceiul.
|
#802
Posted 08 January 2019 - 19:31
Happen, happen.
Din pacate mizeria de Nokia 6.1 face poze de toata jena. Am mai pus poze in trecut cu aceeasi carne, execrabile poze. Mi-a zis nevasta ca nu vrea sa vada sange ca divorteaza. Noroc de fiica-mea ca ea e sange de-al meu... IMG_20190108_184029.jpg 553.45K 91 downloads IMG_20190108_184817.jpg 520.48K 87 downloads Chiar eram aseara la o masa si aratam unora ce poze faceam cu Nokia 808 sau cu Lumia 950XL. Edited by danghetau, 08 January 2019 - 19:32. |
|
#804
Posted 09 January 2019 - 08:38
Prima poza e o vita romaneasca, 7 lei la reducere o caserola de doua bucati mici de antricot, iar ultima e aged prussiana, de vreo patru ori mai scumpa. Aia romaneasca a fost excelenta, nu chiar la fel de frageda ca a doua dar tot pe acolo, in schimb gustul foarte, foarte bun.
Vita cumpar daca am de ales de la reduceri pentru ca e pe cale sa expire ceea ce inseamna ca are cateva zile in plus de stat pe raft ceea ce nu poate sa ii faca decat bine Attached Files |
#805
Posted 12 January 2019 - 19:44
Am incercat din nou vita romaneasca maturata.
Era 50 lei kg, vreo 15 lei bucata aia rib-eye.Fragezime 7 din 10, suculenta 7 din 10, gust tot 7.Total general multumitor si pret excelent.Antricotul l-am combinat cu ghebe si salata. Mentiune speciala vinul surprinzator de usor care da o senzatie de lejeritate, nu cade greu ca la soiuri intense. Attached Files |
#806
Posted 12 January 2019 - 19:54
In afara de Lidl nu prea mai e ribai in oras. Ceva pe la Kaufland insa slaba de tot oferta.
Pacat, as fi luat, vad că prețurile sunt cam la jumătate. |
#807
Posted 15 January 2019 - 12:59
Am luat si eu astazi o bucata de rib-eye de la lidl,100 lei kg.
Este prima data vand gatesc,sper sa iasa macar ok Am luat reteta clasica de pe net. |
|
#808
Posted 07 February 2019 - 18:22
am incercat si metoda astuia cu intorsu fripturii de 2 ori cate 2 minute pe fiecare parte, adica un total de 8 minute pe foc.
merge. daca nemeri focu nu prea moale sub tigaie, iese. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3a7WZ3BPOi0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#809
Posted 07 February 2019 - 18:28
Gata, asa nu se mai poate, ma apuc de treaba din nou.
Cu si fara blitz, ribai 2 bucati groase si una mai subtire. Din Lidl. Alea groase facute rare sau medium (pentru mine si fiica), cea subtire well (pentru sotie). IMG_20190207_180815.jpg 449.54K 46 downloads IMG_20190207_180853.jpg 251.57K 38 downloads IMG_20190207_180934.jpg 219.83K 35 downloads |
#810
Posted 07 February 2019 - 19:53
baga carnea la tigaie, că se strică!
poze! sa vedem friptă, cat de sexi si roză e la interior... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users