Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Recuperare numar telefon de pe sm...

”The Girl from Oslo” ...

Probleme multiple sau problema un...
 Ati manca asa ceva?!

vesnica tencuiala decorativa

Erori la tastare pe telefon mobil

Intrebare: de ce era mai bine pe ...
 Vase adecvate pentru..plita cu in...

Echivalare P6KE200A cu P6KE200

Materiale de constructii si inter...

Material de studiat:Canepa, mater...
 Cum ați ajuns sa lucrați in domen...

Wifi-conectat dar fara internet

Recomandare service aer condițion...

Trenuri MD in Spania
 

Domeniu Romarg

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
emanu23

emanu23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 04.12.2012
Salutare, tocmai am cumparat un domeniu.ro de la Romarg, si nu reusesc sa il configurez prin XAMPP, am setat in system32 adresa, si am modificat si la configurarile de la xampp si tot nu merge, are ceva legatura cu nameserverele din Cpane-ul de la romarg, trebuie facut ceva cu ele?

#2
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,284
  • Înscris: 07.08.2008
Domeniul il legi la contul de gazduire prin ns-uri...
Ti-ai cumparat si gazduire undeva? Sau ce mai exact vrei sa faci?

Vezi si: http://wpcanada.ca/t...-domains-xampp/

#3
emanu23

emanu23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 04.12.2012

View Posttigerheart, on 26 decembrie 2015 - 12:19, said:

Domeniul il legi la contul de gazduire prin ns-uri...
Ti-ai cumparat si gazduire undeva? Sau ce mai exact vrei sa faci?

Vezi si: http://wpcanada.ca/t...-domains-xampp/

Am server, si am instalt XAMPP pe windows XP

<VirtualHost *:80>
    ServerName ns1.romarg.ro
    ServerAlias domeniulmeu.ro
    DocumentRoot "C:/webserver"
</VirtualHost>

oare cam asta ar trebuii sa arate?

#4
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,444
  • Înscris: 31.03.2012
Daca e domeniu.ro trebuie sa ii pui ns pe ROTld.

#5
emanu23

emanu23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 04.12.2012

View Postpasilla, on 26 decembrie 2015 - 12:31, said:

Daca e domeniu.ro trebuie sa ii pui ns pe ROTld.

Cum trebe sa le pun?  Am comandat domeniu de la ROMARG, ce trebe sa fac nu nameservere mai detaliat te rog...

#6
Alexander1904

Alexander1904

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 22.12.2015
Nameserverele trebuie sa le treci pe ROTLD.

#7
emanu23

emanu23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 04.12.2012

View PostAlexander1904, on 26 decembrie 2015 - 12:39, said:

Nameserverele trebuie sa le treci pe ROTLD.

Si cum fac lucrul asta?

#8
corectsunt

corectsunt

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 06.08.2012
Si eu am un pc care merge nostop de 3 ani pt un bot la un joc..as putea sa il fac server ca sa fac host la un site?

#9
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,444
  • Înscris: 31.03.2012
Ai nevoie de user si passw la domeniu. Intri pe rotld.ro la administrare domenii online.

#10
emanu23

emanu23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 04.12.2012

View Postpasilla, on 26 decembrie 2015 - 13:05, said:

Ai nevoie de user si passw la domeniu. Intri pe rotld.ro la administrare domenii online.
Si dupa trebuie sa astept ? cat timp ? 48h?

#11
dragosmacovei

dragosmacovei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,270
  • Înscris: 30.12.2013
Era mai simplu sa-l cumperi direct de la ROTLD, nu printr-un intermediar.

#12
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,444
  • Înscris: 31.03.2012
Se propaga destul de repede. Poate cateva ore. Poti sa verifici cu http://mxtoolbox.com/DNSLookup.aspx sau alte 'scule' de DNS lookup.

Pentru ca RoTLD nu te lasa sa setezi A records, MX, CNET si altele, poate ai nevoie de un free DNS: http://freedns.appnor.com/login sau poate ai serviciile astea gratuit la romarg.


Verifica pentru domeniul tau de apare la http://mxtoolbox.com/DNSLookup.aspx.

Edited by pasilla, 26 December 2015 - 13:33.


#13
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,677
  • Înscris: 16.11.2012
-mai bine cumparai hosting undeva, si puneai sit-ul pe serverele lor...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate