![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
nu vede negru la imprimanta
Last Updated: Jan 27 2006 20:23, Started by
Nvs681
, Jan 25 2006 20:27
·
0

Posted 25 January 2006 - 20:27

SAL ! Am o imprimanta HP 3845. Am umplut o data cartusele si totul a fost bine.Zic eu.Nu-mi mai vede negru' .Cand trag foi negre nu-mi da nimic.Azi am umplut negru.Aceeasi problema! De ce ?
![]() MS ! |
Posted 26 January 2006 - 09:24

SAL ! Am o imprimanta HP 3845. Am umplut o data cartusele si totul a fost bine.Zic eu.Nu-mi mai vede negru' .Cand trag foi negre nu-mi da nimic.Azi am umplut negru.Aceeasi problema! De ce ? ![]() MS ! Cred ca ti s-a uscat cartusul negru. Sunt sanse mici sa-l mai poti recupera prin diverse metode, sau nu ai o presiune anume in cartus. Foloseste seringa ca sa mai scoti din tusul din cartus, astfel iese si aerul care se afla acolo. Trebuie sa ai un dispozitiv din plastic in care se baga cartusul negru si cu ajutorul caruia cu seringa poti scoate aerul din cartus pe partea duzelor. Astfel desfunzi si duzele alea. |
Posted 27 January 2006 - 20:23

Cred ca ti s-a uscat cartusul negru. Sunt sanse mici sa-l mai poti recupera prin diverse metode, sau nu ai o presiune anume in cartus. Foloseste seringa ca sa mai scoti din tusul din cartus, astfel iese si aerul care se afla acolo. Trebuie sa ai un dispozitiv din plastic in care se baga cartusul negru si cu ajutorul caruia cu seringa poti scoate aerul din cartus pe partea duzelor. Astfel desfunzi si duzele alea. Mersi!!A functionat. Mersi!! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users