Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Taxa pe soare

din greseala am stropit pomii cu ...

Branduri de card acceptate la pla...

Doctoratul sau al 2-lea masterat ...
 Reparatie tabla smulsa in jurul u...

W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?

Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone
 Cartela cu numar pentru activarea...

Cablu ingropat

Presiune/amenințari

Sapatura de jur imprejurul casei
 Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...

Anxietate si Safety behaviors OCD.
 

Problema decodor antena

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
Kevlar111

Kevlar111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 17.11.2014
Salut, am luat de la digi un decodor hd pentru antena, pentru prima data, la rugamintea lui maicamea sa il trimit in afara, mai exact in Italia, i l-am luat, i l-am trimis, dar astazi ma suna si imi spune ca nu reuseste sa il faca, ea avand un tv vechi si mic, imi spune ca nu poate conecta la el cablul hdmi sau ceva de genul nu am inteles bine.
Cum sa o ajut, prin telefon nu ii pot spune mare lucru, era normal sa vina la pachet si cu alt tip de cablu? cand l-am luat nu m-au instiintat.
Cu alte cuvinte eu cred ca decodorul a venit la pachet doar cu cablu hdmi si nu cu cel pentru televizoare normale, aici sa fie oare buba?

Edited by Kevlar111, 26 January 2016 - 21:30.


#2
alexx1402

alexx1402

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,229
  • Înscris: 01.01.2007
Are nevoie de un cablu scart.

#3
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001

Vizualizare mesajKevlar111, pe 26 ianuarie 2016 - 21:27, a scris:

Cu alte cuvinte eu cred ca decodorul a venit la pachet doar cu cablu hdmi si nu cu cel pentru televizoare normale, aici sa fie oare buba?
Mufa HDMI e tot pt televizoare normale.
Daca tot are STB HD, ii trebuie si un TV HD deci neaparat cu mufa HDMI.

#4
alexx1402

alexx1402

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,229
  • Înscris: 01.01.2007
Nu trebuie neaparat televizor hd cu mufa HDMI, decodoarele alea au si iesiri analogice.

#5
Kevlar111

Kevlar111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 17.11.2014

Vizualizare mesajalexx1402, pe 26 ianuarie 2016 - 21:34, a scris:

Are nevoie de un cablu scart.

http://www.dpap.ro/c...ampaign=2parale
Asta o fi bun?

#6
alexx1402

alexx1402

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,229
  • Înscris: 01.01.2007
Daca televizorul are intrare RCA merge si cu ala

Dar mai sigur asta : http://www.altex.ro/...hama-11951-1-5m

Edited by alexx1402, 26 January 2016 - 21:41.


#7
mag1001

mag1001

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 31.05.2012
deci nu reuseste sa cupleze decoderul la tv...care-i o treaba destul de simpla , dar cum va reusi sa regleze antena?

#8
Kevlar111

Kevlar111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 17.11.2014

Vizualizare mesajmag1001, pe 26 ianuarie 2016 - 21:43, a scris:

deci nu reuseste sa cupleze decoderul la tv...care-i o treaba destul de simpla , dar cum va reusi sa regleze antena?

eu am ajuns la concluzia ca nu are cablul necesar pentru acel tip vechi de televizoare.

#9
alexx1402

alexx1402

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,229
  • Înscris: 01.01.2007
Pe urma vine partea cu reglatul antenei, apoi cu activatul, etc...

Edited by alexx1402, 26 January 2016 - 21:52.


#10
Kevlar111

Kevlar111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 17.11.2014

Vizualizare mesajalexx1402, pe 26 ianuarie 2016 - 21:51, a scris:

Pe urma vine partea cu reglatul antenei, apoi cu activatul, etc...

e clar, imi face capul calendar, dar e model nou nu cred ca mai e nevoie de asa ceva, de exemplu e activat, da chiar ia stai, am uitat sa mentionez, ea a reusit sa intre in meniu si sa il seteze pana la partea cu cautatul programelor, acolo nu ii mergea. Imi cer scuze am uitat complet sa mentionez asta.

#11
alexx1402

alexx1402

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,229
  • Înscris: 01.01.2007
Antena e reglata pe Intelsat 1002?

Edited by alexx1402, 26 January 2016 - 22:01.


#12
Kevlar111

Kevlar111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 17.11.2014

Vizualizare mesajalexx1402, pe 26 ianuarie 2016 - 22:01, a scris:

Antena e reglata pe Intelsat 1002?

Nu stiu frate, nu auzi ca e in italia.

#13
alexx1402

alexx1402

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,229
  • Înscris: 01.01.2007
Sa caute pe cineva care se ocupa cu asta si sa regleze antena, alfel vorbim sa nu tacem.

Cartela o activezi apoi de pe intenet sau telefonic la relatii cu clienti, asta dupa ce are semnal si lista de programe in decodor.

#14
Kevlar111

Kevlar111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 17.11.2014

Vizualizare mesajalexx1402, pe 26 ianuarie 2016 - 22:05, a scris:

Sa caute pe cineva care se ocupa cu asta si sa regleze antena, alfel vorbim sa nu tacem.

Cartela o activezi apoi de pe intenet sau telefonic la relatii cu clienti, asta dupa ce are semnal si lista de programe in decodor.

Serios, atata bataie de cap?
Da. cunoaste pe cineva acolo care se ocupa cu asa ceva, sper sa se rezolve problema.

#15
OmulLLORT

OmulLLORT

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,756
  • Înscris: 06.09.2014
voi credeati ca se face ca o ciorba ?

#16
Kevlar111

Kevlar111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 17.11.2014

Vizualizare mesajOmulLLORT, pe 26 ianuarie 2016 - 23:30, a scris:

voi credeati ca se face ca o ciorba ?

Nu, credeam ca se face ca o maioneza, frecata antena bine...dar cu grija sa nu se taie.

Edited by Kevlar111, 27 January 2016 - 00:28.


#17
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004

Vizualizare mesajKevlar111, pe 27 ianuarie 2016 - 00:27, a scris:

Nu, credeam ca se face ca o maioneza, frecata antena bine...dar cu grija sa nu se taie.

     Cred ca faci misto de noi. Antena trebuie montata, instalata-reglata si asta nu o face oricine. Sunt si in Italia niste baieti care instaleaza antene de satelit contra cost. Gaseste-i si intreaba-i pe ei ce si cum trebuie facut ...

#18
Kevlar111

Kevlar111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 17.11.2014

Vizualizare mesajcspot, pe 27 ianuarie 2016 - 10:55, a scris:


Cred ca faci misto de noi. Antena trebuie montata, instalata-reglata si asta nu o face oricine. Sunt si in Italia niste baieti care instaleaza antene de satelit contra cost. Gaseste-i si intreaba-i pe ei ce si cum trebuie facut ...

Pai antena are, de ce sa cumpere alta?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate