Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

RUSIA

* * * * - 13 votes
  • This topic is locked This topic is locked
16915 replies to this topic

#2773
redbotos

redbotos

    Productiv

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,141
  • Înscris: 01.03.2015
Interesul propriu , asta-i răspunsul. Si tu nu esti luat in calcul.
Daca tanti Angelica , care vede interesul UE, iar UE înseamnă 70%Germania, se da cu Putin , america se duce la vale urat si ireversibil.

#2774
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,734
  • Înscris: 06.08.2004

 TheFlooder, on 13 octombrie 2017 - 17:00, said:

Cris, si in Rusia e exact ca la noi acuma, e economie de piata si tot, nu stiai ca dupa 1991 asa e ? Si nici nu au de gand sa devina comunisti, de fapt majoritatea nu vor asta nici acolo.
Suntem sclavi la americani de fapt.
Nu vei da cativa centi in plus, vei de semnificativ, sa te vad cand urca preturile si tu ai aceiasi bani, in timp ce putea fi mai bine si sa nu se schimbe nimic in rau.
In Cuba, Korea de Nord nu este, acolo da ! Ca e comunism.
Doar in comunism nu aveai economie de piata si restul ce ai zis.
Economie de piata cu coruptie generalizata si contracte cu statul ca sa castigi totusi bani, ca in Rusia, aia nu e economie de piata.
Spune-mi 5 firme rusesti particulare care nu au treaba cu statul rus si ale caror produse le cumperi. A, nu prea poti.. Cum banuiam.
Asta despre "economia de piata".

Cat drspre libertatile individuale, nici nu merita sa vorbim. Acum e mare scandal in Malta ca a fost ucis 1 jurnalist in intreaga UE. In Rusia lui Putin sunt ucisi sute.
Navalny nu maia re voie sa candideze la Presidentie ca florile marului.
Etc.

#2775
Protopopeus

Protopopeus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,484
  • Înscris: 23.05.2007
E clara treaba !

America sucks big time iar Rusia rulz !

La cat de nasoala e SUA si la cat de mirobolanta e Rusia asta a voastra, paradoxul e ca cetateanul average american e unul dintre cei mai prosperi si potenti din lume, pe cand cetateanul average rus e-n evul mediu.

In rest, ce sa zic, aceeasi frustrare pe conditia unei superputeri mondiale, neinteleasa si acceptata de voi, da' who cares, aceeasi oftica pe sistemul capitalist concurential, ca uite, vin toti de prin toate partile si ne taie padurile, ne cumpara pamanturile, de parca unica vina n-ar fi a "excelentului" sistem de educatie de sorginte sovietica, unde cetateanul trebuia sa ajunga oaie, si sa mearga incotro o mana stapanul, cersind permanent de la stat, incapabil a se descurca intr-un sistem concurential, unde trebuie sa-ti iei soarta-n maini si de aici si incapacitatea cetateanului roman sa creeze el industrie, servicii si agricultura in propria tara, fara sa astepte sa vina altii s-o faca, aspect pe care daca nu l-ati inteles de vreun sfert de secol incoa, nu-l veti intelege nici daca mai vorbim pe-aici inca 1000 de pagini.

De vina SUA fiindca isi educa cetatenii sa nu fie oi cand ajung mari, pentru a putea fi usor manipulate de cate-un sistem de conducere mafiot, ci sa fie la randul lor pastori si sa pastoreasca pe-acolo pe unde gasesc oi numa' bune de pastorit.

De vina SUA fiindca incearca sa ne inarmeze ca sa nu mai plecam la lupta cu deshtu'-n gura, ca-n ultimele doua razbeluri. Atunci cand ai langa tine o putere mondiala, tu trebuie sa nu te mai inarmezi deloc, ci sa capitulezi de cand iti sugereaza aia ca, daca vor, pot ajunge in capitala ta in doua ore, in fond, daca te-narmezi e posibil sa nu le convina alora si devii tinta lor. Mai bine astepti sa te invite la ei in imperiu "ca pe copilul lor".

Sa-si puna ei, americanii, cetatenii sa plateasca serviciile medicale ?!!!
Pfiuu, cate nerusinare !
Bine, in prealabil ei au grija ca cetateanul lor sa prospere si sa si le permita, iar sistemul lor de sanatate ofera unele dintre cele mai bune servicii din lume si pe principiul "clientul nostru, stapanul nostru", nu pe principiul "sictir, da-te dracu" de pacient, ia de-aici un pumn de plosnite si paduchi, un buzunar de soareci si mars acasa, ca oricum omu' traieste cat traieste si spre sfarsitul vietii mai si moare", cum se-ntampla pe-aici, mai pe la noi, astia mai rusofili oleaca.

Apoi, sa se-mprumute ei, americanii, ca sa mentina nivelul de trai al cetateanului dar sa aiba si bani de investit, pentru a-si mentine economia si-a culege roadele mai tarziu, cand ar putea s-o lase mai moale, uite, ca rusii cei eficienti. Bine, astia ce drac de nivel de trai al cetateanului sa mentina si in care economie sa investeasca ?!
Mai povestea cineva pe undeva ca decat sa te-mprumuti X suma de bani cu care doar sa platesti pensiile si ajutoarele sociale ale electoratului tau, mai degraba te-mprumuti X + X suma, si pe ailalta X o investesti, da, nah, asta-i pentru avansati...

In Rusia e plin de dragoste si coeziune printre provinciile sale, ca, uite, ei au avut si presedinti georgieni, si ucrainieni...
Bine, intre timp astea doua au zis sictir maretului imperiu, din exces de dragoste, si au ales sa-si urmeze propria cale, bineinteles stand cu arma-n mana permanent, ca una-doua vin fostii lor stapani in vizita, insotiti si de niscaiva brigazi mecanizate de infanterie, da' numa' asa din intamplare ca ei, de altfel, sunt foarte pacifisti.

Sa se-apuce ei, americanii si sa atace Afganistanul cand taman ce-o facuse oleaca mai devreme URSS...

Sa sanctioneze ei Rusia cand astia hartuiesc Ucraina, pai e frumos ?

Sa atace ei Irak-ul cand invadeaza astia Kuweit-ul, pai se poate ?

Sa dea ei cu bomba atomica peste japonezi dupa ce astia ii atacasera si din cauza carora au murit doar niste multe milioane de cetateni de prin Asia de S-E. Sa ti se rupa inima, nu alta...

Prin Europa colcaie nazistii, evident, din cauza SUA, Catalonia si Crimeea n-au voie la referendum, noua ne sunt taiate padurile si cumparate pamanturile, da' cat sa mai induram si noi toate astea ?!


La lupta tovarasi, sa starpim caracatita americana si sa ajungem din nou in evul mediu, fara griji, fara nevoi, sub pacifistul si preabineintentionatul imperiu rus !!!

Edited by Protopopeus, 21 October 2017 - 12:41.


#2776
tenzen

tenzen

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,797
  • Înscris: 28.06.2007
Nu am vazut nici unul sa comenteze despre protestele contra lui Porosenko (pres. ucraina) de zilele astea, prin care i se cerea demisia si reforme,  sau cum ii "abuzau" politisti pe protestatari.

Ciudat este ca in fruntea protestatarilor este o persoana non grata, fara cetatenie, care are interzis pe teritoriul Ucrainei, Sakasvilli, fostul presedinte din Georgia. Posted Image))

Kacatsvilli asta, a fost in Polonia, dupa care polonezi l-au trecut granita unde il asteptau un grup de "sustinatori", intre grupul de sustinatori erau si Femen, astfel a ramas in Ucraina, desi oficial este ilegal acolo si fara cetatenie, si cautat de justitia din Georgia.

Quote

În grupul care l-a trecut frontieră s-au aflat și câteva militante de la mișcarea FEMEN. “Proști fără frontiere” scria pe spatele uneia dintre ele. A fost, de asemenea, alături de Saakaşvili și fostul premier Iulia Timoșenko, acum lider al opoziției.

Mihail Saakaşvili: ”De ce îi este (lui Poroșenko) atât de frică de mine? Să mă lase să vin în Ucraina, n-am nicio condamnare aici. Apoi să inceapă procesul de extrădare în Georgia. Nu mi-e frică!”

Iulia Timoșenko, fost premier al Ucrainei: ”Vreau să mă adresez tuturor cetățenilor ucraineni. E păcat. De pe vremea lui Viktor Ianukovici, de pe vreme dictaturii criminale și corupte, nimic nu s-a schimbat în această țară. De fapt s-a schimbat doar numele dictatorului corupt. Nu mai e Ianukovici, e Poroșenko.”
Dupa care Sakasvili a strans cateva mii de oameni care ii cer demisia lui Porosenko si reforme, au amplasat zeci de corturi, iar politia incerca sa-i indeparteze, adica abuz contra democratiei ucrainiene cum s-ar zice in limbaj lemnos.

Edited by tenzen, 21 October 2017 - 17:12.


#2777
redbotos

redbotos

    Productiv

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,141
  • Înscris: 01.03.2015
Proto@ ai făcut-o de oaie. Ai dat de gol sistemul mafiot Usa. Nu ai voie sa te inarmezi ca asa zice Sua, ceva ca la interlopii din Timișoara.
Ute , vezi democratie si libertate.
Se împrumută iar si iar si iar pana la 20 de mii de miliarde ?
In ce naiba or fii investit atatia bani?
Traitul asta in exces costa sa ti atatia americani obezi.
Se preconizează ca pana in anul 2050, 80% vor fii obezi, iar peste 50% vor fii diabetici.
Asta da sistem.
A traii normal înseamnă a traii in evul mediu?
-------------------------
Zau asa , azi in toata comuna sa strâns gunoaie si am să-ți pun o poza sa vezi cat sa strâns.
Bun sistemul asta , aproape ca plâng când vad animatia Wali.

Edited by Naoto, 21 October 2017 - 17:44.
eliminat jigniri


#2778
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016

 redbotos, on 21 octombrie 2017 - 17:20, said:

Zau asa , azi in toata comuna sa strâns gunoaie si am să-ți pun o poza sa vezi cat sa strâns.
Bun sistemul asta , aproape ca plâng când vad animatia Wali.

A ajuns motiv de lauda ca din an in paste va faceti curat in comuna si strangeti gunoaiele dupa voi?

LE.
Acu vazui, noroc ca a scris colegu.
Animatia Wali?
Posted Image

Edited by Jammalan-the-Prophet, 21 October 2017 - 17:51.


#2779
Protopopeus

Protopopeus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,484
  • Înscris: 23.05.2007

 redbotos, on 21 octombrie 2017 - 17:20, said:

Proto@ ai făcut-o de oaie. Ai dat de gol sistemul mafiot Usa. Nu ai voie sa te inarmezi ca asa zice Sua, ceva ca la interlopii din Timișoara.
Ute , vezi democratie si libertate.
Se împrumută iar si iar si iar pana la 20 de mii de miliarde ?
In ce naiba or fii investit atatia bani?
Traitul asta in exces costa sa ti atatia americani obezi.
Se preconizează ca pana in anul 2050, 80% vor fii obezi, iar peste 50% vor fii diabetici.
Asta da sistem.
A traii normal înseamnă a traii in evul mediu?
-------------------------
Zau asa , azi in toata comuna sa strâns gunoaie si am să-ți pun o poza sa vezi cat sa strâns.
Bun sistemul asta , aproape ca plâng când vad animatia Wali.


Valeu maica !
Tu iar ai uitat dictionarul, sa-mi traduci si mie in limba romana ?!
Oare din ce cauza nu gasesti rusofili care sa faca fata unui examen de limba romana de clasa a III-a macar ?!

-------------------------------

Proto@ ai făcut-o de oaie. Ai dat de gol sistemul mafiot Usa.
In ce sens ?!

Nu ai voie sa te inarmezi ca asa zice Sua, ceva ca la interlopii din Timișoara.
Ce sa fie ?

Ute , vezi democratie si libertate.
Ce-nseamna "Ute" si unde trebuie sa vad democratie si libertate ?!

Se împrumută iar si iar si iar pana la 20 de mii de miliarde ?
Tot ce-i posibil sa depaseasca acea suma, da' de ce intrebi ?

In ce naiba or fii investit atatia bani?
Ia arunca un ochii sa vezi !

Traitul asta in exces costa sa ti atatia americani obezi.
Pai si care-ar fi problema ta ?

Se preconizează ca pana in anul 2050, 80% vor fii obezi, iar peste 50% vor fii diabetici.
Asa se preconizeaza ?
Nu-i problema ta, se vor trata in sistemul lor de sanatate, ala performant, fara gandaci si paduchi. Oricum, mai bine sa mori cu burta plina decat de foame, ca-n Rusia, NK, etc.

Asta da sistem.
Care, unde ?

A traii normal înseamnă a traii in evul mediu?
What ?!
Mai taie din "i"-ii aia, da-i dreaqu ! Posted Image

Eu cred ca tu esti spălat pe creier cu peria de sarma.
De unde concluzia asta ?

Zau asa , azi in toata comuna sa strâns gunoaie si am să-ți pun o poza sa vezi cat sa strâns.
Tu cu mine vorbesti, ori discuti cu cineva, in paralel, pe vreun IM ? Posted Image
Mai pune si tu niste cratime, nu fi zgarcit...

Bun sistemul asta , aproape ca plâng când vad animatia Wali.
Ce sa fie ? Care animatie ?!

Edited by Protopopeus, 21 October 2017 - 17:58.


#2780
ionelmironescu

ionelmironescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 25.09.2017

 Protopopeus, on 21 octombrie 2017 - 12:26, said:

E clara treaba !

America sucks big time iar Rusia rulz !

La cat de nasoala e SUA si la cat de mirobolanta e Rusia asta a voastra, paradoxul e ca cetateanul average american e unul dintre cei mai prosperi si potenti din lume, pe cand cetateanul average rus e-n evul mediu.

In rest, ce sa zic, aceeasi frustrare pe conditia unei superputeri mondiale, neinteleasa si acceptata de voi, da' who cares, aceeasi oftica pe sistemul capitalist concurential, ca uite, vin toti de prin toate partile si ne taie padurile, ne cumpara pamanturile, de parca unica vina n-ar fi a "excelentului" sistem de educatie de sorginte sovietica, unde cetateanul trebuia sa ajunga oaie, si sa mearga incotro o mana stapanul, cersind permanent de la stat, incapabil a se descurca intr-un sistem concurential, unde trebuie sa-ti iei soarta-n maini si de aici si incapacitatea cetateanului roman sa creeze el industrie, servicii si agricultura in propria tara, fara sa astepte sa vina altii s-o faca, aspect pe care daca nu l-ati inteles de vreun sfert de secol incoa, nu-l veti intelege nici daca mai vorbim pe-aici inca 1000 de pagini.

De vina SUA fiindca isi educa cetatenii sa nu fie oi cand ajung mari, pentru a putea fi usor manipulate de cate-un sistem de conducere mafiot, ci sa fie la randul lor pastori si sa pastoreasca pe-acolo pe unde gasesc oi numa' bune de pastorit.

De vina SUA fiindca incearca sa ne inarmeze ca sa nu mai plecam la lupta cu deshtu'-n gura, ca-n ultimele doua razbeluri. Atunci cand ai langa tine o putere mondiala, tu trebuie sa nu te mai inarmezi deloc, ci sa capitulezi de cand iti sugereaza aia ca, daca vor, pot ajunge in capitala ta in doua ore, in fond, daca te-narmezi e posibil sa nu le convina alora si devii tinta lor. Mai bine astepti sa te invite la ei in imperiu "ca pe copilul lor".

Sa-si puna ei, americanii, cetatenii sa plateasca serviciile medicale ?!!!
Pfiuu, cate nerusinare !
Bine, in prealabil ei au grija ca cetateanul lor sa prospere si sa si le permita, iar sistemul lor de sanatate ofera unele dintre cele mai bune servicii din lume si pe principiul "clientul nostru, stapanul nostru", nu pe principiul "sictir, da-te dracu" de pacient, ia de-aici un pumn de plosnite si paduchi, un buzunar de soareci si mars acasa, ca oricum omu' traieste cat traieste si spre sfarsitul vietii mai si moare", cum se-ntampla pe-aici, mai pe la noi, astia mai rusofili oleaca.

Apoi, sa se-mprumute ei, americanii, ca sa mentina nivelul de trai al cetateanului dar sa aiba si bani de investit, pentru a-si mentine economia si-a culege roadele mai tarziu, cand ar putea s-o lase mai moale, uite, ca rusii cei eficienti. Bine, astia ce drac de nivel de trai al cetateanului sa mentina si in care economie sa investeasca ?!
Mai povestea cineva pe undeva ca decat sa te-mprumuti X suma de bani cu care doar sa platesti pensiile si ajutoarele sociale ale electoratului tau, mai degraba te-mprumuti X + X suma, si pe ailalta X o investesti, da, nah, asta-i pentru avansati...

In Rusia e plin de dragoste si coeziune printre provinciile sale, ca, uite, ei au avut si presedinti georgieni, si ucrainieni...
Bine, intre timp astea doua au zis sictir maretului imperiu, din exces de dragoste, si au ales sa-si urmeze propria cale, bineinteles stand cu arma-n mana permanent, ca una-doua vin fostii lor stapani in vizita, insotiti si de niscaiva brigazi mecanizate de infanterie, da' numa' asa din intamplare ca ei, de altfel, sunt foarte pacifisti.

Sa se-apuce ei, americanii si sa atace Afganistanul cand taman ce-o facuse oleaca mai devreme URSS...

Sa sanctioneze ei Rusia cand astia hartuiesc Ucraina, pai e frumos ?

Sa atace ei Irak-ul cand invadeaza astia Kuweit-ul, pai se poate ?

Sa dea ei cu bomba atomica peste japonezi dupa ce astia ii atacasera si din cauza carora au murit doar niste multe milioane de cetateni de prin Asia de S-E. Sa ti se rupa inima, nu alta...

Prin Europa colcaie nazistii, evident, din cauza SUA, Catalonia si Crimeea n-au voie la referendum, noua ne sunt taiate padurile si cumparate pamanturile, da' cat sa mai induram si noi toate astea ?!


La lupta tovarasi, sa starpim caracatita americana si sa ajungem din nou in evul mediu, fara griji, fara nevoi, sub pacifistul si preabineintentionatul imperiu rus !!!
da, treaba e clara: esti fan american orice ar fi. Frumos ar fi sa lasi mistocareala asta si sa nu mai numesti rusofili pe cei ce mai vad nuantele, adica nu e tot kaka in Rusia si excelent in SUA. Asta ca sa fii luat in serios.
Deocamdata Rusia nu prea are datorii externe, dar SUA are o datorie enorma de nu se poate citi! Adica practic e in faliment, dar nu face implozie pt ca ameninta pe toti cu arma. daca creditorii isi cer toti banii, iar America trebuie sa plateasca, ea face imediat implozie. Creditorii nu au insa armament atomic, ca daca ar fi avut ei ar fi amenintat cu el ca sa isi recupereze banii.

 redbotos, on 21 octombrie 2017 - 17:20, said:

Se împrumută iar si iar si iar pana la 20 de mii de miliarde ?
Cum se scrie suma asta_
Rusia cit o fi avind datorie externa? ca sa comparam cu datoria americana.

#2781
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,078
  • Înscris: 20.12.2007
Voi chiar nu pricepeti nici azi cum e cu datoriile intre state.
Fix ca Ceausescu, la nivelul unuua care-si ia credit cu buletinul.
Dar situatia e un pic mai mult siferita. SUA (si nu numai ea) vinde niste hartii IN CONDITIILE EI si cine vrea le cumpara pentru ca ei au incredere in economia si statul american. NIMENI nu are dreptul sa le ceara americanilor ceva gen executare silita cum abereaza unii. De aia in la fiecare anunt al presedintelui Rezervei federale toata planeta si in special China intra in fibrilatii. Pentru ca NU pot face nimic , nici macar sa protesteze in fata ORICAREI decizi ce poate fi luata. NIMENI nu este obligat sa cumpere bond-urile americane dar daca le iei atunci iti asumi si conditiile lor. Si beneficiile evident.

#2782
Protopopeus

Protopopeus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,484
  • Înscris: 23.05.2007

 ionelmironescu, on 21 octombrie 2017 - 17:59, said:

...........................

da, treaba e clara: esti fan american orice ar fi.
Nu, eu sunt fan mai degraba al SUA decat mai degraba al Rusiei, fix asta am spus-o de la-nceputul polemicii actuale. Poti cauta ca sa te convingi !

Frumos ar fi sa lasi mistocareala asta si sa nu mai numesti rusofili pe cei ce mai vad nuantele,
Adica un iubitor si sustinator infocat al Rusiei nu e rusofil ?!

adica nu e tot kaka in Rusia si excelent in SUA.
Totul Nu, dar majoritatea si, prin comparatie, Da !

Deocamdata Rusia nu prea are datorii externe, dar SUA are o datorie enorma de nu se poate citi! Adica practic e in faliment,
Sau, practic, Nu !

daca creditorii isi cer toti banii, iar America trebuie sa plateasca, ea face imediat implozie. Creditorii nu au insa armament atomic, ca daca ar fi avut ei ar fi amenintat cu el ca sa isi recupereze banii.
Dai banii inapoi sau trag cu racheta ?! Posted Image
Daaaa', parca China avea armament nuclear, eu asa imi amintesc, ma-nsel oare sau te-nseli matale ? Posted Image

Edited by Protopopeus, 21 October 2017 - 18:14.


#2783
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016

 ionelmironescu, on 21 octombrie 2017 - 17:59, said:

Cum se scrie suma asta_
Rusia cit o fi avind datorie externa? ca sa comparam cu datoria americana.

La o tara care a dat de doua ori faliment intr-o decada si nici acum nu si-a platit inca datoriile chiar nu are rost sa discutam aspectul asta.

#2784
Tywin

Tywin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,342
  • Înscris: 29.05.2017

 ionelmironescu, on 21 octombrie 2017 - 17:59, said:

Deocamdata Rusia nu prea are datorii externe, dar SUA are o datorie enorma de nu se poate citi! Adica practic e in faliment, dar nu face implozie pt ca ameninta pe toti cu arma.

A avea datorii nu inseamna a fi in faliment.
Ca procent din PIB datoria SUA e chiar mai mica decat a altor state. De exemplu datoria Japoniei e dubla ca procent din PIB, o fi si Japonia in faliment?

 ionelmironescu, on 21 octombrie 2017 - 17:59, said:

daca creditorii isi cer toti banii, iar America trebuie sa plateasca, ea face imediat implozie. Creditorii nu au insa armament atomic, ca daca ar fi avut ei ar fi amenintat cu el ca sa isi recupereze banii.

Datoria nu se plateste toata odata ci se rostogoleste, deci riscul ca America sa faca implozie ca isi cer creditorii "toti" banii e f. mic.

#2785
TheFlooder

TheFlooder

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,080
  • Înscris: 06.04.2008
Protopopeus sa stii ca si in Germania sistemul medical este bun dar nu e ca in SUA unde daca nu ai bani mori, ce clientu nostru stapanu nostru ? Doar pentru cine are bani multi ?
De aia milioane de americani nu au asigurare ca lumea ca nu-si permit ? Ca e asa bine ? De aia a fost nevoie de reforma Obamacare, ca era bine ?
In Germania toti beneficiaza de acel sistem bun in mod obligatoriu ! Si vezi bine ca nu zic de Rusia aici, am stat acolo si asta zic din real, nu din citite sau auzite.
Se plateste in functie de venit, dar toti beneficiaza la fel, si somerii tot la fel au asigurare la fel.
Asa ca nu mai zi tu, ca nu zici bine.
E normal sa nu poti invata la facultate daca nu ai bani asa cum e in SUA ? In Germania ai voie sa inveti, doar cap sa ai, e gratuit invatamantul asa cum trebuie, ba chiar iti dau ei bani daca nu are familia, iti da si abonament foarte ieftin ptr transport, adica costa 77 euro lunar in mod normal si tu dai sa zic un maxim 10. Adica incurajeaza oamenii sa invete chiar daca nu au bani.
Lasa omu sa invete ca dupa aia tot omu ala e de folos societatii, nu il pune sa stranga bani din copilarie si in loc sa-si traiasca viata ca lumea familia aia...sta sa tot stranga bani doar ca asa vor niste bogatani care vor sa traga pe oamenii care au cap. Nu ma refer la genii si altii care aia au prioritate, alea-s exceptii, zic la intelectualul mediu.
Acuma urmeaza sa ii faci si pe nemti ca-s nasoi si comunisti, a ?

Mai bine intreaba-te cine a adus comunismu` in Rusia si de ce !!!
Iti zice io, tot americanii l-au adus ca sa iasa razboiu` ala civil intre monarhisti si astialalti si sa se duca dracul tara, noroc ca nu le-a iesit jocul.
Tortzki de unde a venit ? Si ce meserie avea ? Si cum il cheama in realitate ?
A venit din bancile de pe wallstreet adica din SUA, meseria propagandist american, in realitate are nume evreiesc.
Lenin de unde a venit intr-un vagon sigilat ? Din Germania platit tot pe bani grei sa faca revolutia aia !
Si dupa aia Rusii ne-au dat noua comunismu` adus de SUA si Germania la rusi ca sa distruga pe rusi.
Deci cum e ? Precum se transmite SIDA de la unu la altu`, a fost.
Si deci dupa mintea ta Rusii sunt de vina ca noi am avut comunism, nu ? Pai inseamna ca nu stii ce am spus acuma, sau stii de fapt..
Si cu tot comunismu asta pe cap, rusii au zburat primii in cosmos (nu am zis pe luna, atentie), iar SUA s-au facut ca au ajuns pe luna.

Care dracu tara sanatoasa isi vinde resursele, padurile si restul ? Doar sugatorii lui SUA si UE (ca si UE tot sub sua sunt), nu se vand terenurile, resursele si tot ce e strategic, nici nu conteaza comunism necomunism, si fara vreo legatura cu rusia. Uite-te la unguri, dar ungaria nu a permis la SUA din astea.

Cu referire la ce zice tenzen despre Porosenko, Poro este agent CIA cu acte in regula, care si-a dat foc la tara la comanda SUA, iar acolo nazistii sunt la fel ca in Germania lui Hitler pe fatza si fara perdea.
Populatia daca protesteaza contra lui Poro, e kilarita de nazisti asa cum faceau legionarii in Romania.
Exista filmari recente pe youtube. Defileaza nazistii aia cu faclii si semnul ala pe esarfa de la gura sa arate cine-i sefu`.
Normal ca populatia protesteaza cand a vazut in ce hal au ajuns, mintiti fiind cu democratia europeana...ca o vor duce bine, ca vor fi bagati in UE si asa mai departe.

Si vad ca nu ti-e mila de copiii tai ca poate doamne fereste cade p-aci vreo racheta ruseasca din cauza ca SUA ca sa-si faca interesul, ne foloseste  in razboiul ei cu rusii.
In februarie dolaru era 4,3 lei, acu e 3,9, asta inseamna eficienta economica americana....cum o numeai tu, nu ?
Iar la noi s-au marit salariile la bugetari, si leul fata de euro s-a depreciat.
Asa ca..daca vrei sa-ti tii economiile in dolari, esti invitatul meu.

Si pana la urma si cu imprumuturile alea pe care le face SUA, poate fi capcana treaba, masoneria...pana la urma baga tara in incapacitate de plata ca nu mai poate da datoriile..si zice "noi dam datoriile astea...dar tara ne va apartine noua", nu ca n-ar fi si acuma a lor, dar e neoficial si mai sunt si altii care macane, asa ca nu se stie cum e si cu asta.
Ce dracu sa investeasca ca nu mai ajunge nimic, asa praf sunt, cand ei vor disperati razboi ca sa nu crape ! Esti culmea.
Cineva destept nu va ajunge in situatia sa dea in cap la altii si sa faca razboaie ca sa nu crape el.

Pacat de tine ca esti baiat destept, nasol ca faci parte din cei agresivi, rai, nepasatori, ucigasi la o adica, desi s-ar putea si altfel, ca tot ce zici, este oglinda felului tau de a fi. Vreti sa va satisfaceti cerintele genei aleia egoiste si avare pe care v-a dat-o natura ! Sa aveti mai mult si mai mult si mai mult..asa in prostie, sa dominati asa aiurea tot universu daca se poate (la ce dracu va trebuie, nu pricep, ca daca te duce capu poti avea trai foarte bun fara sa faci rau la nimeni).
Dar oricum imi place ca esti sincer si nu te dai ca nu nu nu, cum fac altii, desi ei asa gandesc si sunt.
Ma repet, nu te condamn ca stiu ca nu esti vinovat de genele pe care le ai, tu servesti lor, simti ce vor ele, faci ce vor ele, si stii asta, doar ca asa o masnarie biologica (omul e o masinarie biologica si o zic fara gluma) aducatoare de moarte si durere nu are voie sa ne conduca vietile, atata tot.

Edited by TheFlooder, 21 October 2017 - 20:27.


#2786
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,078
  • Înscris: 20.12.2007
Tampenii care recicleaza propaganda sovietica din STANGA Prutului.
Exemplul cu legionarii vs populatia civila e unul din ele.
La fel denumirilea astea de "nazisti" sau "fascisti" sunt folosite in Romania in cu tot alt fel decat la cioloveci.

Edited by Naoto, 21 October 2017 - 22:57.
eliminat limbaj inadecvat


#2787
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,045
  • Înscris: 02.03.2003
@TheFloder
Ai atins un punct sensibil, cel al revolutiei bolsevice.
Propagandistii de serviciu sunt deranjati de acest capitol si urla pentru a-l ascunde.

Edited by terratec, 21 October 2017 - 21:28.


#2788
ionelmironescu

ionelmironescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 25.09.2017

 Protopopeus, on 21 octombrie 2017 - 18:09, said:

1.da, treaba e clara: esti fan american orice ar fi.
Nu, eu sunt fan mai degraba al SUA decat mai degraba al Rusiei, fix asta am spus-o de la-nceputul polemicii actuale. Poti cauta ca sa te convingi !

2 Frumos ar fi sa lasi mistocareala asta si sa nu mai numesti rusofili pe cei ce mai vad nuantele,
Adica un iubitor si sustinator infocat al Rusiei nu e rusofil ?!

3 adica nu e tot kaka in Rusia si excelent in SUA.
Totul Nu, dar majoritatea si, prin comparatie, Da !

4 Deocamdata Rusia nu prea are datorii externe, dar SUA are o datorie enorma de nu se poate citi! Adica practic e in faliment,
Sau, practic, Nu !

5 daca creditorii isi cer toti banii, iar America trebuie sa plateasca, ea face imediat implozie. Creditorii nu au insa armament atomic, ca daca ar fi avut ei ar fi amenintat cu el ca sa isi recupereze banii.
Dai banii inapoi sau trag cu racheta ?! Posted Image
Daaaa', parca China avea armament nuclear, eu asa imi amintesc, ma-nsel oare sau te-nseli matale ? Posted Image
Te faci ca nu pricepi bine ce am scris ca sa raspunzi aiurea si pe ton de cearta.
1. Eu scriu ca esti fan american, iar tu scrii ca nu, ca tu esti fan mai degraba al SUA. Erai beat cind ai citit ce am scris?
2. Eu scriu sa lasi mistocareala, iar tu intrebi daca e rusiofil un sustinator inflacarat al Rusiei. Pt ce intrebi asta? Eu nu sint sustinator uinflacarat al Rusiei. Vad ca tu esti sustinator inflacarat al SUA.
3. daca e asa kaka in Rusia, in Romania cum e?
4.Cum adica nu e in faliment SUA. Nici nu esti in stare sa citesti suma in dolari pe care o are de dat!! La suma aia esti falimentar chiar daca te numesti SUA pt ca nu sint in stare sa o plateasca.
5. Nu ai reusit decit o glumita proasta. Stii si tu ca nu poate nimeni ataca SUA.
Armament nuclear au: China, Rusia, Koreea de Nord, India, Pakistan, Franta, UK

 terratec, on 21 octombrie 2017 - 21:27, said:

@TheFloder
Ai atins un punct sensibil, cel al revolutiei bolsevice.
Propagandistii de serviciu sunt deranjati de acest capitol si urla pentru a-l ascunde.

Cine urla? Ce sa ascunda?
Vad aici mai multi propagandisti americani decit rusi.

Edited by Naoto, 21 October 2017 - 22:57.
eliminat limbaj inadecvat


#2789
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,078
  • Înscris: 20.12.2007
Vezi ca iti lipseste o tara de pe lista aia cu tari cu armament nuclear.

Edited by Naoto, 21 October 2017 - 22:57.
eliminat limbaj inadecvat


#2790
ionelmironescu

ionelmironescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 25.09.2017

 Cris007, on 21 octombrie 2017 - 06:45, said:

Economie de piata cu coruptie generalizata si contracte cu statul ca sa castigi totusi bani, ca in Rusia, aia nu e economie de piata.
Spune-mi 5 firme rusesti particulare care nu au treaba cu statul rus si ale caror produse le cumperi. A, nu prea poti.. Cum banuiam.
Asta despre "economia de piata".

Cat drspre libertatile individuale, nici nu merita sa vorbim. Acum e mare scandal in Malta ca a fost ucis 1 jurnalist in intreaga UE. In Rusia lui Putin sunt ucisi sute.
Navalny nu maia re voie sa candideze la Presidentie ca florile marului.
Etc.
Spune macar 5 jurnalisti ucisi in Rusia; 5 din sutele alea. Nici macar Politovskaia nu a fost ucisa de regimul Putin. Criminalul a fost prins si bagat la puscarie.

 Kokoshmare, on 21 octombrie 2017 - 21:39, said:

Vezi ca iti lipseste o tara de pe lista aia cu tari cu armament nuclear.




Poa sa imi lipseasca. Nu e important.
El a scris lucruri precise. Nu ai fost in stare sa le combati ... adica esti slab!

Edited by Naoto, 21 October 2017 - 22:57.
eliminat limbaj inadecvat


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

2 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users

dmx85

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate