Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani
 Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964
 Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...
 Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...
 

Experimentul norvegian,sau cum sa devii un cetatean model.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
143 replies to this topic

#1
Grajdarul_Moralist

Grajdarul_Moralist

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 21.01.2016
Am gasit un articol asupra unui fapt pe care il banuiam de mai mult timp.

http://www.fluierul....oaste-parintii-

*Prima parte a articolului e relevanta,a doua e copy paste pus la misto.Cifrele din articol probabil sunt estimari insa practica e cea care ramane indiferent.

O parte se regaseste si in Romania,cu scosul orei de religie din programul normal scolar si liceal.Nu e coincidenta si faptul ca patriarhul Romaniei e batjocura tuturor,o sluga la stapan pusa pentru a stirbi credinta romanilor in Dumnezeu.

Combinand astea cu fraza ,,persoanele religioase sunt proaste,idioate,etc.'',,Religia e un fals'',se urmareste lepadarea cu buna stiinta a oamenilor de ceea ce cred,exact ce vrea satana.

Nu dau lectii de religie,iar ateii pot trece direct dedesubt:

Se urmareste controlarea completa a dorintelor,ideilor si gandirii individului prin indoctrinare masiva.Regele Norvegiei crede ca scoala nu e de ajuns pentru a-si supune cetatenii.
Imigrantii si copii acestora sunt grad de risc mare din cauza gandirilor cu care vin din afara,in contextul spalarii masive de creiere a cetatenilor norvegieni.
Aceasta programa marxista va fi prezenta pretutindeni,intr-o forma sau alta.

Mai rau,unele stiri pe tema asta sunt scrise la misto,pentru ca altii din alte tari sa creada ca e o gluma ceva.



Treaba e cat se poate de reala si se practica in tari cu populatie mica,usor de controlat si verificat.Un nou model al acestei practici ia amploare.

http://www.dailymail...taken-care.html

Pentru cei care stiu engleza,sunt zeci de articole.O cautare google rezolva.Va dati si voi singuri seama.

#2
tibi_filip

tibi_filip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 480
  • Înscris: 24.05.2015
Eu as fi fost de acord cu studierea religiei ca materie optionala, insa fiecare elev cu religia lui, ortodocsii cu ortodocsii, si restul religiilor... Ca Biserica nu mai e la noi ce era candva, acum e doar o fabrica de bani, asta-i alta poveste.

Edited by tibi_filip, 21 January 2016 - 08:12.


#3
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010

Quote

Imigrantii si copii acestora sunt grad de risc mare din cauza gandirilor cu care vin din afara,in contextul spalarii masive de creiere a cetatenilor norvegieni.

Posted Image

#4
Grajdarul_Moralist

Grajdarul_Moralist

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 21.01.2016
Asa se incepe,prin libertatea de a alege,numai ca multi aleg ceea ce au fost manipulati,subtil sau nu,sa aleaga.Prin distrugerea relatiei parinte-copil,prin scurtarea timpului petrecut cu copii,se ajunge la rezultatul dorit,de cetatean obedient.

View PostMrReason, on 21 ianuarie 2016 - 08:26, said:

Nu mai bine ramai tu la grajd? Posted Image

O alta metoda de luare in gluma a oricarei idei(adevarate sau nu)sau al adevarului in sine.

Multumesc pentru exemplu.
Dovada a ceea ce am scris in primul post.

View PostBob493, on 21 ianuarie 2016 - 08:16, said:

Posted Image

Nu cumva au uitat de tine?

Edited by Grajdarul_Moralist, 21 January 2016 - 08:33.


#5
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
De unde au aparut nene toti astia care toarna chestii despre Norvegia dar n-au mers nici pina la Budapesta, ca sa nu zic Bucuresti?!

Uite ca nu mai gasesc, ori nu merge bine search-ul ori a disparut misterios threadul - cind cu "water restrictions" lumea le plingea de mila americanilor ca e chestie de drepturile omului sa aibe apa, cum se poate asa ceva. Asta in conditiile in care restrictiile erau de genul ca pot sa-si ude gazonul numai intre nu stiu ce ore in nu stiu ce zile. Romanii trebuie sa se duca la interviu la ambasada cu caciula in mina daca vor numai sa schimbe un avion in US si le pling de mila altora dintr-o tara unde aproape sigur nu o sa calce niciodata.

#6
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
interesant articolul

"Prin urmare, faptul că Statul Norvegian a ajuns să separe mii de copii anual de părinții lor, ajungându-se până la 10.000 de copii luați de la părinții lor anual, într-o țară în care se nasc 50.000 de copii pe an - nu poate fi explicat de acel Stat prin "pavăza" pe care o oferă împotriva "comportamentelor deviante".
Nimeni nu poate justifica răpirea copiilor, prin comportamentele "deviante ale părinților", căci raportul dintre copiii răpiți de stat ajunge până la 20% din totalul cifrei nou-născuților.
În nici o societate umană sau animală, nu pot exista și nu există 20% cazuri (față de totalul de nou născuți) de copii grav afectați, copii care să fi suferit 'comportamentele deviante și aberante' ale părinților lor, căci o astfel de societate ar dispărea rapid. Cine vă spune altceva, minte.

Repetăm ce am spus: Deviațiile patologice de comportament ale părinților care să pună în primejdie dezvoltarea normală a copiilor lor sunt foarte rare, procentul e de sub 1%, ca și în cazul oricărui alt defect genetic.
Prin urmare, "Acolo", în Norvegia (dar și în alte țări nordice) are loc un Experiment Social, un experiment de sorginte bolșevică, de extremă stângă, un experiment neomarxist pentru că doar marxismul e cel care a propovăduit dintotdeauna desființarea familiei, desființarea statului, desființarea religiei văzută ca "opiul popoarelor",

TEORIA "copiilor crescuți la comun" "pentru binele comun al cetății", sau prin extensie, crescuți de către alte familii, străine lor, familii alese și susținute financiar de stat, "e veche de când lumea" ...
O regăsim din nefericire și în Republica lui Platon, carte scrisă acum mai bine de 2400 de ani...ca dovadă că germenii bolșevismului și ai fascismului și utopiile sociale care nenorocesc oamenii proclamând că "le aduc fericirea", au existat dintotdeauna în natura umană.
Publicăm la sfârșitul articolului, fragmentul din Republica lui Platon, ca să aveți o referință istorică legată de acest tip de experiment social.
În Republica, Platon indică că unii copii, mai exact cei care urmează să devină GARDIENI ai cetății, trebuie să fie crescuți ÎN COMUN de niște doici alese de către stat, fără familiile lor și fără a-și cunoaște părinții naturali. "E nevoie" de "așa ceva" pentru a "nu iubi nimic altceva decât CETATEA, REGULILE și ORÂNDUIREA EI".
Seamănă mult cu ceea ce vedem că se-ntamplă azi, în Norvegia, nu? Seamănă, pentru că și ideologii neomarxiști l-au citit pe Platon și sunt la curent cu utopiile sociale imaginate de el și cu analiza efectelor lor. Doar că ei au trecut și la experimentarea lor pe spinarea celor care trăiesc în Norvegia de azi.

În zilele noastre, însă, nu e vorba doar de GARDIENI, e vorba de UN STAT, care vrea să creeze CETĂȚENI DEDICAȚI TRUP ȘI SUFLET DOAR STATULUI, DOAR REGULILOR ȘI DOAR IDEOLOGIEI ACELUI STAT.
Familia îi deranjează pe acești 'ideologi', căci ea vine cu ideile ei ancestrale "tâmpite" : religioase, naționale, istorice, culturale. tradiționale, sociale sau de oricare altă natură ...toate idei diferite de ideologia manipulatorilor."

#7
Patrulescu

Patrulescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,896
  • Înscris: 03.09.2015
Fluierul, activenews, inliniedreapta si altele sunt site-uri de propaganda ruseasca.

#8
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

View PostGrajdarul_Moralist, on 21 ianuarie 2016 - 07:46, said:

Se urmareste controlarea completa a dorintelor,ideilor si gandirii individului prin indoctrinare masiva.
Interesant, sa se planga de indoctrinare tocmai un adept al religiei :). Pai mah nene, stii ca ai tupeu? Hotul sa strige "Hotii!!!"? Adica daca crestinismul indoctrineaza, e ok. Cand ceilalti fac acelasi lucru, e persecutie.

#9
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
"Nu întâmplător, se insistă pănâ la paroxism pe introducerea așa-zisei "Educații Sexuale" în școli, în realitate, "un cal troian" prin care se-ncearcă distrugerea familiei tradiționale din mințile copiilor.
Nu intâmplător copiilor li se repetă la nesfârșit că părinții lor sunt primitivi și brutali și că nu trebuie să le urmeze sfaturile și concepțiile lor de viață.
Din perspectiva asta, ceea ce a făcut Lenin și mai apoi Stalin în Rusia, în anii 20-30 și ceea ce a făcut Ana Pauker în România în anii '50, adică milioanele de crime, pare nimic, față de grozăvia imaginată de noii ideologi bolsevici care au lansat peste tot în lume, începuturile unei noi ordini mondiale, "un fel de Neomarxism versiunea 2.0", neomarxism care introduce printre altele, așa cum vedem și separarea copiilor de părinții lor naturali, invocându-se pentru asta tot felul de pretexte aiuristice...
Nu e singura direcție. Se-încearcă impunerea și altor inginerii sociale care să distrugă familia tradițională și modul de viață tradițional."

#10
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
interesant articolul

Reacție: mai mulți români au furat mașini din Oslo pentru că nu erau îngrijite corespunzător

Inconștiența autorităților norvegiene pare a se întoarce acum împotriva lor. Mai precis, demonstrațiile de solidaritate cu familia de români din Norvegia nu au rămas fără ecou.  Îngrijorați de tratamentul neadecvat pe care îl primesc mașinile locuitorilor din Oslo, în special cele scumpe, mai mulți români îmbrăcați în straie populare au pus piciorul în prag și au decis să ia "în custodie" mai multe limiuzine care se pare că purtau semne vizibile a violenței șoferului.

"Dacă vă uitați mai bine, schimbătorul de viteze este zgâriat. Un bec nu merge iar cauciucurile nu sunt de iarnă. Vă dați seama că nu puteam rămâne indiferenți, așa că am luat mașina. Nu vrem decât să se facă dreptate și aceste mașini să fie tratate așa cum se cuvine. Vă asigurăm că la noi vor avea parte de toată atenția", a declarat managerul Departamentului pentru Protecția BMW și Mercedes, filiala Oslo, care a și montat două cruciulițe pe parbriz.
Cel mai "șifonat" a ieșit un om de afaceri, posesor a cinci autoturisme de lux, acesta fiind și primul vizat de ancheta Departamentului. "Ne-am autosesizat după ce am avut semnale că proprietarul abuzează în mod repetat cele cinci mașini, dar mai ales după ce omul nostru din teren ne-a confirmat că garajul era deschis. În acest moment mașinile sunt în siguranță și am declanșat o anchetă menită să arate în ce țară este mai bine să ruleze aceste mașini", a menționat o sursă.

#11
Grajdarul_Moralist

Grajdarul_Moralist

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 21.01.2016

View Postlucifer76, on 21 ianuarie 2016 - 08:44, said:

Interesant, sa se planga de indoctrinare tocmai un adept al religiei Posted Image. Pai mah nene, stii ca ai tupeu? Hotul sa strige "Hotii!!!"? Adica daca crestinismul indoctrineaza, e ok. Cand ceilalti fac acelasi lucru, e persecutie.

Forumul de nevoi personale e prin alta parte.

Si ce vrei sa reiasa din punctul tau de vedere?


-


De la aparitia sa,biserica crestina a fost folosita ca instrument al puterii de stat si financiare.Bineinteles ca indoctrineaza,insa se cauta nu numai distrugerea ei,ci si ideea de creator.Si aia trebuie sa dispara,altfel nu te conformezi regulilor statului.

Sfintii,icoanele au fost folosite in acest scop,pe vremea cand stramosii tai nu stiau sa vorbeasca,sa li se aminteasca cine,ce si cum si de care creanga se agata.

Edited by Grajdarul_Moralist, 21 January 2016 - 09:06.


#12
eins

eins

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 187
  • Înscris: 18.09.2015
Mii de ani religia a controlat masele pentru profit si interese proprii. Daca acum se produce o ruptura mai profunda binenteles ca vor aparea o multime de teorii conspirationiste.
Nici o persoana religioasa nu este categorisita proasta sau idioata decat in momentul in care duce totul la extrem, indoctrinarea copiilor, pupatul de moaste si alte asemenea practici.
A crede in Dumnezeu nu presupune automat credinta intr-o religie predicata ca acum 2000 de ani si urmata orbeste. Binenteles ca exista si extrema cealalta a celor care s-au rupt de religie
si ii vad pe toti ca sclavi de bunavoie a unor cutume bisericesti. De aici si pina la inventarea unor conspiratii nu este cale lunga nici de o parte nici de cealalta.

#13
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Un articol cu adevarat interesant: http://republica.ro/...tem-nici-cainii

In Norvegia nu se mai bat copiii de generatii. La noi se bat si institutionalizat, in scoala (nu mai spun in familie). Invatatoarea mea avea bat (de fapt bete ca din cind in cind se rupeau pe copii) si sistem de pedepse corporale. Si acum se mai practica, desi s-au mai lasat de cind cu telefoanele mobile (dar chiar si asa nu se lasa, vedeti pe youtube...).

E clar ca apare un conflict. Vrei sa-ti bati copiii stai la Vaslui, nu te duci in Norvegia si dupa aia te plingi ca-i infractiune.

#14
Grajdarul_Moralist

Grajdarul_Moralist

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 21.01.2016

View PostPatrulescu, on 21 ianuarie 2016 - 08:42, said:

Fluierul, activenews, inliniedreapta si altele sunt site-uri de propaganda ruseasca.

Situatia e reala,chiar daca in spatele site-urilor sunt rusii.Ei vor sa le strice reputatia adversarilor si a vecinilor.Ultima oara cand am verificat,presedintele Finlandei inca era sluga la rusi.

Edited by Grajdarul_Moralist, 21 January 2016 - 09:26.


#15
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,828
  • Înscris: 14.06.2006
Hahah
Asta-i ca ãla de vine cu mîna ruptã din cauza limbricilor...
De ãștia uitați și crescuți de bunici ne doare-n cot...vai de copilașii norvegiei...ce oropsiți e!
Haide bã...spãlare cranianã la ei? Nu vedeți cã v-au îndreptat ultima circumvoluțiune?

#16
MrReason

MrReason

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,266
  • Înscris: 08.10.2010

View Postf300, on 21 ianuarie 2016 - 08:34, said:

De unde au aparut nene toti astia care toarna chestii despre Norvegia dar n-au mers nici pina la Budapesta, ca sa nu zic Bucuresti?!
Novergienii au cretinatatile lor culturale, no doubts about it, dar cand sar in "aparare" toti habotnicii care nu pot gandi rational nici juma de secunda, dezbaterea e in zadar...

View Postf300, on 21 ianuarie 2016 - 09:14, said:

Vrei sa-ti bati copiii stai la Vaslui, nu te duci in Norvegia si dupa aia te plingi ca-i infractiune.
Si la Vaslui e infractiune. In schimb in Londra sau Paris, nu e.

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4a/Corporal_punishment_in_Europe.svg/500px-Corporal_punishment_in_Europe.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

cu albastru -> pot fi palmuiti/urecheati acasa
cu verde -> nu te poti atinge de ei nici acasa nici la scoala

deci noi sunte mai in rand cu norvegienii decat cu britanicii sau francezii.. :rolleyes:

Edited by MrReason, 21 January 2016 - 09:50.


#17
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,128
  • Înscris: 04.02.2011
Paranoia religioasă se transformă în criză de psihoză atunci când începi să torni placa cu prigonirea religioasă dar tu pui link cu o ştire care arată altceva. Asta e, Norvergia este "doomed", la fel ca delirul religios însă.

#18
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,622
  • Înscris: 07.02.2003

View PostGrajdarul_Moralist, on 21 ianuarie 2016 - 07:46, said:

Am gasit un articol asupra unui fapt pe care il banuiam de mai mult timp.
Propaganda fluierul... hai sa fim seriosi, vorbeste nea Ion de cum e la aia Posted Image

View PostPatrulescu, on 21 ianuarie 2016 - 08:42, said:

Fluierul, activenews, inliniedreapta si altele sunt site-uri de propaganda ruseasca.
Nu neaparat ruseascam unele da. Uite o lista mai ampla a propagandei romanesti (avand antecedente):

ziaruldegarda, fluierul, inliniedreapta, activenews, nationalisti, roncea, secretele, contracurentului, expunere, lumeasublupa, actual24, ioncoja

Nu sunt toate by the way, sutn cele mai vocale.

View Postf300, on 21 ianuarie 2016 - 09:14, said:

Un articol cu adevarat interesant: http://republica.ro/...tem-nici-cainii
In Norvegia nu se mai bat copiii de generatii. La noi se bat si institutionalizat, in scoala (nu mai spun in familie).
Foarte bun articolul. Apropo de batut o gluma pe timesnewroman:

E ger de-ti vine sa-ti bati copii... sau e ger ca in Norgevia, acelasi lucru Posted Image

Edited by andreic, 21 January 2016 - 09:57.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate