![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Promovare prin mail.
Last Updated: Jan 19 2016 11:50, Started by
Alphatech
, Jan 18 2016 18:25
·
0

Posted 19 January 2016 - 11:16

Adica sa ma suni cand eu am treaba sau conduc, ma odihnesc, mananc sau mai stiu eu ce fac si sa-mi spui ce afacere minunata imi propui???? N-ai sanse. Deja expediez cunoscuti cu chef de vorba multa (saracia omului) si timp & minute nelimitate. I-am lecuit si pe cei de la banca si pe cei de la Vodafone cu tot felul de propuneri "avantajoase" si "cadouri" de fidelitate.
|
Posted 19 January 2016 - 11:50

cea mai buna reclama in domeniul tau sunt proiectele realizate. Iti spun din punctul de vedere al unui client care este in cautare de servicii de webdesign. Da, am dat click pe cateva mailuri si am ajuns pe pagina firmei respective - primul lucru la care m-am uitat a fost portofoliul...si ce-am gasit acolo a fost durere! As fi vrut sa vad cel putin un site functional, cu o adresa reala, ei puneau doar poze care nici macar nu se puteau mari. Da, au reusit sa ma aduca pe site-ul lor, dar m-au pierdut pentru totdeauna cu mizeriile pe care le-am gasit acolo.
Alternativ, imi faceam cumparaturile pe un magazin online si experienta a fost foarte placuta, am navigat usor, mi-a placut aranjarea produselor, erau poze mari, informatii explicite la indemana etc. Asa ca am dat in josul paginii, am gasit link catre firma de webdesign, unde am putut vizualiza un portofoliu decent si ceva tipuri de abonamente, cu preturi cu tot (foarte important). Deci, cea mai buna reclama: - propriul tau site - proiectele de webdesign implementate si functionale Edited by Michidoo, 19 January 2016 - 11:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users