Pareri imperechere motan scotish fold
Last Updated: Jan 29 2016 11:43, Started by
bbdp
, Jan 28 2016 06:19
·
0

Posted 28 January 2016 - 06:19

Va salut cu respect. Recent mi-am achizitionat un motanel rasa scotish fold, mi-a venit ideea sa-i iau si o pisica sa-l imperechez(dupa parerea mea aceeasi rasa...dar veterinarul mi-a recomandat sa-l imperechez cu exotic shorthair sau cu altceva ). Dupa mintea mea si din dorinta sa iasa aceeasi culoare forma etc ma gandeam ca si pisica sa fie tot scotish fold aceeasi culoare.
De aceea vin cu urmatoarele intrebari pt cei priceputi in acest domeniu : 1 Imi recomandati sa merg pe sfatul veterinarului care ma asigurat ca pisicii vor semana ori cu mama ori cu tatal (imi este frica sa iasa ceva corcit) 2 Sau sa merg pe ideea mea? adica sa iau aceeasi femela cu aceeasi culoare din aceeasi rasa? Astept si unele sfaturi utile pentru imperechere neavand experienta deloc in acest domeniu Va multumesc frumos tuturor celor ce isi vor acorda din timpul lor pretios sa ma indrume si va doresc sanatate multa. |
Posted 28 January 2016 - 07:05

Lasa motanul liber sa faca antrenament cu pisicile de "la bordura" ca-i gratis...
|
Posted 28 January 2016 - 07:06

Vino pe la mine, sa-ti dau cateva pisici ca am in curte peste 10 si-n primavara incep sa se catare toate in copaci ca intra in calduri de-mi trebuie iar 2-3 luni sa pun anunturi pe net cu "donez pui pisica"
Edited by bogdan1811, 28 January 2016 - 07:08. |
Posted 28 January 2016 - 09:02

De ce nu le sterilizezi? Scapi de chinul cu "donez pisoi".
Initiator, daca ai motan nu-ti face griji. Cand o sa simta vreo pisica in calduri o sa faca ca toti dracii ca sa-l lasi sa plece sa-si faca damblaua. |
Posted 28 January 2016 - 09:28

Cat este de recenta rasa ta de pisici si cat este de stabila? Cam asa trebuie inceput cand vrei sa obtii anumiti produsi. Daca rasele enumerate de veterinar sunt apropiate de a ta atunci da, poti lua pisica din alta rasa. Dar nu l-ai intrebat "de ce?" iti recomanda asta? Poate stie el ceva mai mult despre rasa, despre ceva maladii specifice, despre transmiterea culorilor, etc. Nu vad de ce ti-ar da o recomandare si nu ti-ar si explica-o.
Edited by Baghe, 28 January 2016 - 09:28. |
Posted 28 January 2016 - 09:57

Scottish fold se împerechează cu British shorthair de obicei, pentru a evita transmiterea la pui a unor mutaţii ce pot da anomalii ale cozii şi labelor, nu doar ale urechilor (care sunt acceptate): http://www.petshome....ottish Fold.htm
|
Posted 28 January 2016 - 13:21

Daca iti iei o pisica , va face pui de 3ori pe an si se va epuiza. Mai bine da anunturi si cauta din timp o pisica penttu monta. Vei primi un pui gratis. Corciturile nu au valoare, nu vei obtine bani pe puii rezultati, poate o suma modica ce nu va acoperi investitia. Risti sa ramai cu puii pe cap fiindca vor fi cam 10 pe an.
I |
Posted 29 January 2016 - 02:01

Moaca, on 28 ianuarie 2016 - 09:57, said:
Scottish fold se împerechează cu British shorthair de obicei, pentru a evita transmiterea la pui a unor mutaţii ce pot da anomalii ale cozii şi labelor, nu doar ale urechilor (care sunt acceptate): http://www.petshome....ottish Fold.htm Freddy12, on 28 ianuarie 2016 - 13:21, said:
Daca iti iei o pisica , va face pui de 3ori pe an si se va epuiza. Mai bine da anunturi si cauta din timp o pisica penttu monta. Vei primi un pui gratis. Corciturile nu au valoare, nu vei obtine bani pe puii rezultati, poate o suma modica ce nu va acoperi investitia. Risti sa ramai cu puii pe cap fiindca vor fi cam 10 pe an. I Cu veterinarul nu prea am o legatura foarte stransa nu stiu multe despre el...de aceea am zis sa mai aflu o parere de la cunoscatori...pretul ridicat al motanelului(1200 lei...ma facut sa ma gandesc ca as putea sa fac un mini business) bineinteles nu ma voi apuca de o treaba daca nu o fac cum trebuie. multumesc tutror pentru pareri, va doresc toate cele bune si multa sanatate |
Posted 29 January 2016 - 07:15

Serafim606, on 28 ianuarie 2016 - 09:02, said:
De ce nu le sterilizezi? Scapi de chinul cu "donez pisoi". Initiator, daca ai motan nu-ti face griji. Cand o sa simta vreo pisica in calduri o sa faca ca toti dracii ca sa-l lasi sa plece sa-si faca damblaua. de unde scot peste 1000 lei pentru sterilizare ca am 10 pisici |
|
Posted 29 January 2016 - 11:43

bogdan1811, on 29 ianuarie 2016 - 07:15, said: de unde scot peste 1000 lei pentru sterilizare ca am 10 pisici |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users