![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Site-uri web...
Last Updated: Dec 30 2015 23:00, Started by
andrei_1234567890
, Dec 29 2015 06:20
·
0

Posted 29 December 2015 - 20:34

Se poate trage usor o concluzie: multora nu le pasa de aspectul vizual, iar din cei carora le pasa, putini sunt dispusi sa investeasca pentru a obtine rezultate. Nici nu mai contează. Ideea e că sunt site-uri mari, din care chiar se fac bani serioşi, şi au probleme.
eu am un site... si pot sa-l schimb, sa-l fac fix cum vreau (daca vreau) asa ca nu prea am motive sa fiu frustrat! :
si nici nu analizez codul sursa al fiecarei pagini pe care o vizitez!!!
corect!... altul e scopul!!! nu sa arate ca-nm basme... sa-si indeplineasca scopul pentru care a fost creat!
nici nu stiu unde sa-l incadrez pe initiator... ca designer inteleg ca nu e!... Dar în subiectul ăsta te-ai băgat fix pentru că te-ai simţit deranjat. E aiurea, pe bune. Fă ceva cu site-ul tău mai bine. Edited by andrei_1234567890, 29 December 2015 - 20:43. |
Posted 29 December 2015 - 20:37

Nu stiu cat esti de familiarizat cu site-url intranet, dar sa vezi acolo produse cu care lucrezi de nevoie cateva ore pe zi si care arata ca acum 10-15 ani.
|
Posted 30 December 2015 - 23:00

Tu nu o sa faci niciodata munca serioasa si sa te plateasca cineva pentru asta.
De ce? Pentru ca nu e suficient sa stapanesti partea tehnica, mai trebuie sa te stapanesti si pe tine. Ori tu tot ce-ai facut prin thread-ul asta e sa ne arati ca esti fix genul de om cu care nu vrea nimeni sa lucreze. Pun pariu ca tu esti genul ala de oameni 100% convinsi ca intre taburi si spatii exista un castigator. Sa revin si la site-uri. Site-ul cel mai bun e ala care-si atinge scopul. De multe ori un wordpress carpit in graba e suficient si mai ieftin decat altceva. Nu e o chestie de palmares, de cine-i cel mai jmecher din curtea scolii, ci de getting the job done fara sa investesti o avere in ceva marunt. Sa nu intelegi ca acu iti explic ca trebuie sa te complaci, ca daca merg wordpress-urile trebuie sa te opresti acolo, asta e o idee stupida. Cum tie ti se par amatori oamenii care-si fac site-uri cu Web Page Maker mie mi se par amatori oamenii care fac site-uri. Am trecut de ani de zile de asta. Tot web fac, dar nu site-uri. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users