Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Friptura de vita - Cum alegem carnea
Last Updated: Sep 09 2023 10:49, Started by
snipest
, Jan 29 2016 09:33
·
0
#649
Posted 03 April 2018 - 09:10
Trimise de un amic... Observati pretul pentru Kobe.
IMG-20170803-WA0004.jpg 243.38K 91 downloads IMG-20170803-WA0005.jpg 310.46K 93 downloads IMG-20170803-WA0006.jpg 346.48K 80 downloads IMG-20170803-WA0007.jpg 299.08K 67 downloads IMG-20170803-WA0008.jpg 311.03K 69 downloads IMG-20170803-WA0009.jpg 235.77K 68 downloads IMG-20170803-WA0010.jpg 248.75K 71 downloads IMG-20170803-WA0013.jpg 253.04K 56 downloads |
#650
Posted 03 April 2018 - 09:20
Nu reușesc sa citesc nimic, dar fiindcă par a fi poze de la Vacamuuu, îl știu
|
#652
Posted 03 April 2018 - 09:49
#654
Posted 03 April 2018 - 15:18
Eu as avea ceva de comentat la platorurile alea de lemn. Poate imi da si mie reteta de sterilizare...
|
#658
Posted 03 April 2018 - 18:18
Mie mi se par poze de la Osho...dar daca ziceti ca sunt de la Vacamuu...
|
|
#659
Posted 03 April 2018 - 19:22
Mizu, on 03 aprilie 2018 - 17:07, said:
Ati mancat la Vacamuuu? Se pricep? Carnea maturată este o vita ordinara, pe care o vând la preț de premium. E adevărat, prin maturare se pierde mult din halca aia, dar orișicât... Însă oamenii chiar știu sa facă o friptura |
#660
Posted 03 April 2018 - 22:19
Intr-o perioada in care am muncit cateva luni in Bucuresti am stat langa Osho. Bun, dar nu stiu, nu sa iesi de acolo si sa zici "Absolut cele mai bune steakuri"
|
#661
Posted 04 April 2018 - 13:10
Am vazut in Penny carnea asta maturata, de la Agro Ardeal. Ma gandeam sa cumpar cateva bucati si sa le arunc pe grill -- ati luat de la firma asta, or fi ok?
Attached Files |
#662
Posted 04 April 2018 - 13:25
Bibulus, on 04 aprilie 2018 - 13:10, said:
Am vazut in Penny carnea asta maturata, de la Agro Ardeal. Ma gandeam sa cumpar cateva bucati si sa le arunc pe grill -- ati luat de la firma asta, or fi ok? Cu vreo 1-2 luni in urma luase cineva de la ei, insa de la Selgros, nu Penny (parca). Era tare multumit, dar ulterior nu a mai gasit carne de asemenea calitate chiar daca venea tot de la AgroArdeal. Cauta in urma sa vezi exact |
#663
Posted 04 April 2018 - 15:14
Am intrat o singura data in Penny cand cautam cotlete de berbecut, o sa intru si pentru vitica matura. Daca gasesc va anunt (de saptamana viitoare), posibil fiind orasul mic sa nu fie.
|
|
#664
Posted 04 April 2018 - 16:39
#665
Posted 08 April 2018 - 18:32
Bibulus, on 04 aprilie 2018 - 13:10, said:
Am vazut in Penny carnea asta maturata, de la Agro Ardeal. Ma gandeam sa cumpar cateva bucati si sa le arunc pe grill -- ati luat de la firma asta, or fi ok? Suprinzator de buna, fragezime 9 din 10, gust 7 din 10 in conditiile de marmorare zero.Am incercat cu in vin recomandat la miel...merge perfect cu vita. Totusi nu as paria pe constanta. Attached Files |
#666
Posted 28 April 2018 - 12:07
Nascuta, hranita si in curand fripta in Romania:
Attached FilesEdited by nnestor, 28 April 2018 - 12:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users