![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ajutor web design
Last Updated: Aug 16 2016 08:05, Started by
florin010
, Jan 15 2016 15:36
·
0

Posted 15 January 2016 - 15:36

Bine v-am gasit,
De curand m-am alaturat alaturi de un prieten intr-o mica afacere online sa zic asa,Am achizitionat de la o persoana un site de ponturi platite la un pret f mic deoarece site-ul era in cadere libere datorita aspectul destul de slab zic eu,Daca este cineva aici care ma poate ajuta si pe mine sa schimb cate ceva la site-ul asta asi fi recunoscator,Momentan nu detinem o suma de bani pentru investitii, dar putem ajunge la o intelegere ca cel care ne ajuta sa primeasca un procent din profitul ulterior, care suntem siguri ca o sa apara cu multa mulca si efort. Va multumesc anticipat. |
Posted 16 August 2016 - 08:05

Eu am folosit wordpress pe http://frowz.com si sunt foarte multumit, ai o gramada de pluginuri si template-uri free care le poti instala direct din panoul de administrare, asezarea in pagina se face la fel de usor prin widgeturi din panoul de administrare al temei.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users