![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
sedo.com - vânzare domeniu
Last Updated: Dec 26 2015 13:38, Started by
andrei_1234567890
, Dec 26 2015 11:21
·
0

Posted 26 December 2015 - 11:21

Salutare.
Aveam un domeniu .ro pe care nu l-am folosit niciodată, deși aveam un plan pentru el, că de asta l-am cumpărat. Mă rog, între timp m-am răzgândit și l-am pus la vânzare pe sedo. Prețul pe care mi l-a recomandat cei de la sedo este de 499 €, ceea ce mi se părea destul de mare, dar dacă ăla a fost prețul recomandat, pe ăla l-am pus. Domeniul meu este din 6 litere și oarecum ușor de reținut, deși nu semnifică mai nimic. Acum mă uitam la celelalte domenii care mai sunt la vânzare pe .ro și sunt multe cu preturi destul de piperate. Adică cel mai ieftin domeniu pe .ro este de peste 200 de €. Mă întreb... de ce sunt prețurile așa de mari ? Adică oamenii vor să scoată pe ele mai mult decât au dat deși nu le folosesc, că doar de asta le-au pus la vânzare... Se merge pe premiza că nu e prost cine cere ? |
Posted 26 December 2015 - 11:32

Ai citit la comisioane cat iti ia minim pentru vanzarea unui domeniu?
Atunci o sa iti dai seama si de ce preturile sunt mai ridicate... asta pe langa faptul ca orice vanzator vrea sa aiba un profit cat mai mare. |
Posted 26 December 2015 - 11:34

pe sedo s-ar putea sa fie prost al de cere, ca nu o sa-l bage nimeni in seama
|
Posted 26 December 2015 - 13:38

cine da 499 € pe un domeniu .ro nefolosit?
-nimeni... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users