Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
programel Win Movie Maker

Meritau ginerii lui Lot sa moara?

Ce credeți ca s-ar intampla ...

Instanta amana sistematic pronunț...
 se poate folosi alt incarcator US...

Parchet impermeabil + fara praguri

Despre prima de activare

One Cotroceni
 Piese noi pentru reducerea zgomot...

Refuzat la imbarcare din cauza un...

Alungire => hipertrofie

Care este "rostul" porumb...
 La mulți ani @Noua_pe_site&#...

La mulți ani @RODigitalum-me...

La mulți ani @Alex_23!

Toyota Corolla Sedan 1.8 hybrid s...
 

Setări Telecomanda receiver Telekom pentru TV.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

#1
dumitrudan608

dumitrudan608

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 16.06.2010
Salutare,

Ma puteti ajuta cu setarea telecomenzii unui receiver Telekom sa functioneze pentru televizor?
Este vorba de cea afisata in image, care are un buton TV in stanga sus.

Mi s-a spus de la Telekom ca pot controla si TV-ul, ca sa am o singura telecomanda, dar cel care a instalat-o mi-a raspuns: "Daca reusesti tu sa o faci sa imi zici si mie!"

Din pacate nu am gasit setarile nicaieri pe internet decat link-ul de mai jos care cred ca se refera la alta telecomanda, fiindca daca apas tasta Favorites si OK impreuna nu se intampla nimic.

https://www.telekom....omenzi_TV_T.pdf

Apreciez orice ajutor.

O zi buna,
Daniel

#2
chris_t

chris_t

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,116
  • Înscris: 27.04.2006
Apesi simultan albastru si rosu,pana se aprinde ledul rosu.
Apoi cod 991 si dupa tasta TV pana la inchiderea TV, apoi OK.

#3
dumitrudan608

dumitrudan608

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 16.06.2010

View Postchris_t, on 26 decembrie 2015 - 01:29, said:

Apesi simultan albastru si rosu,pana se aprinde ledul rosu.
Apoi cod 991 si dupa tasta TV pana la inchiderea TV, apoi OK.
Multumesc,
S-a aprins ledul rosu, dar din pacate dupa 991, televizorul nu reactioneaza la butonul TV. Ai idee daca se pot gasi codurile specifice pentru un TV LG din 2012?

#4
chris_t

chris_t

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,116
  • Înscris: 27.04.2006
Încearcă cu alea din manual. Mie mi-a mers însă fără codul TV, atât pe un Panasonic 2011 cat și pe un Samsung mai vechi (2008-2009, ceva de genul). Practic ai de introdus două secvențe de cod, 991 + cod TV. Am observat însă că toate televizoarele au mers doar cu 991. Posteaza eventual întrebarea pe topicul general Telekom IPTV, sigur are cineva LG.

#5
speedyspeed

speedyspeed

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 304
  • Înscris: 12.02.2008
Salutare,
Ati gasit rezolvarea la aceasta problema?
Multumesc

#6
ovidiupop

ovidiupop

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 28.05.2007
Stie cineva cum pot sa sterg setarea pentru a folosi telecomanda pe alt televizor?

#7
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Repeti setarea pt noul televizor. Posted Image

Edited by costiMembruAnonimita79, 07 September 2016 - 17:35.


#8
ovidiupop

ovidiupop

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 28.05.2007

View Postcosti_ionita79, on 07 septembrie 2016 - 17:34, said:

Repeti setarea pt noul televizor. Posted Image
Am un Samsung J5500 si nu functioneaza codul 991 Posted Image
A reusit cineva pentru un Smart TV asemanator?

#9
unchiustefan

unchiustefan

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 26.09.2016
Salut!Ma poate ajuta cineva cu un sfat legat de functionarea unei telelecomenzi Dolce SD?Iata situatia:mi-am instalat antena de la Dolce(Telekom) si totul era bine pana cand telecomanda nu a mai functionat.Am cumparat alta telecomanda si cu bucurie am constatat ca functioneaza iarasi si prima telecomanda.M-am mutat la alta adresa si am reinstalat acelasi echipament dar acum nu mai fuctioneaza nici o telecomanda din doua cate am si sunt nevoit sa fac traseu pana la receiver.Nu sunt in tara sa pot cumpara inca una.Am facut proba cu telefonul si camera foto si led-ul de la telecomanda se aprinde cand apas tastele.
  Va multumesc anticipat!

#10
sososorin2u

sososorin2u

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 20.01.2017

View Postdumitrudan608, on 26 decembrie 2015 - 01:43, said:

Multumesc,
S-a aprins ledul rosu, dar din pacate dupa 991, televizorul nu reactioneaza la butonul TV. Ai idee daca se pot gasi codurile specifice pentru un TV LG din 2012?

Gasesti aici tot ceea ce trebuie:
https://www.telekom....istenta/?id=849
Inclusiv o lista cu codurile tuturor televizoarelor.

Gasiti aici totul despre telecomanda de la receiverul ITP Telekom.
https://www.telekom....istenta/?id=849
Inclusiv codurile televizoarelor.

#11
cris2d2

cris2d2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,892
  • Înscris: 16.03.2007
Ma puteti ajuta sa gasesc codul televizorului meu? Este Exclusiv EX-39DTV1, cumparat din Metro cu vreo 2-3 ani in urma. Nu este in lista de pe site-ul Telekom.

#12
sov

sov

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,329
  • Înscris: 26.02.2006
Dar pt o telecomanda pt TV Satelit Telekom, se pot face aceste operatiuni?

#13
dragotoniu

dragotoniu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 12.03.2007
Pt. Tv Horizon (55hl7610u) are cineva idee care e codul?

#14
Florinpopsm

Florinpopsm

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 31.08.2018
Salut am și eu o problema cu decoderul Telekom Samsung. Îmi afișează ora pe TV in urmă ( 2 ore in urmă). Care ar putea fi problema? Mai am un alt decoder care afișează corect însă nu este decoderul HD ci unul mai vechi. Posturile TV merg bine doar oră din programul este in urmă. Mulțumesc anticipat.

#15
samur1

samur1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 24.07.2010
Stie cineva cum fac ca la deschiderea receverului implicit Tv, sa se deschida pe un anumit post la un anumit volum, un fel de PP la telecomenzile tv? Sper ca s-a inteles Deci vreau sa programez din telecomanda ca receverul sa se deschida pe protv la un volum mediu. Cum fac asta, se poate la receverele telekom (dolce)? Momentan se deschide pe Romania tv si imi strica ziua! :D

#16
spartan

spartan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 157
  • Înscris: 23.01.2007
Cum pot seta o telecomandă receiver Samsung GX-TR530SK de la Dolce ca să o pot folosi pentru a deschide un televizor LG? Variantele de răspuns de pe net sunt numai pentru alte modele de telecomenzi, dar nu și pentru asta. Mulțumesc anticipat!

#17
Asdfgghjkl

Asdfgghjkl

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.07.2019
Bună  seara mi sa stricat  telecomanda decodorului  Dolce Telecom. As vrea sa imperechez  o telecomanda  universală  cu decodorul dar nu reusesc imi trebuie codurile.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc anticipat

#18
josht5

josht5

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 16.02.2015
Nu cred ca sunt coduri , de ce nu iei alta telecomanda compatibila ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate