Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

cum conectez plasma Panasonic TH-42PW5 la receiver Digi?

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
namug

namug

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 06.04.2010
Va salut cu respect!Posted Image am o plasma modelul din titlu si vin cu rugamintea la voi sa ma lamuriti prin ce cablu o conectez la receiver Digi avind in vedere ca are intrari VGA 15 pini si 9 pini+inca o mufa+mufa de sunet!!! am conectat-o la pc cu cablu vga-vga si merge( ceva dungi ca niste interferente) dar merge!Posted Image am cautat vga-scart dar nu stiu cum ii duc semnal audio avind doar o mufa audio! trebuie separat un cablu audio? si daca da in ce mufa din receiver il pun? sau ce Dumnezeu de cablu compozit sa folosesc? exista vga-scart-audio? habar nu am,de aceea apelez la bunavointa voastra! poate aveti vreunul asa o plasma ori ati avut,sau va descurcati voi mai bine citind manualul modelului! o sa va las poze cu mufele plasmei!! astept un raspuns urgent cu poze sau link-uri cu poze! poate sint in comert si nu stiu ce sa caut! stima multa!!!

Attached Files



#2
djl

djl

    A mai rămas o zi până la erecții

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 113,030
  • Înscris: 13.06.2004
Acea mufă audio este o mufă jack stereo mamă (adică din aia în care se bagă), deci îţi trebuie o mufă cu jack stereo tată în acel capăt. Dacă în partea aialaltă ai alt tip de mufă, îţi trebuie adaptor mufă tip de care ai - jack stereo tată. Jack de 3,5   Posted Image
Da' ce ieşiri are risivărul Dijiji şi ce intrări are televizorul (le are numai pe cele din poze?).
Şi da, există adaptor video S.C.A.R.T. - V.G.A. Iar dintr-un S.C.A.R.T. poţi să scoţi şi imagine, şi sunet.

Edited by djl, 11 January 2016 - 15:56.


#3
tybanu

tybanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,586
  • Înscris: 15.01.2007
Sigur nu mai ai un rand de mufe pe undeva? Ceva scart, hdmi??

#4
danpaul78

danpaul78

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 21.03.2011
Ce model de reciever aveti ?
Nu se poate SCART-VGA .. doar SCART - AV

https://www.google.r...iw=1920&bih=955

Cred ca de asa ceva aveti nevoie, SCART la reciever de la digi si AV in monitor panasonic

#5
djl

djl

    A mai rămas o zi până la erecții

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 113,030
  • Înscris: 13.06.2004
Iote cum există cablu S.C.A.R.T. - V.G.A. Oare merge şi V.G.A. - S.C.A.R.T.?

Edited by djl, 11 January 2016 - 15:59.


#6
robbie_ro

robbie_ro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,841
  • Înscris: 24.08.2004
Daca o sa-ti mearga tie cablurile alea, o sa bata Crivatul in Iad.

#7
dacibesti

dacibesti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,588
  • Înscris: 01.02.2007
Vezi ca ai component/RGB si svideo (cf pg 12 si 13 din manualul atasat de tine).
Daca receiverul de la digi are component/RGB in trebuie un cablu cu 3RCA la fiecare capat si inca unu cu 2RCA la fiecare capat si le conectezi cum scrie acolo. Daca receiverul nu are asa ceva, atunci nu stiu cum le-ai putea conecta.

Edited by dacibesti, 11 January 2016 - 16:16.


#8
namug

namug

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 06.04.2010

View Postdacibesti, on 11 ianuarie 2016 - 16:13, said:

Vezi ca ai component/RGB si svideo (cf pg 12 si 13 din manualul atasat de tine).
Daca receiverul de la digi are component/RGB in trebuie un cablu cu 3RCA la fiecare capat si inca unu cu 2RCA la fiecare capat si le conectezi cum scrie acolo. Daca receiverul nu are asa ceva, atunci nu stiu cum le-ai putea conecta.
salut ,,dacibesti,, si tuturor! eu nu cred ca nu stii ce receiver au Digi! atasez poze cu mufele de pe receiver! as vrea sa na uitati bine la mufele plasmei! are doar 3 fara scart plus un audio! esential dupa ce vedeti si aceste poze sa-mi dati o idee cu poze daca se poate cam ce cablu sa folosesc,dar sa am si audio! la pc ii pot duce un cablu audio separat pe linga vga! dar din receiver cum procedez!? pt voi poate o fi un model mai vechi de plasma dar merge full si e degeaba!:):)e imposibil sa nu aveti voi o idee! si nu cabluri conectate in alte cabluri si tot asa! unul singur daca se poate! vga la plasma si scart la receiver cum spunea un amic da,exista pe piata cite vrei! dar cu audio cum procedez! si ce denumiri au acele 3 mufe din plasma? astept sa ma elucidati voi!!!:) v-am pus 2 poze cu mufele de pe ambele aparate! intrebarea e cum le imperechez sa se si iubeasca,mai ales cu sunet!:)))))))))))

Attached Files



#9
namug

namug

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 06.04.2010

View Postdjl, on 11 ianuarie 2016 - 15:52, said:

Acea mufă audio este o mufă jack stereo mamă (adică din aia în care se bagă), deci îţi trebuie o mufă cu jack stereo tată în acel capăt. Dacă în partea aialaltă ai alt tip de mufă, îţi trebuie adaptor mufă tip de care ai - jack stereo tată. Jack de 3,5   Posted Image
Da' ce ieşiri are risivărul Dijiji şi ce intrări are televizorul (le are numai pe cele din poze?).
Şi da, există adaptor video S.C.A.R.T. - V.G.A. Iar dintr-un S.C.A.R.T. poţi să scoţi şi imagine, şi sunet.
salut ,,djl,,!:) am dat un reply cuiva cu mufele din receiver si din plasma tv! in plasma are doar 3 vga si una jack! atit!!! sint 3 mufe cu 9.15 si 26 pini! cea cu 26 e DSub,am citit! cred ca se foloseste pt console! iar receiverul are si rca si AV si scart! intrebarea e daca iau un cablu VGA-RCA merge? si mai ales are sunet? pe tot internetul se zice ca nu o sa mearga! dar cum Dumnezeu se conecteaza atunci o plasma care are doar VGA la receiver Digi? deja am luat-o si eu razna dar si calculatorul tot cautind! te rog mai analizeaza tu in pozele de inceput ale topicului meu! sint pozele cu mufele care le are plasma! nu are DVI,HDMI,AV! nimic,nimic decit VGA! e imposibil sa nu fie o solutie facind referire la cei ce spun ca VGA-SCART nu va merge niciodata!!!

View Posttybanu, on 11 ianuarie 2016 - 15:53, said:

Sigur nu mai ai un rand de mufe pe undeva? Ceva scart, hdmi??
Ansolut nimic Tybanu !!! doar 2 mufe VGA de 9 si 15 pini+ una Dsub! iar pe internet spun toti ca VGA-SCART sau VGA-RCA nu va merge niciodata!!! dar iar intreb: cum Dumnezeu conectez plasma asta la receiver Digi! si mai ales cu semnal audio! receiverul are si RCA si SCART si AV! plasma nu are AV.

revin cu pozele mufelor din plasma Panasonic TH-42PW5 si reciverul Digi!

Attached Files



#10
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 08.05.2008
Ca si solutie poti lua un tuner tv care are iesire VGA  .La un moment dat foloseam, la un tv NTSC, unul de kworld si stiu ca nu am dat mai mult de 170 de roni pe el si mergea bine (chiar ieri l-am vandut pe olx cu 100lei).

bafta

Edited by cstrifu, 11 January 2016 - 18:52.


#11
alin34

alin34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 01.01.2009
Cablu  adaptor  Euroscart  la  Vga

#12
namug

namug

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 06.04.2010

View Postalin34, on 11 ianuarie 2016 - 18:55, said:

Cablu  adaptor  Euroscart  la  Vga
salut Alin!:) esti sigur ca merge cablu vga-scart? exista si vga-rca! daca te uiti pe alte situri cu indirjire spun ca nu merge!
http://olx.ro/oferta...zu-ID4iZXo.html
http://www.tmdintere...-adapter-795022
deci cu care merge? si daca merge cu amindoua,avind in vedere ca receiverul are de ambele! inclus sunet?

View Postcstrifu, on 11 ianuarie 2016 - 18:51, said:

Ca si solutie poti lua un tuner tv care are iesire VGA  .La un moment dat foloseam, la un tv NTSC, unul de kworld si stiu ca nu am dat mai mult de 170 de roni pe el si mergea bine (chiar ieri l-am vandut pe olx cu 100lei).

bafta
salut Cstrifu!:)
http://olx.ro/oferta...zu-ID4iZXo.html
http://www.tmdintere...-adapter-795022
despre asta e vorba,nu adaptoare si tunere tv de milioane! merge cu astea sau nu merge,asta e intrebarea!:)))) sa mai am inclus si sunet! lumea zice ca nu,dar un prieten aici spune,si ii multumesc de raspuns ca si tie,ca merge scart-vga! altfel arunc magaoaia,ce naiba!?:))))))) ma mir de unul singur: plasmele astea vin in cutie cu tuner separat,inclus in pret? sau dupa ce cumperi plasma ai de caitat tunere? gindeste si tu logic!:)

#13
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 08.05.2008
Si daca nu merge cu adaptor ? il cumperi degeaba . Si plasma pe care ai cuparat-o nu este televizor ci doar display deci nu te mira ca nu are tuner incorporat si doar intrare VGA .

Bafta

de ce nu cumperi adaptor de la scart la vga pentru video si de la rca la jack  pt audio ?ca te costa pana in 40 de roni .http://www.e-datacomputer.ro/Cablu_adaptor_Video_Scart_iesire_(receptor_satelit_DVD_player)_la_monitor_cu_conector_VGA_intrare_2m__65028.htm

View Postnamug, on 11 ianuarie 2016 - 19:25, said:

salut Alin!Posted Image esti sigur ca merge cablu vga-scart? exista si vga-rca! daca te uiti pe alte situri cu indirjire spun ca nu merge!
http://olx.ro/oferta...zu-ID4iZXo.html
http://www.tmdintere...-adapter-795022
deci cu care merge? si daca merge cu amindoua,avind in vedere ca receiverul are de ambele! inclus sunet?


salut Cstrifu!Posted Image
http://olx.ro/oferta...zu-ID4iZXo.html
http://www.tmdintere...-adapter-795022
despre asta e vorba,nu adaptoare si tunere tv de milioane! merge cu astea sau nu merge,asta e intrebarea!Posted Image))) sa mai am inclus si sunet! lumea zice ca nu,dar un prieten aici spune,si ii multumesc de raspuns ca si tie,ca merge scart-vga! altfel arunc magaoaia,ce naiba!?Posted Image)))))) ma mir de unul singur: plasmele astea vin in cutie cu tuner separat,inclus in pret? sau dupa ce cumperi plasma ai de caitat tunere? gindeste si tu logic!Posted Image

Edited by cstrifu, 11 January 2016 - 21:37.


#14
namug

namug

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 06.04.2010
pt cstrifu uite ceva in atasament!:) eu as cumpara oricind prietene un cablu vga-scart,nici o problema! intrebarea e daca merge!!! pt ca exact aici un amic spunea ca nu merge! cablul de care imi zici e ca al meu din poza pe care o voi urca acum,doar ca al meu contine si mufa jack pe acelasi cablu! da-mi  o idee ce denumire ar avea al meu din poza! chiar nu stiu cum sa formulez in cautare! o sa te rog sa fii mai explicit in ce mi-ai spus anterior! deci cablu vga-scart plus rca pt sunet? nu-mi dau seama cum vine! eu in plasma am doar o mufa jack,nu 3 de culori diferite!

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   72.88K   8 downloads


#15
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,491
  • Înscris: 08.03.2015
Nu are cum sa mearga un simplu cablu pasiv. Pt ce vrei tu trebuie o conversie activa/electronica a semnalului.
Crezi ca daca iti dau un cablu cu stecher de priza intr-un capat si mufa de retea in alta vei avea net de la priza?

Singura sansa e sa gasesti receiver compatibil digi cu iesire VGA.

Nu-ti bate capul cu sunetul. Nu ala e problema.

#16
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 08.05.2008
domnul meu fie iei de pe net ceva de tipul : http://www.e-datacom...e_2m__65028.htm  ( scrie clar pe pagina lor ca este ceea ce caut-daca nu functioneaza il trimiti inapoi avand dreptul asta) fie mergi la auchan sau mediagalaxy sau ce magazine mai aveti de acolo de unde esti si cauti (la auchan si media galaxy se pot returna in 24 ore) iar pentru audio poti gasi asa ceva : http://www.emag.ro/a...3/pd/EBS77BBBM/ sau asa ceva http://www.emag.ro/c...3/pd/ELDQMBBBM/ iesi din receiver cu audio rosu alb si intri in tv cu jack .
daca nu merge cablul video fie gasesti un receiver cu vga fie iei un tuner tv extern .


bafta

Edited by cstrifu, 12 January 2016 - 19:10.


#17
namug

namug

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 06.04.2010

View Postcstrifu, on 12 ianuarie 2016 - 19:09, said:

domnul meu fie iei de pe net ceva de tipul : http://www.e-datacom...e_2m__65028.htm  ( scrie clar pe pagina lor ca este ceea ce caut-daca nu functioneaza il trimiti inapoi avand dreptul asta) fie mergi la auchan sau mediagalaxy sau ce magazine mai aveti de acolo de unde esti si cauti (la auchan si media galaxy se pot returna in 24 ore) iar pentru audio poti gasi asa ceva : http://www.emag.ro/a...3/pd/EBS77BBBM/ sau asa ceva http://www.emag.ro/c...3/pd/ELDQMBBBM/ iesi din receiver cu audio rosu alb si intri in tv cu jack .
daca nu merge cablul video fie gasesti un receiver cu vga fie iei un tuner tv extern .


bafta
salut din nou cstrifu!!!:):) a luat taticu tot ce mi-ai trimis! si cablu scart-vga si cablu rca-audio! dar nimic,no signal!!! ma minunez singur prietene cum poate cineva sa produca un aparat pe care nu-l poti conecta sa vezi programe tv! fara mufe rca,scart,dvi,nimic nimic decit mufe vga! sa ma ia naiba daca stiu! am intors goagalu pe dos si nimic! ce ma uimeste iar e ca am vazut plasma TH-42PW5 dar care avea si alte mufe! nu stiu unde dar pe net undeva!!! sa vezi ceva: am contactat Panasonic.com/global/ !!! te directioneaza la Panasonic Romania! pt intrebari suplimentare nu gasesti optiune! si dupa nr de telefon am sunat! a raspuns un domn Sergiu caruia i-am dat modelul!!!! :)Panasonic nu are o baza de date cu modelele si seria produsului! in paranetza fie spus,eu am un pc HP! o singura data am intrebat ceva pe chatul online HP iar a2-a zi am fost sunat direct din SUA sa se convinga ca sint multumit de raspunsurile primite! poti realiza asa ceva? aia firma,nu? a fost necesar doar sa le dau s/n atit!!! era in baza lor de date desi nu e nou!!! acum continuind cu Panasonic Romania,saracu tip a tot cautat si cautat dar nu in baza lor de date ci pe google,iti dai seama?:))) si a gasit un manual de utilizare din care a inteles si el exact cit mine,adica nimic!!! a urmat sa ma sune dupa ce se confrunta cu niste colegi! a mai sunat crezi? delocccc!:))))) din ce mi-am dat eu seama vazind un produs identic pe Ebay,se pare ca se poate folosi doar ca monitor! se specifica ca nu dispune de alte mufe si nu se poate conecta decit la pc! posibil si dvd,nu stiu! ceva gen redare intr-un spatiu tip local public anumite subiecte de pe pc sau dvd! asta am dedus eu!!! am aflat ca s-ar putea cu convertor ca asta: http://www.tmdintere...-redare-2876816
habar nu am!!! poate toti cei ce mi-au raspuns sau au citit subiectul,chiar si tu,veti crede ca ce naiba ma zbat atit! ca doar nu e ultimul racnet!!! va raspund ca sint tipicar,nu abandonez repede!!! imi place sa-mi bat capul cu idei noi! mai ales cu ciudatenii ca asta!!! in plus era gratis primit si l-am testat pe pc si merge! chiar are culorile toate,nu doar verde sau albastru!:)))))))) si inca ceva: receiverele Dolce au si iesire vga! dar cind citesti manualul lor scrie ca prin acea mufa se face update de soft pt receiver!!! recunosc ca nu ma pricep dar pot vedea niste ciudatenii!! si imi cer scuze tuturor ca v-am inoportunat,sincer. oricum las deschis subiectul,internetul e mare si cine stie de unde vine solutia miraculoasa!!! bafta la toti!!!:)

#18
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 08.05.2008

View Postnamug, on 12 ianuarie 2016 - 23:38, said:

salut din nou cstrifu!!!Posted ImagePosted Image a luat taticu tot ce mi-ai trimis! si cablu scart-vga si cablu rca-audio! dar nimic,no signal!!! ma minunez singur prietene cum poate cineva sa produca un aparat pe care nu-l poti conecta sa vezi programe tv! fara mufe rca,scart,dvi,nimic nimic decit mufe vga! sa ma ia naiba daca stiu! am intors goagalu pe dos si nimic! ce ma uimeste iar e ca am vazut plasma TH-42PW5 dar care avea si alte mufe! nu stiu unde dar pe net undeva!!! sa vezi ceva: am contactat Panasonic.com/global/ !!! te directioneaza la Panasonic Romania! pt intrebari suplimentare nu gasesti optiune! si dupa nr de telefon am sunat! a raspuns un domn Sergiu caruia i-am dat modelul!!!! :)Panasonic nu are o baza de date cu modelele si seria produsului! in paranetza fie spus,eu am un pc HP! o singura data am intrebat ceva pe chatul online HP iar a2-a zi am fost sunat direct din SUA sa se convinga ca sint multumit de raspunsurile primite! poti realiza asa ceva? aia firma,nu? a fost necesar doar sa le dau s/n atit!!! era in baza lor de date desi nu e nou!!! acum continuind cu Panasonic Romania,saracu tip a tot cautat si cautat dar nu in baza lor de date ci pe google,iti dai seama?Posted Image)) si a gasit un manual de utilizare din care a inteles si el exact cit mine,adica nimic!!! a urmat sa ma sune dupa ce se confrunta cu niste colegi! a mai sunat crezi? delocccc!Posted Image)))) din ce mi-am dat eu seama vazind un produs identic pe Ebay,se pare ca se poate folosi doar ca monitor! se specifica ca nu dispune de alte mufe si nu se poate conecta decit la pc! posibil si dvd,nu stiu! ceva gen redare intr-un spatiu tip local public anumite subiecte de pe pc sau dvd! asta am dedus eu!!! am aflat ca s-ar putea cu convertor ca asta: http://www.tmdintere...-redare-2876816
habar nu am!!! poate toti cei ce mi-au raspuns sau au citit subiectul,chiar si tu,veti crede ca ce naiba ma zbat atit! ca doar nu e ultimul racnet!!! va raspund ca sint tipicar,nu abandonez repede!!! imi place sa-mi bat capul cu idei noi! mai ales cu ciudatenii ca asta!!! in plus era gratis primit si l-am testat pe pc si merge! chiar are culorile toate,nu doar verde sau albastru!Posted Image))))))) si inca ceva: receiverele Dolce au si iesire vga! dar cind citesti manualul lor scrie ca prin acea mufa se face update de soft pt receiver!!! recunosc ca nu ma pricep dar pot vedea niste ciudatenii!! si imi cer scuze tuturor ca v-am inoportunat,sincer. oricum las deschis subiectul,internetul e mare si cine stie de unde vine solutia miraculoasa!!! bafta la toti!!!Posted Image
eu aveam un tv adus din canada si era ntsc . l- am dus la soacra mea la tara care are receiver dolce cu iesire vga si merge de minune. deci nuvstiu ce scriu aia in carte dar , ma repet, eu am incercat si fuctioneaza( nu pit sa sic de model e redeiverul ca nu sti).
pt rds io zic sa iei un tuner extern si va merge bine cu vga.
bafta

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate