Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Pizza la domiciliu
Last Updated: Jul 15 2017 12:58, Started by
PNK30
, Dec 27 2015 21:37
·
0
#37
Posted 29 December 2015 - 20:39
barbosa, on 28 decembrie 2015 - 23:33, said:
Daca zici ca mai sunt 3 care fac deja ce vrei tu sa faci parerea mea e ca risti cam mult. Mai ales ca nu ai nici o idee despre ce implica ceea ce vrei tu sa faci. Hai sa fim seriosi. Cata pizza se poate manca in Motru? Mai bine faci pui la rotisor. S-ar putea sa ai mai mult succes. Si o punga e mai ieftina decat o cutie. Mi s-a parut a fi profitabila afacerea asta pentru familia mea pentru ca in Timisoara, o pizza costa 15 lei, e mai mare ca cea din orasul meu, e mai buna, si soferii care transporta pizza au si mai mult de mers, se confrunta cu trafic, semafoare, ceea ce la mine in oras nu exista. Poate ca unii au impresia ca incerc sa profit de parintii mei. Nu e deloc asa, si ei isi doresc sa realizam ceva si sunt dispusi sa ma ajute 100%. nelu1086, on 29 decembrie 2015 - 16:29, said:
Salut, eu ma refeream la "potenta" celor care i-au dat sfaturi "utile" pe forum. De ex, cineva ii recomanda trifzat la o productie de 30 pizza / zi, cand numai proiectul + bransamentul Electrica sar lejer de 1000 euro, altii i-au facut calcule aiuristice etc. Ba cineva i-a zis sa renunte din start la ideea de afacere deoarece sunt spagi multe si e bataie de cap Ma gandesc ca stii deja cam cum, pe ce si cati bani se cheltuiesc. Mersi. |
#38
Posted 29 December 2015 - 20:42
iti bati joc de banii stransi pana acum.
Du-te si angajeaza-te sa aflii cu ce se mananca o afacere. Nu e totul ca-n filme. |
#39
Posted 29 December 2015 - 21:32
ascultă posul de mai sus şi bagă la cap
Edited by viks, 29 December 2015 - 21:32. |
#40
Posted 29 December 2015 - 21:39
#41
Posted 29 December 2015 - 21:54
Pai am intr-o localitate 3 brutarii
Vreau sa deschid si eu una. Am posibilitatea sa fac voluntariat la aia sa alfu de unde ia materia prima, ce acte trebuie scoase, care-s clientii, caum platesc furnizorii, cand merge piata si cand nu merge, sa cunosc competitorii mei, sa aleg un obiect de activitate diferit de ei, ca sa atrag clientii etc, sau am posibilitatea sa ma uit la filme si sa investesc $10,000, SA INCERC SA VAD DACA MERGE. Tu ce-ai alege? Daca iti e frica de munca, daca iti e frica de faptul ca nu merita sa muncesti la asa ceva, las-o moarta, nu-i de tine |
#42
Posted 30 December 2015 - 15:22
Tsunnnami, on 29 decembrie 2015 - 20:42, said:
iti bati joc de banii stransi pana acum. Du-te si angajeaza-te sa aflii cu ce se mananca o afacere. Nu e totul ca-n filme. Esti jenant. Ai senzatia ca daca ai lucrat la negru pe 500 lei / luna si spalai vase la un italian deja ai deprins secretele meseriei si pizzeria ta o sa aiba 3 stele Michelin ? Lasa-l nene sa-si faca treaba si o sa ajunga mai bine ca tine, care ai lucrat la negru in 3 pizzerii obscure si fara autorizatii. |
#43
Posted 30 December 2015 - 21:16
că tot spuneai că nu mă pricep .....
ce ți ai zis :am o cameră goală,mama face pizza ,tata o livrează,eu îs pe la supermarket după aprovizionare. societate,impozite,deschis punct de lucru,contabil ,sanepid sau dsv ,avize peste avize şi niscai controale mai dese ca la alții dacă te ai gandit vreo clipă la profit sau cum să amortizezi repede investiția eşti pe un drum total greşit in orice business trebe să te zbați să ții piept cu concurența şi să mulțumeşti clientul . într un oraş mic cu încă trei competitori e greu să te impui ca nou venit.trebuie să oferi calitate şi mulțumire chiar dacă vei avea luni întregi fără profit.(sau chiar pierderi) secret : trebe să le iei fața celor trei cu pizza first class,dar mai ai multe de parcurs pana sa ajungi sa o bagi pe prima în cuptor.acte ,birocrație,avize cu carca |
#44
Posted 30 December 2015 - 21:26
viks, on 30 decembrie 2015 - 21:16, said:
că tot spuneai că nu mă pricep ..... ce ți ai zis :am o cameră goală,mama face pizza ,tata o livrează,eu îs pe la supermarket după aprovizionare. societate,impozite,deschis punct de lucru,contabil ,sanepid sau dsv ,avize peste avize şi niscai controale mai dese ca la alții dacă te ai gandit vreo clipă la profit sau cum să amortizezi repede investiția eşti pe un drum total greşit in orice business trebe să te zbați să ții piept cu concurența şi să mulțumeşti clientul . într un oraş mic cu încă trei competitori e greu să te impui ca nou venit.trebuie să oferi calitate şi mulțumire chiar dacă vei avea luni întregi fără profit.(sau chiar pierderi) secret : trebe să le iei fața celor trei cu pizza first class,dar mai ai multe de parcurs pana sa ajungi sa o bagi pe prima în cuptor.acte ,birocrație,avize cu carca |
#45
Posted 30 December 2015 - 21:38
sunt cheltuieli la greu şi sincer să fiu nu e o afacere care necesită chiar foarte mulți bani din punctul meu de vedere (şi aici fac comparație cu ce afacere derulez eu !)
dă i bice înainte dar nu te gandi la profit şi nici să ți amortizezi repede cheltuielile,ia în plan şi pierderi sau chiar eşec total. nu visa la profit imediat . fac pizza în familie, acasă de 12 ani şi vreau să spun că sunt profesor,fără exagerari ,cu tăvi speciale de pizza şi ingrediente din belşug.am dat jde rateuri şi la fel aruncate la gunoi dar am perseverat şi acum iasă de nota 10. |
#46
Posted 30 December 2015 - 21:46
viks, on 30 decembrie 2015 - 21:38, said:
sunt cheltuieli la greu şi sincer să fiu nu e o afacere care necesită chiar foarte mulți bani din punctul meu de vedere (şi aici fac comparație cu ce afacere derulez eu !) dă i bice înainte dar nu te gandi la profit şi nici să ți amortizezi repede cheltuielile,ia în plan şi pierderi sau chiar eşec total. nu visa la profit imediat . fac pizza în familie, acasă de 12 ani şi vreau să spun că sunt profesor,fără exagerari ,cu tăvi speciale de pizza şi ingrediente din belşug.am dat jde rateuri şi la fel aruncate la gunoi dar am perseverat şi acum iasă de nota 10. Apreciez ca esti profesionist si il sustii moral pe intiator. Altii care au postat aici i-au zis din prima sa renunte fiindca sunt spagi mari, bataie de cap etc. Normal ca rateuri dam cu totii, insa important e sa invatam din esecuri si sa facem corectiile necesare. |
|
#47
Posted 30 December 2015 - 22:18
nelu1086 mulțumesc pentru aprecieri dar nu mă consider profesionist.
sunt pe picioarele mele ca să zic aşa de peste 15 ani cu 6 angajați la care prima grijă e să le plătesc salariile si darile la stat . Asta e Prima Grijă ! şi nu buzunarul meu ! e foarte greu să pui ceva pe picioare şi e şi mai greu să o ții pe linia de plutire (afacerea) |
#48
Posted 31 December 2015 - 06:05
nelu1086, on 30 decembrie 2015 - 15:22, said:
Esti jenant. Ai senzatia ca daca ai lucrat la negru pe 500 lei / luna si spalai vase la un italian deja ai deprins secretele meseriei si pizzeria ta o sa aiba 3 stele Michelin ? Lasa-l nene sa-si faca treaba si o sa ajunga mai bine ca tine, care ai lucrat la negru in 3 pizzerii obscure si fara autorizatii. Parintii tai te-au invatat ce e ala bun simt? Ia demonstreaza ca ai avut parinti de calitate. Nu m-am adresat tie, asa ca nu stiu de unde iti permiti sa ma apreciezi. Ia intreaba pe mami, e frumos? Dupa ce iti stergi nasul, o sa-ti raspunde de ce cred eu ca daca te duci sa muncesti la altul o perioada determinata cu riscuri zero sa stii cu ce se mananca afacerea asta e mai bine decat sa cheltui banii fara sa fi facut asta niciodata. Pustiul asta vrea sa faca AFACERE. Stii ce e aia? Iti pot explica pentru ca dupa interventia ta (lasa-l sa investeasca, lasa-l sa se apuce, vede el), nu prea ai habar. Inseamna ca la sfarsitul lunii, dupa ce platesti furnizorii, gazele, parintii care stau sa coaca pizza, uzura si benzina masinii cu care o transporti, cartonul in care o infasori, rebuturile pe care le arunci, pizza nevanduta, plus o suma modica pentru deranjul tau sa poti sa si mananci o prajitura, sa RAMAI CU BANI. Nu ramai cu bani? Mai bine nu incepi, sau faci pizza doar pentru tine. Cum stii daca ramai cu bani? Poti incepe sa faci pizza si sa iti dai seama ca o faci prea scumpa sau poti merge la viitorii competitori sa vezi cum fac ei de le iese pe plus. Ai notat? Edited by Tsunnnami, 31 December 2015 - 06:07. |
#49
Posted 31 December 2015 - 09:15
Inceteaza sa propui cuiva care vrea sa fie antreprenor sa se faca angajat, nu merge asa.
Ori una, ori alta, multi ani. Edited by don_dannielo, 31 December 2015 - 09:18. |
#50
Posted 31 December 2015 - 09:44
mie mi a plăcut ideea lui Tsunnami ,aia cu angajatul ,mai ales cand eşti la început şi total neştiutor !
sună a o ,,calificare la locul de muncă,, oricum ,inițiator cred că cele mai mari bătăi de cap le vei avea cu spațiul din punct de vedere al avizării . |
#51
Posted 31 December 2015 - 21:40
Va multumesc foarte mult pentru toate sfaturile date si va doresc un an nou plin de impliniri! Daca mai aveti sugestii, sunt binevenite.
|
|
#52
Posted 31 December 2015 - 22:20
don_dannielo, on 31 decembrie 2015 - 09:15, said:
Inceteaza sa propui cuiva care vrea sa fie antreprenor sa se faca angajat, nu merge asa. Ori una, ori alta, multi ani. Lucru bine facut Lucru sigur sa stii la ce te astepti Trucurile meseriei Succes inainte sa te apuci sa invetesti Calcule de profit Retete Profilul clientului Alegerea furnizorilor Studiul competitiei Studiul ANGAJATULUI de pe 2 posturi diferite, angajat si patron TOATE astea se pot invata fiind angajat, risc, zero, Apoi, cand esti pregatit, pui torpila in camera, inunzi camera si-i dai drumul Sunt adeptul lucrului facut bine din prima lovitura cu pierderi minime Apuca-te si tu sa construiesti elicoptere. Este ca nu stii de unde sa incepi? Sau mai simplu, ca am un exemplu la indemana. Cumpara 8 tractoare si pune-le la munca. Am un prieten care a facut veterinara, a fost 3 ani chelner pe cruise-ships, apoi a venit in Canada A inceput ca truckist, un an jumate Si-a cumparat tractorul lui si a continuat sa lucreze cu tractorul lui la firma care l-a angajat, pe alti bani Si-a cumparat un tractor nou dupa un an jumate si a continuat un an Si-a mai cumparat 2 tractoare si nevasta-sa a renuntat la munca si ii cauta comenzi pentru cele 3 tractoare. Dupa inca 2 ani si-a cumparat inca 6 tractoare si acum sta si el acasa si cauta comenzi, urmareste incarcatuile etc. Ia acelasi om si da-i gratis 9 tractoare. In cat timp da faliment? Cand nu-s banii tai, cand individul nu stie nimic in domeniul in care vrea sa arunce bani, e usor sa-i propui altuia sa se arunce cu capul inainte la multi ani si tie |
#53
Posted 16 January 2016 - 15:27
eram dator cu niste poze pe aici .garantat the best ..la domiciliu
Attached Files |
#54
Posted 16 January 2016 - 17:09
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users