![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Insule si nu numai
Last Updated: Dec 23 2019 15:18, Started by
livs_livs
, Jan 20 2016 21:11
·
0

Posted 22 January 2016 - 22:51

Mda. Cu minimul de 6 luni ai dreptate. Dar 100 e prea mult pentru mine. Raman la varianta de firma de curatenie
![]() |
Posted 26 January 2016 - 00:55

Posted 07 September 2016 - 14:40

Daca tot esti axat pe firma de curatenie,hai in Irlanda,aici e la mare pret asa ceva. Omul vrea o tara calduroasa..daca se duce in Irlanda innebuneste de la ploaie, zic asta pentru ca am locuit acolo si tocmai de asta am si plecat, vremea te omoara iar banii care-i faceam acolo, ii fac in alta parte. Edited by Clau_UK, 07 September 2016 - 14:40. |
Posted 20 September 2017 - 14:55

Ce stiti despre insulele azore? la prima vedere se prezinta destul de bine ca varianta.
|
Posted 12 October 2017 - 12:09

Pai uite stiu c-o sa le loveasca uraganul Ofelia: http://www.businessi...reland-2017-10/
|
Posted 04 May 2018 - 12:09

Pentru clima, Tenerife si Madeira par cele mai bune. Dar, trebuie vazuta legislatia locala, invatata limba spaniola/portugheza, studiata piata, deci trebuie mutat acolo pe termen lung pe banii tai la inceput. In Tenerife de ex. ar merge un ghid daca ai avea un microbuz, sa plimbi grupuri de turisti pe vulcan, pe plaje, prin munti...ar mai merge inchirieri biciclete, eu nu prea am vazut.
|
Posted 20 December 2019 - 15:56

Cand am fost in Santorini (Grecia) am vazut imigranti care si-au deschis afaceri acolo: o tipa avea o galerie de arta (tipa picta si facea tot felul de obiecte din sticla, sacose etc) si un fotograf (sesiuni de fotografii pentru cupluri, ii plimba in masina prin toata insula).
Nu stiu cat de profitabile sunt afacerile, sau daca sunt numai sezoniere. |
Posted 23 December 2019 - 15:18

Salutare si un an minunat tuturor. Ca tot romanul plecat pe unde a nimerit si dornic de relocare, vreau sa cer o parere celor mai "plimbati" decat mine. Mai precis, vreau sa ma mut intr o zona calda, parte a UE ( mai simpla treaba) si unde as putea face o mica afacere, fara opozitie din partea localnicilor. Pana acum, am tot cautat si, se pare, ca cel mai ok pentru ce vreau eu ar fi Tenerife sau Barcelona. Am avut idei legate de Malta, dar mi au trecut, si ma mai bate gandul sa vad cum e Sardinia. De aceea, vreau sa ii intreb pe cei care au fost/sunt acolo, ce parere au de zonele respective? Si aici nu ma refer la "mama, ce misto e, e cald, au plaje si nu s tantari". Elemente de genul asta, gasesc pe Google. Ma intereseaza m mult factorul uman ( gen, in Malta, casele sunt igrasioase si nu au copaci, localnicii cam betivi etc) . Eventual, idei de alte zone care sa se incadreze in cerinte? Multumesc ![]() ![]() Edited by Costel2014, 23 December 2019 - 15:19. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users